Info Verhuren

Uw geld op de bank brengt niets meer op...  beleg in stenen!

Helaas op uw bankrekening staat het mooi uw eigen vermogen maar levert het iets op? Nee de rente is niet meer noemenswaardig en zelfs bij een teveel aan eigen vermogen kan je al te maken krijgen met een negatieve spaarrente. Waarom dan niet beleggen in stenen!

Samen met Van der Hulst Verhuurmakelaar en de meer dan 25 jaar ervaring met betrekking tot de huur en verhuur van woonruimte, slaagt u er zeker in een betrouwbare huurder te vinden die tevreden zal zijn met het gebruik van uw villa, huis of appartement. Debby van der Hulst heeft veel marktkennis van woningen in Midden Nederland, zoals Amersfoort, Utrecht en omstreken. Is een (nieuw aan te kopen) woning goed verhuurbaar? Vraag Debby naar de huurprijsverwachting en de ligging van de woning.

De praktijk wijst uit dat er talrijke gegadigden voor (tijdelijke) woonruimte zijn. Van der Hulst Verhuurmakelaar verzorgt, op basis van de door u te verstrekken wensen, de voorselectie van potentiële huurders en stemt bezichtigingen met u af. Het is belangrijk dat u bij de verhuur van uw eigen woning en/of belegging een goed gevoel heeft. U wilt zich immers geen zorgen hoeven te maken over uw huurder en netjes elke maand de huur ontvangen. Het is uw belegging dat wordt verhuurd, u bent het dus die de uiteindelijke beslissingen neemt!

Van der Hulst Verhuurmakelaar staat in voor een uitstekende behartiging van uw belangen mede dankzij onder meer zorgvuldig opgestelde huurovereenkomsten, veel (juridische) kennis van zaken en een uitgebreid netwerk bij nationale en internationale bedrijven.

Debby van der Hulst komt graag bij u langs om haar dienstverlening aan u uit te leggen en u advies te geven over de verhuur van uw woning en de voor- maar ook de nadelen van het verhuren van een woning aan u uit te leggen.

Graag tot ziens!

Uw Makelaar

Debby van der Hulst - Verhuurmakelaar Amersfoort
Debby van der Hulst – meer dan 25 jaar ervaring!

Woning Alert?!

Selecteer prijsklass(en):

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.