Bredesteeg 13

Overzicht

Prijs
1125,-
 per maand
Inhoud
120 m3
Type woning
Woon oppervlakte
41 m2
Beschikbaar vanaf
Buitenruimte
Plaats
amersfoort
Kamers
1
Prijsklasse
Slaapkamers
0
Bouwjaar
1930
Energielabel
Parkeergelegenheid
betaald parkeren

Beschrijving

Altijd al willen wonen binnen de stadsmuren van Amersfoort? Aan de Bredesteeg/Teut staat een authentieke woning die in drieën is opgesplitst. Op de 1e verdieping ligt een gezellige studio die nu te huur is!

De Teut grenst aan de sfeervolle Bloemendalsestraat met zijn vele restaurants en één van Amersfoorts’ bekendste buurtcafés "Van Zanten" en ligt tegenover Theater De Flint.

1e verdieping:
Entree aan de achterzijde van het pand waarbij je via een gemeenschappelijke binnenplaats (van ca. 12m2) toegang hebt tot een trappenhuis naar de 1e verdieping.

Bij de entree van het appartement bevindt zich de hal met toiletruimte en toegang tot de gezellige woon/slaapkamer met uitzicht op De Flint.
In de woonkamer ligt een laminaatvloer en er is raambekleding aanwezig.

De afgesloten keuken heeft een leuke doorkijk naar de woonkamer en is voorzien van een 4-pits gasstel met afzuigkap, een koelkast en de aansluiting van de wasmachine. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de (deels) vernieuwde badkamer voorzien van douche en wastafel.

Het dakterras (ca. 10m2), met uitzicht over de binnenstad, is gedeeld met het beneden- en boven appartement en is via de overloop te bereiken.

Bijzonderheden
De woning is voornamelijk voorzien van dubbelglas.
Totale afmeting ca. 41m2. (kunnen geen rechten aan worden ontleend!)

Bijzonderheden:
- Perfecte locatie in hartje centrum;
- Gedeeld Dakterras;
- Eigen badkamer en keuken.

Algemeen
Huuringangsdatum: direct
Huurperiode: minimaal 18 maanden maximaal onbepaalde tijd
Kale huur: € 1.125,-- per maand.
Waarborgsom: € 1.125,--
Abonnement KPN wordt gedeeld met de begane grond, kosten € 30,-- per maand.
Voorschot elektra, gas en water: € 210,-- per maand ( gasmeter wordt bij aanvang opgemeten en eenmaal per jaar verrekend naar eigen verbruik, 1x per jaar wordt totaalbedrag van elektra gedeeld over de 3 appartementen)
Geschikt voor alleenstaande of stel (voorkeur alleenstaande)
Geen huisdieren of rokers binnen
Parkeren middels zelf aan te vragen vergunning
Gunning eigenaar

Voor deze gezellige studio/appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 4.000-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofd- en eventueel 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen, hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract dat net is ingegaan, is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 3 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant/boekhouder!

Locatie

Uw Makelaar

Debby van der Hulst - Verhuurmakelaar Amersfoort
Debby van der Hulst – meer dan 25 jaar ervaring!

Woning Alert?!

Selecteer prijsklass(en):

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.