Info Huren

Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten!

Exclusieve huur
Wonen is heel persoonlijk. Waar de een de voorkeur geeft aan een appartement, kiest de ander voor een vrijstaande villa. U heeft uw eigen wensen zoals bijvoorbeeld de woonomgeving, voorzieningen, prijs en comfort.
Van der Hulst Verhuurmakelaar is gespecialiseerd in de aan- en verhuur van woningen in Midden-Nederland en heeft een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers.

Particuliere huur
Het kan moeilijk zijn om als particulier uw weg te vinden naar een voor u passende woning. Alhoewel de site funda.nl u een zeer goed beeld geeft van woningen die bij collega makelaars in de verhuur zijn, zijn er nog tal van andere vastgoedbemiddelaars die net die ene ‘droomwoning’ voor u in hun bestand kunnen hebben. U weet echter niet waar te zoeken!

Vul de zoekopdracht in, dan neemt Van der Hulst Verhuurmakelaar zo snel mogelijk contact met u op en legt u alles uit over het huren van een woning.

Verhuur voor bepaalde tijd, gestoffeerd en/of gemeubileerd; Van der Hulst Verhuurmakelaar adviseert en begeleidt u bij het vinden van een voor u passende huurwoning.

Reguliere huur
Van der Hulst Verhuurmakelaar verhuurt ook woningen voor Institutionele beleggers. Lopende (nieuwbouw)projecten zijn:

  • De Gaarde, 4- en 5-kamer eengezinswoningen Vathorst – Amersfoort.
  • De Elementen, 4- en 5 kamer eengezinswoningen Almere Buiten Indische buurt.
  • Noorderplassen West, 4- en 5-kamer eengezinswoningen te Almere.
  • Hugo de Vries-serre, 4-kamer eengezinswoning – Kattenbroek – Amersfoort.
  • Anna Horstinkstraat, 3- en 4-kamer appartementen te Weesp.
  • Willem van Leusden laan, 3-kamer appartementen te Maarssen.
  • Westerdok – diverse appartementen te Amsterdam
  • Planetenbaan – 2- en 4-kamer appartementen te Bilthoven

Hoe nu verder?
Om in aanmerking te komen voor 1 van de huurwoningen kunt u het woningaanvraagformulier downloaden en dit, samen met de gevraagde gegevens, per email of post retourneren.

Van der Hulst Verhuurmakelaar staat in voor een uitstekende behartiging van uw belangen, mede dankzij onder meer zorgvuldig opgestelde huurovereenkomsten en een uitgebreid netwerk.

Graag tot ziens!

Op zoek naar een leuke woning? Debby kan je helpen