Wonen daar waar het gezellig is? Dat kan hier goed want Laan naar Emiclaer 55 ligt bij Winkelcentrum Emiclaer waar je heerlijk kunt shoppen, eten, borrelen maar ook kunt genieten van de prachtige vijver met zijn vele groen eromheen.

Met een kwartiertje rijden fietsen/autorijden ben je in het bruisende centrum van Amersfoort voor een dagje slenteren langs de winkels en het ontdekken van de geweldige stad.
Het verlaten van de stad is geen probleem. De uitvalswegen A1 en de A28 bereik je met de auto al in 5 minuten. Daarnaast zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer zoals het station Schothorst.

Op de begane grond bevindt zich de entree met een lift en trappenhuis die je naar de 2e verdieping brengt.

Loop je mee door de woning?

Entree waaraan de 2 slaapkamers, interne berging, badkamer, toilet en woonkamer liggen. De woonkamer kijkt uit op de voorzijde van het complex en heeft een grote raampartij waardoor er veel licht binnenkomt. De woonkamer grenst aan het balkon op het zuiden en de moderne open keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Het aanrechtblad is van graniet en geeft het geheel een luxe uitstraling.

Het appartement heeft een geheel betegelde badkamer met een ligbad met douchescherm en douche, een wastafelmeubel en design radiator.
Er zijn twee slaapkamers aan de entreezijde, waardoor het hier heerlijk rustig is. Er komt een goed daglicht naar binnen en beide kamers zijn naar eigen smaak in te delen. 1 van de kamers heeft een vaste inbouwkast en de andere een losse kledingkast. Hoe deze beide kamers in te delen is aan jou.

Bijzonderheden
- Er is een elektrisch zon/windscherm aanwezig waardoor je de zon en de wind kunt reguleren.
- Het gehele appartement heeft een prachtige antracietkleurige laminaatvloer.
- Alle wanden zijn keurig gesausd.
- Wonen ca. 72 m2
- Balkon ca. 5 m2
- Energielabel C

Algemeen:
Kale huur: € 1.265,--
Servicekosten: € 65,--
Waarborgsom
Huuringangsdatum: per direct
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden
Gunning eigenaar
Geen huisdieren
Geschikt voor alleenstaande of stel

Voor dit gezellige 3-kamer appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 4.750,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan, is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of officiële boekhouder.

- English translation below -
Rustig en ruim wonen doet u in de jonge wijk Vathorst, in deze heerlijke, goed onderhouden, vrijstaande geschakelde 6-kamer woning met berging en vrij parkeren. Vanaf de gevel is niet goed te zien wat een prachtige ruimte er achter de voordeur aanwezig is!

Loopt u met mij mee door de woning?

Bij binnenkomst in de ruime hal bevindt zich links de toiletruimte met loshangend toilet en fontein. De meterkast om de hoek en de trap naar de 1e verdieping.

Bij het openen van de woonkamerdeur valt direct het riante, lichte woongedeelte op. De woonkamer heeft een gezellige gashaard en aan de tuinzijde een enorme glas pui met openslaande deuren. De oorspronkelijk aangebouwde garage is voor een groot deel bij de woonkamer getrokken waardoor er een gezellige zijkamer is ontstaan. Ook in de zijkamer is het licht vanwege de openslaande deuren die eveneens uitkomen op de achtertuin.

De nette, open keuken is van alle gemakken voorzien en wat fijn is dat er elektrisch gekookt kan worden.
Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig.

De 1e verdieping heeft 3 (slaap)kamers waarvan 2 met bestaande kasten. Hier is tevens de ruime badkamer gesitueerd met een dubbel wastafelmeubel, een ligbad, een 2e hangtoilet en aparte doucheruimte.

De 2e verdieping is nog eens voorzien van 2 zeer grote (slaap)kamers, waarvan, anders dan de plattegrond doet vermoeden, beide zijn uitgerust met dakkapellen. Verder bevindt zich op deze verdieping een aparte was- en droogruimte en hier is ook de Cv-installatie gevestigd.

Tenslotte is er nog een vliering waar enorm veel bergruimte aanwezig is. De vliering is met een vlizotrap te bereiken.

De zonnige achtertuin ligt op het zuiden en is voor de helft betegeld. Achter in de tuin staat nog een houten bergschuurtje.

Aan de voorzijde van de woning is een berging waar de fietsen in kunnen worden gezet.

De buurt heeft veel groen en veel voorzieningen op loop- fietsafstand zoals winkelcentrum Vathorst, een treinstation sportaccommodaties en restaurants. Ook het onderwijs is in de wijk Vathorst voldoende aanwezig zowel voor jong- als oudere kinderen

Kortom een fantastische woning met zeer veel ruimte op een groene en goed bereikbare plek.

Bijzonderheden
Wonen ca. 176 m2
Perceel ca. 208 m2
Inhoud ca. 673 m3
1x per 2 maanden verplichtte afname glazenwasser a ca. € 26,--
C.V.-ketel van 2022 (incl. koolmonoxidemelder)
Glasvezel
In overleg is er eventueel meubilair wat zou kunnen achterblijven/worden overgenomen.

Algemeen
Kale huur: € 2.350,--
Huuringangsdatum: 1 september 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
Waarborgsom: € 2.350,--
Geen rokers (binnen)
Huisdieren in overleg
Gunning eigenaar

Voor deze riante, geschakelde woning, heeft u een bruto inkomen nodig van € 9.000,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening (partner). Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een jaarcontract wat net is ingegaan of een vaste aanstelling, is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant of boekhouder.

Quiet and spacious living is done in the young district of Vathorst, in this lovely, well-maintained, detached semi-detached 6-room house with storage room and free parking. From the façade it is not easy to see what a beautiful space there is behind the front door!

Will you walk with me through the house?

Upon entering the spacious hall, the toilet room with separate toilet and fountain is located on the left. The meter cupboard around the corner and the stairs to the1st floor.

When opening the living room door, you immediately notice the spacious, bright living area. The living room has a cozy gas fireplace and on the garden side a huge glass front with patio doors. The originally attached garage has been largely pulled into the living room, creating a cozy side room. Also in the side room is there much light because of the patio doors that lead you to the backyard.

The neat, open kitchen is fully equipped and nice is that you can cook electrically.

On the ground floor there is floor heating.

The 1st floor has 3 (bed) rooms, 2 with existing wardrobes. Here is also the spacious bathroom located with a double washbasin, a bath, a 2nd hanging toilet and separate shower room.

The 2nd floor has another 2 very large (bed) rooms, of which, contrary to what the floor plan suggests, both are equipped with dormer windows. Furthermore, there is a separate washing and drying room on this floor and the central heating system is also located here.

Finally, there is a loft where there is a lot of storage space. The loft can be reached by a loft ladder.

The sunny backyard faces south and is half tiled. At the back of the garden is a wooden storage shed. At the front of the house is a storage room where the bicycles can be placed.

The neighborhood has a lot of greenery and many amenities within walking and cycling distance such as the Vathorst shopping center, a train station, sports facilities and restaurants. Education is also sufficiently present in the Vathorst district for both young and older children.

In short, a fantastic house with a lot of space in a green and easily accessible place.

Particularities
Living approx. 176 m2
Plot approx. 208 m2
Volume approx. 673 m3
1x per 2 months mandatory purchase of window cleaner around € 26,--
C.V. boiler of 2022 (incl. carbon monoxide meter)
Fiberglass
In consultation there is any furniture that could be left behind / taken over.
No rights can be derived from the floor plans.

General
Basic rent: € 2,350,-- (no utilities included)
Rental start date: 1 September 2023
Rental period: maximum 24 months (advertise with a minimum of 12 months)
Deposit: € 2,350,--
No smokers (inside)
Pets in consultation
Award owner

For this spacious, semi-detached house, you need a gross income of € 9,000,-- per month. We take 100% of a main income and 75% of a 2nd income for the calculation (partner). Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from the income. An annual contract that has just started or a permanent appointment is required. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures drawn up by an official accountant or bookkeeper.

WONEN OP EEN TOPLOCATIE? DIT INSTAPKLARE DRIEKAMER APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING MET EEN BERGING EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP DE BEGANE GROND, IS EEN ECHTE AANRADER! VERHUUR VOOR BEPAALDE TIJD!

Het appartementencomplex ligt aan het Piet Mondriaanplein, direct tegenover het centraal station van Amersfoort. Station Amersfoort is een belangrijk knooppunt tussen de Randstad en Noord- en Oost-Nederland. De bereikbaarheid van de woningen per trein is daarmee uitstekend. Binnen 35 minuten sta je bijvoorbeeld in het centrum van Amsterdam. Liever winkelen in Utrecht? Slechts 15 minuten met de trein.

Op loopafstand tref je diverse supermarkten, restaurants, het historische centrum van Amersfoort en het Eemplein met al haar voorzieningen. (Media Markt, Pathe bioscoop, Albert Heijn, bibliotheek enz.) Wat wil je nog meer? Misschien het Birkhovensebos op 5 minuten fietsafstand? Ook dat ligt om de hoek. Kortom een veelzijdige woonplek, ideaal voor forenzen! Een plek voor iedereen die sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met een hoog voorzieningsniveau en uitstekende verbindingen weet te waarderen.

Indeling:
Op de begane grond kom je binnen in de centrale hal met bel-brievenbusbord, toegang tot het trappenhuis en de lift. Het appartement ligt op de vijfde verdieping, entree via brede corridor (hal). De entree met hal en videofoon, geeft toegang tot de meterkast met extra groepen en glasvezel, en de inpandige berging met CV ketel + wasmachine aansluiting.

De ruime lichte woonkamer heeft brede raampartijen met uitzicht op het levendige Piet Mondriaanplein. een fraaie wand met verlichting maakt de woonkamer af. De woonkamer loopt door in de moderne en open keuken met een inductiekookplaat, afzuigkap, nieuwe vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron en combimagnetron.
Vanuit de keuken loop je naar het inpandige balkon op het zuiden waar eveneens uitzicht is over het Piet Mondriaanplein.

De slaapkamers van ruim 12 en 8 m2 hebben een fantastisch uitzicht op het Soesterkwartier en 1 van de kamers heeft een kledingkast.

Er is een moderne, geheel betegelde badkamer radiator, een aparte inloopdouche, een ligbad, wastafelmeubel en bijbehorende kastjes.

De berging van ca 7m² is gelegen op de begane grond. Aan de achterzijde van het appartementencomplex is een eigen, afgesloten parkeerplaats.
Aan de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend!

Kenmerken:
- De gehele woning is voorzien van een mooie parketvloer.
- Fraai appartement op een unieke locatie
- Bouwjaar 2011
- Kunststof draai / kiep kozijnen
- Goede verbindingswegen naar A1 en A28
- Binnen 3 minuten in het Centraal Station
- Op 5 minuten fietsafstand gelegen van Birkhovensebos en de Bokkeduinen

Algemeen:
Kale huurprijs woning: € 1.275,--
Kale huurprijs parkeerplaats: € 100,-- (verplichtte afname)
Servicekosten woning: € 40,--
Waarborgsom: € 1.415,--
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden
Beschikbaar per direct
Geschikt voor alleenstaande of stel
GEEN ROKERS - GEEN HUISDIEREN
Gunning eigenaar

Voor dit fraaie, gunstig gelegen appartement is een bruto-inkomen van € 5.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is een pre. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

In het gezellige Leusderkwartier in Amersfoort Zuid, ligt dit gerenoveerde, ruime 2-kamer appartement. De leuke winkelstraat aan de Leusderweg ligt aan het einde van de straat en de uitvalsweg A28 met aansluiting op de A1 ligt op nog geen 5 minuten rijafstand. Het Centraal Station ligt op ca. 7 minuten fietsafstand.

Verhoevenstraat 20E – ca. 60m2:
Via de voorkant kom je middels een klein halletje in de woonkamer van ca. 18m2 en aparte keuken van ca. 8 m2. Er is een apart toilet en via de slaapkamer van ca. 14m2 kom je in de badkamer met wastafel en doucheruimte. Verder is er een aansluiting voor de wasmachine en een trap naar een kelder van ca. 6m2.
Aan de voorzijde van het appartement is een smalle strook waar bijvoorbeeld de fiets of een bistro setje neergezet kan worden.

Het appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer, een keukenblok met een combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap en kookunit (gas). Alle wanden zijn gestuukt.

De badkamer en het toilet zijn compleet afgewerkt.

Het appartement heeft een glasvezelaansluiting en kan van Casema of Ziggo gebruik maken. Eigen gas, water en elektra meter.

Algemeen:
Kale huur: € 1.050,-- per maand excl. g/w/e en (gemeentelijke)aanslagen
Huurperiode: minimaal 12 maanden verder onbepaalde tijd.
Huuringangsdatum: 1 juni 2023
Waarborgsom
Gunning eigenaar
Geen huisdieren – geen rokers
Alleen geschikt voor 1-persoon of een stelletje
Gedeeltelijk gestoffeerd (geen raambekleding)

Voor dit appartement heb je een bruto inkomen van € 4.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele leningen, schulden of hypotheeklasten worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een officiële boekhouder/accountant.

Geschikt voor alleenstaande / only for 1 person.

Hier wil je wonen! Soms komt er een kans voorbij om te wonen in de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort in een monumentaal pand maar het appartement zelf is van binnen totaal gerenoveerd.

’t Zand 28a heeft dit en nog meer!

Het Zand was oorspronkelijk deel van de eerste stadsgracht om de eerste muur heen. Het heette toen ook nog Varkenssingel of St. Aagtensingel. Tussen 1630 en 1640 kwam daar verandering in. De tweede stadsmuur was toen allang aangelegd en toen hebben ze de stadsgracht dichtgegooid met slib van andere grachten en met zand.

Loop je met me mee door dit gezellige appartement?

Via de patio aan ’t Zand 30 vindt je de toegangsdeur tot het appartement.

Bij binnenkomst kom je direct in de gezellige woonkamer met een prachtige Pvc-vloer en toegang tot een moderne toiletruimte en bergruimte.

Middels een opstapje kom je bij de luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. De keuken heeft een koepel waardoor er veel lichtinval is.

De ruime slaapkamer ligt aan de Patiozijde en heeft een vide voor bergruimte en openslaande deuren naar de patio. Aan de slaapkamer zit een badkamer met douche en wastafel en een bergkast met aansluiting voor de wasmachine en c.v.-ketel.

Het gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden en een prachtige Pvc-vloer.

Bijzonderheden:
De woning is gedeeltelijk gestoffeerd
Appartement in/bij kantoor- woonpand
Eigen aansluiting gas, water, elektra
Coax kabel voor tv/internet

* Unieke patio in binnenstad, gebruik/parkeren in overleg met eigenaar.
* Maatvoering zo nauwkeurig mogelijk maar woonoppervlak ca. m2-ters
* Note: Aan de bijzonderheden met een * kunnen geen rechten worden ontleend, eigenaar heeft te allen tijde het recht om de parkeerplaats/patio te claimen.

Algemeen
Huuringangsdatum: 1 april 2023 ( in overleg zo spoedig mogelijk)
Huurperiode: minimaal 1 jaar maximaal 24 maanden
Kale huurprijs € 1.200,-- per maand
Waarborgsom: € 1.200,--
Geen huisdieren / geen rokers (binnen
Geschikt voor 1 persoon
Gunning verhuurder

Voor dit unieke 2-kamer appartement is een bruto inkomen van ca. € 4.250,-- per maand nodig. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

Dit schitterende 3-KAMERAPPARTEMENT is gelegen aan de Baak van Herkingen in Vathorst en beschikt over een sfeervolle living met leuk uitzicht, luxe keuken en badkamer, 2 slaapkamers, een heerlijk zonnig balkon en privé PARKEERPLAATS. Niet alleen de staat van onderhoud, maar ook de ligging en indeling zijn perfect! Op korte afstand tref je een fijn winkelcentrum, een treinstation, sportcentra, medische voorzieningen en scholen. Verder is de wijk gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen (A28 en A1).

Middels de gezamenlijke entree met de brievenbussen, het bellentableau, toegang tot de bergingen en parkeerplaatsen, bereik je, met de lift of trap, de woning op de 2e verdieping.

De indeling is als volgt:
Bij binnenkomst van de woning vallen de rustige lichte kleuren van de muren en de laminaatvloer, die door de gehele woning ligt, direct op. In de lange hal heeft u toegang tot twee ruime kamers, de moderne toiletruimte met zwevend toilet en fontein, een praktische berging, met aansluiting voor de wasmachine en de droger en extra opbergruimte, en de woonkamer.

Het zitgedeelte is heerlijk licht door de drie hoge ramen en middels de ingesprongen ruimte kunt u een knusse, afgescheiden zithoek maken.
De keuken biedt voldoende opbergruimte en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Ook hier is veel lichtinval door de glazen pui met uitzicht op het terras. Direct aansluitend kunt u de eettafel plaatsen zodat u vanuit de keuken de heerlijkste gerechten kunt uitserveren voor gezellige avonden met familie of vrienden.

De twee ruime, lichte kamers aan de voorzijde ( ca. 13m2 en ca. 7m2 ) kunnen gebruikt worden als slaap-, hobby- of werkkamer.
De badkamer is netjes en voorzien van terra kleurige tegels in combinatie met wit sanitair, een handige opbergkast met spiegel en een inloopdouche.
Via het woongedeelte betreedt u via een enkelzijdige deur het overdekte balkon zonligging (n/w). Vanaf hier kunt u in de middag genieten van de zon en heeft u fijn uitzicht over de gekleurde huizen en aan de zijkant de gracht met bootjes.

Onder het complex is een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Begane grond:
Gezamenlijke binnentuin
Eigen berging
Parkeerplaats, gelegen op een afgesloten parkeerterrein.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 2013
Keurige laminaatvloer en wand-/plafondafwerking (de grijze wand in de woonkamer is wit geschilderd)
Energielabel A

Algemeen:
Huuringangsdatum: per direct
Kale huur: € 1.075,--
Servicekosten: € 47,--
Parkeerplaats: € 75,--
Waarborgsom € 1.197,-- (Kosten eindschoonmaak indien woning niet zoals ontvangen wordt opgeleverd: reductie € 250,--)
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal voor onbepaalde tijd
Geen huisdieren - geen rokers binnen.
Geschikt voor alleenstaande of stel.
Gunning verhuurder

Voor dit fraaie appartement is een bruto-inkomen van € 4.250,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren.

** English translation below**

In het Hogekwartier ligt dit 20 verdiepingen tellende boegbeeld van Amersfoort, Woontoren Castalia. Een markant gebouw met prachtig uitzicht over het Valleikanaal, het Stadscentrum van Amersfoort of richting het (groene) buitengebied. Dit luxe, gestoffeerde, zo goed als nieuwe hoekappartement met eigen parkeerplaats, ligt op de 10e verdieping, heeft 2 slaapkamers en een balkon met werkelijk een prachtig uitzicht over de stad. Binnen 5 minuten bent u in de bruisende binnenstad van Amersfoort met zijn vele winkels, pleinen en terrasjes, en ook de A28 en A1 zijn binnen 5 tot 10 minuten te bereiken. Kortom een TOP locatie!

Indeling: Centrale entree, portiek met opgang en en 2 liften naar de 10e verdieping;

Entree appartement, ruime hal met berg-/waskast, modern apart toilet met fontein.

Vanuit de hal bereik je de zeer riante woonkamer van ca. 40m2 en wat direct opvalt zijn de vele raampartijen (kiep/kantel) met, waar je ook kijkt, een prachtig uitzicht over de stad en veel lichtinval.

De halfopen keuken is net even wat moderner dan de standaard keukens met 2 speels gedecoreerde bovenkastjes, een inductie kookunit, afzuigkap, koelkast met vriesvakje, combimagnetron en vaatwasser. De brede lades hebben een praktische bestekindeling. Er is een leefeiland aanwezig waar je heerlijk aan kunt ontbijten.

Vanuit de keuken loop je door naar het inpandige balkon, wat wel zo lekker is qua windkracht, met verlichting en elektrisch aansluitpunt en met weer dat prachtige uitzicht over het Valleikanaal en de veelzijdige stad Amersfoort.

Terug naar de hal zijn er de twee slaapkamers van ca. 9 en 12m2 met ook weer de hoge raampartij met zij uitzicht.
De riante, geheel betegelde badkamer is zeer modern uitgerust met een fraai wastafelmeubel met een spiegel met ‘touch’ verlichting, vrij hangend toilet met modern tegelwerk, elektrische verwarming, en inloopdouche met een handige plek voor het plaatsen van de shampoo.

De gehele woning is voorzien van een mooie PVC-vloer.

Kortom, een op een geweldige locatie liggende 3-kamer hoekappartement die het bezichtigen meer dan waard is!

Algemene informatie:
• 3-kamer appartement op de 10e verdieping
• Woonoppervlakte ca. 101 m²
• Balkon gelegen op het westen
• Inpandige berging met ruimte voor wasmachine en droger
• Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming
• Eigen parkeerplaats in ondergelegen garage
• Gezamenlijke fietsenstalling met plek voor maar liefst 4 fietsen
• Warmte- en warmwaterlevering door Vaanster (eigen aansluiting)

Algemeen
Kale huur woning: € 1.400,- per maand.
Kale huur parkeerplaats € 100,-- (verplichtte afname)
Servicekosten € 65,-- per maand voor zowel het appartement als parkeerplaats.
Waarborgsom
Huuringangsdatum: 1 mei 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal voor onbepaalde tijd.
Geen huisdieren en rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel
Niet voor woningdelers.
Gunning eigenaar

Een bruto inkomen van ca. € 5.500,-- is vereist alsmede een vaste aanstelling - wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Leningen e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan is een pre. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een officiële boekhouder of accountant.

In the area Hogekwartier lies the residential tower Castalia. A striking building with a beautiful view over the Valleikanaal, the City Center of Amersfoort or towards the (green) countryside. This luxurious, unfurnished, almost new corner apartment with private parking, is located on the 10th floor, has 2 bedrooms and a balcony with really a beautiful view of the city. Within 5 minutes you are in the city center of Amersfoort with its many shops, squares and terraces, and the A28 and A1 can also be reached within 5 to 10 minutes. In short, a TOP location!

Layout: Central entrance, porch with entrance and 2 elevators to the 10th floor;

Entrance apartment, spacious hall with storage / laundry cupboard, modern separate toilet with fountain.

From the hall you reach the very spacious living room of approx. 40m2 and what immediately stands out are the many windows with, wherever you look, a beautiful view over the city and lots of light.

The semi-open kitchen is just a bit more modern than the standard kitchens with 2 playfully decorated wall cabinets, an induction cooking unit, extractor hood, fridge with freezer compartment, combi microwave and dishwasher. The wide drawers have a practical cutlery layout. There is an island where you can have breakfast.

From the kitchen you walk on to the indoor balcony, which is so nice in terms of wind power, with lighting and electric connection point and with that beautiful view over the Valleikanaal and the versatile city of Amersfoort.

Back to the hall there are the two bedrooms of approx. 9 and 12m2 with again the high windows with side views.
The spacious, fully tiled bathroom is very modern equipped with a beautiful washbasin with a mirror with 'touch' lighting, free hanging toilet with modern tiling, electric heating, and walk-in shower with a handy place for placing the shampoo.

The entire house has a beautiful PVC floor.

In short, a 3-room corner apartment at a great location that is well worth a visit!

General information:
• 3-room apartment on the 10th floor
• Living space ca. 101 m²
• Balcony facing west
• Indoor storage room with space for washing machine and dryer
• The entire apartment has underfloor heating
• Private parking space in the garage below
• Shared bicycle shed with space for no less than 4 bicycles
• Heat and hot water supply by Vaanster (own connection)

General
Basic rental house: € 1.400,- per month. Excluding heat, electricity, water and (city) tax.
Basic rental parking space € 100,-- (mandatory purchase)
Service costs € 65,-- per month for both the apartment and parking space.
Deposit
Rental commencement date: May 1, 2023
Rental period: minimum 12 months, maximum for an indefinite period.
No pets and smokers (inside)
Suitable for single or couple
Not for home sharers.
Award owner

A gross income of approx. € 5,500,-- is required as well as a permanent appointment - we take 100% of a main income and 75% of a 2nd income. Loans etc. are deducted from income. A permanent appointment or an annual contract that has just started is an advantage. Self-employed entrepreneurs must hand over 2 full annual figures drawn up by an official bookkeeper or accountant.

- English translation below -
In het gezellige Soesterkwartier ligt op de 4e verdieping deze studio met apart gedeelte om te slapen, een keurige badkamer en vanuit het woongedeelte een prachtig uitzicht over het groen middels een Frans balkon en openslaande deuren.
De studio ligt centraal en op loopafstand van het Eemplein, de binnenstad en het centraal station.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Centrale beveiligde entree met brievenbussen, trappenhuis, lift en fietsenberging.

Vierde woonlaag:
Galerij naar eigen entree.
Direct bij de ingang aan de voorzijde van de studio, kom je binnen in het slaapgedeelte met twee vaste kasten waarvan een met de wasmachine aansluiting en de andere met de cv-ketel. Zie de foto's online hoe deze ruimte in te richten!

Vervolgens de badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Aan de achterzijde zit de woonkamer met open keuken met een koelkast met vriesvakje, vaatwasser en kookunit. Vanuit deze ruimte zijn er openslaande deuren bij het Franse balkon.

De gehele studio is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Bijzonderheden:
Vrij parkeren voor de woning, verder met vergunning of betalend.
Gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw.

Algemeen:
Kale huur: € 1.050,--
Servicekosten: € 35,--
Waarborgsom € 1.085,--
Huuringangsdatum: 1 april 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal voor 24 maanden
Gunning verhuurder
Geen Rokers – Geen huisdieren
Geschikt voor een stel of alleenstaande (voorkeur alleenstaande)

Voor dit fraaie appartement is een bruto-inkomen van € 3.750,-- per maand nodig.(Mocht het inkomen anders zijn maar wel in de buurt, dan kunnen we wellicht even overleggen) Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee (partner). Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Bij een eigen bedrijf dienen 2 volledige jaarcijfers te worden ingeleverd.

In the cozy Soesterkwartier is on the 4th floor this Unfurnished studio with separate area for sleeping, a neat bathroom and from the living area a beautiful view over the greenery through a French balcony and patio doors.
The studio is centrally located and within walking distance of the Eemplein, the city center and the central station.

The layout is as follows:

Ground floor:
Central secure entrance with mailboxes, staircase, elevator and bicycle storage.

Fourth floor:
Gallery to private entrance.
Directly at the entrance at the front of the studio, you enter the sleeping area with two closets, one with the washing machine connection and the other with the central heating boiler. See the pictures online how to decorate this space!

Then the bathroom with walk-in shower, sink and toilet.

At the rear is the living room with open kitchen with a fridge freezer, dishwasher and cooking unit. From this room there are patio doors to the French balcony.

The entire studio has a beautiful laminate floor.

Details:
Free parking in front of the house, further with permit or paying.
Communal bicycle shed in the basement.

General:
Basic rent: € 1,050,-- (No utilities included)
Service costs: € 35,-- per month
Deposit € 1,085,--
Rental commencement date: April 1, 2023
Rental period: minimum 12 months and maximum for 24 months
Award landlord
No Smokers – No Pets
Suitable for a couple or single person (preferred single)

This beautiful studio requires a gross income of € 3,750,-- per month. We take 100% of a main income and 75% of a 2nd income (partner). Any monthly expenses of a mortgage debt, loans or debts are deducted from the income. A permanent appointment or an annual contract that has just started are required. For your own company, 2 full annual figures must be submitted.

Gelegen op een perfectie locatie vind je dit super leuke en keurig onderhouden 3-kamer appartement. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een kleinschalig complex en is voorzien van een balkon, een eigen overdekte parkeerplaats en een aparte berging in de onderbouw.

De ligging is perfect! Het centrum van Amersfoort met al haar winkels, terrassen en gezelligheid ligt op een steenworp afstand, evenals het Centraal Station en het winkelcentrum Euterpeplein. Daarnaast ligt om de hoek park Randenbroek en het nieuwe natuurgebied Het Beekdal.

Een prima leefomgeving met de gezelligheid van de stad en de stadsparken in de directe nabijheid.

Via de entree met trappenhuis en brievenbussen bereikt u het op de tweede verdieping gelegen appartement.

Indeling:
Entree/hal, toilet en bergkast met CV-opstelling. Een royale woonkamer met veel lichtinval en een nette open keuken met Koelkast met vriesvakje, combimagnetron/oven, gas kookunit en vaatwasser.
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon met vrij uitzicht. Vervolgens aan de achterkant gelegen twee slaapkamers en in de hal bevindt zich de badkamer met vaste wastafel, douche en de wasmachineaansluiting.

Het appartement is voorzien van een pvc-vloer.

De overdekte, privé parkeerplaats bevindt zich achter het appartementencomplex.
Kenmerken:
– Privé (overdekte) parkeerplaats en berging in de onderbouw.
– Perfecte ligging op 5 minuten loopafstand van het centrum van Amersfoort en de parken Randenbroek en het Beekdal.
- Energielabel C

Algemeen:
Kale huur: € 1.175,--
Kale huur Parkeerplaats: € 75,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 40,--
Waarborgsom: € 1.290,--
Huuringangsdatum: 1 april 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden, mogelijkheid tot verlenging tegen 2 jaar bespreekbaar.
Geschikt voor alleenstaande of stel, geen kinderen
Geen rokers en huisdieren binnen
Gunning eigenaar

Voor dit gezellige appartement is een bruto-inkomen van € 4.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee (partner). Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Bij een eigen bedrijf dienen 2 volledige jaarcijfers te worden ingeleverd.

- Bezichtigingsronde vol geboekt - viewings are fully booked

Aan de Leusderweg in Amersfoort, aan de rand van de stad staat het in 2019 opgeleverde appartementencomplex de “Oranjeboom”. Vroeger stond op deze plek het beroemde café Oranjeboom, misschien beter bekend als “de boom” in het Leusderkwartier. Het appartement gelegen op de derde verdieping ligt op een paar minuten loopafstand van supermarkt en winkels en de historische binnenstad van Amersfoort met z’n gezellige pleinen, cafés en restaurants. Het NS station van Amersfoort is op enkele minuten fietsafstand en de uitvalswegen zijn dichtbij.

Indeling studio:

Begane grond met een centrale entree met brievenbussen, bellentableau en trapportaal.

3e verdieping: Hal met meterkast en bergruimte met cv-opstelling en wasmachine aansluiting. De gezellige woonkamer heeft een open keuken met inbouwapparatuur van ATAG. Er is een koelkast met vriesvak, een combimagnetron, een vaatwasser en een inductiekookplaat met RVS afzuigkap. Tegenover de keuken bevindt zich het “slaapgedeelte” deze is af te sluiten middels paneelgordijnen. Zowel woonkamer, als keuken en slaapgedeelte zijn dus 1 ruimte.
De badkamer is voorzien van een zwevend hangcloset, een inloopdouche met glazen wand, een wastafel op een meubel met lades en een spiegel met verlichting en een designradiator. De douche- en wastafel kranen zijn van Grohe.

Aan de achterzijde van het appartementencomplex bevindt zich een aparte gezamenlijke buiten berging waar voldoende ruimte is voor opslag en (motor)fietsen en er is een gezamenlijk dakterras.

Het zogenaamde “Pon” spoor gelegen naast het complex wordt slechts 1 tot 2x per dag en alleen overdag gebruikt.

Kortom een super mooie studio/appartement op een gezellige en praktische locatie, zeker het bezichtigen waard!

Algemeen
Huuringangsdatum: per 1 april 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
Kale huurprijs studio € 975,-- per maand
Kale huurprijs parkeerplaats: € 50,--
Servicekosten: € 65,--
Waarborgsom: € 1.090,--
Geschikt voor alleenstaande (in overleg misschien stel, voorkeur alleenstaande)
GEEN rokers of huisdieren (binnen)

Voor dit unieke appartement is een bruto inkomen van ca. € 3.750,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.