Info Verhuren

Blijft beleggen in vastgoed nog wel interessant?

Voor de meeste mensen is het bezit van een onroerend goed voor verhuur een middel om reserves op te bouwen voor hun pensioen. Voor anderen is het dan weer een manier om extra waardevast actief te bezitten dat kan worden verkocht indien er behoefte is aan kapitaal.

Er gebeurt veel op de vastgoedmarkt. Allerhande zaken die de waarde en het rendement van vastgoed raken. Ook is de manier waarop belasting over box 3 vastgoed wordt geheven veranderd. Vanaf 2023 is de heffing over het vermogen niet meer afhankelijk van de hoogte van dit vermogen maar van de samenstelling hiervan. Voor meer informatie aangaande uw eigen situatie raad ik aan een belastingadviseur te raadplegen.

De geschiedenis wijst uit dat Investeren in onroerend goed een strategie is die erop is gericht rijkdom op te bouwen op lange termijn, denk aan 10, 15 of 20 jaar. Het is zeker nog steeds interessant om te investeren in Vastgoed!

Samen met Van der Hulst Verhuurmakelaar en de meer dan 30 jaar ervaring met betrekking tot de huur en verhuur van woonruimte, slaagt u er zeker in een betrouwbare huurder te vinden die tevreden zal zijn met het gebruik van uw villa, huis of appartement. Debby van der Hulst heeft veel marktkennis van woningen in Midden Nederland, zoals Amersfoort, Utrecht en omstreken. Is een (nieuw aan te kopen) woning goed verhuurbaar? Vraag Debby naar de huurprijsverwachting en de ligging van de woning.

De praktijk wijst uit dat er talrijke gegadigden voor (tijdelijke) woonruimte zijn. Van der Hulst Verhuurmakelaar verzorgt, op basis van de door u te verstrekken wensen, de voorselectie van potentiële huurders en stemt bezichtigingen met u af. Het is belangrijk dat u bij de verhuur van uw eigen woning en/of belegging een goed gevoel heeft. U wilt zich immers geen zorgen hoeven te maken over uw huurder en netjes elke maand de huur ontvangen. Het is uw belegging dat wordt verhuurd, u bent het dus die de uiteindelijke beslissingen neemt!

Van der Hulst Verhuurmakelaar staat in voor een uitstekende behartiging van uw belangen mede dankzij onder meer zorgvuldig opgestelde huurovereenkomsten, veel (juridische) kennis van zaken en een uitgebreid netwerk bij nationale en internationale bedrijven.

Debby van der Hulst komt graag bij u langs om haar dienstverlening aan u uit te leggen en u advies te geven over de verhuur van uw woning en de voor- maar ook de nadelen van het verhuren van een woning aan u uit te leggen.

Uw Makelaar

Debby van der Hulst - Verhuurmakelaar Amersfoort
Debby van der Hulst – meer dan 25 jaar ervaring!

Woning Alert?!

Selecteer prijsklass(en):

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.