In het geliefde Bergkwartier in een rustige straat in Amersfoort, te huur karakteristieke 4-kamer tussenwoning met opbouw en 12 zonnepanelen. De woning is goed onderhouden en heeft een heerlijke, diepe tuin op het zuidwesten. (English translation below)

In de directe omgeving vind je alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. Het charmante centrum van Amersfoort ligt praktisch om de hoek met winkelvoorzieningen, eet- en drinkgelegenheden, bioscoop en nog veel meer. Amersfoort Centraal bereik je binnen 4 minuten fietsen en heeft een gunstige treinverbinding die je binnen 12 minuten naar Utrecht Centraal brengt, 34 minuten naar Amsterdam Centraal, 55 minuten naar Schiphol en 37 minuten naar Ede-Wageningen. Ook zijn uitvalswegen A1 en A28 binnen enkele autominuten te bereiken.

Indeling
Begane grond
Entree met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een mooie visgraat PVC-vloer en heeft openslaande deuren naar de achtertuin.

Aansluitend de keuken met een granieten aanrecht en diverse inbouwapparatuur zoals een SMEG 5-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en een Amerikaanse koelkast.

De bijkeuken heeft een toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje en hier is ook de aansluiting voor de wasmachine en droger. Op deze aanbouw is een groen dak met vetplanten leuk vanaf de 1e verdieping te zien.

Achter de bijkeuken zit nog een bergruimte met (tuin)opslag en tuingereedschap.

Eerste verdieping
Riante slaapkamer aan de achterzijde met vaste kastenwand en spotjes in het plafond. De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning.

De prachtige, gemoderniseerde badkamer heeft een heerlijk ligbad, douchecabine, zwevend toilet en een wastafel met meubel. Daarboven een verlichtende spiegel met verwarming zodat deze niet beslaat.

Tweede verdieping
Deze opbouw biedt ruimte aan een enorme grote (slaap)kamer met een vaste kastenwand.

De verdiepingen zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tuin
Gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden
Energielabel B
Parkeervergunning over te nemen
2 kasten op de 2e verdieping worden door verhuurder gebruikt.
Diplomatenclausule
Aan de maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend.

Algemeen:
Kale huur: € 2.150,-- per maand
Huuringangsdatum: 1 mei 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden
Waarborgsom: min. € 4.300,--
Geen huisdieren of rokers binnen
Gunning verhuurder

Voor deze prachtig gelegen woning heeft u een bruto inkomen nodig van € 7.500,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant.

FOR RENT: In the beloved area Bergkwartier in a nice quit street we have this Characteristic 4-room house with superstructure and 12 solar panels for rent.
The house is well maintained and has a lovely, deep garden on the southwest.

In the immediate vicinity you will find all amenities within walking and cycling distance. The charming center of Amersfoort is practically around the corner with shopping facilities, food and beverage outlets, cinema and much more. Amersfoort Central Station can be reached within 4 minutes by bike and has a convenient train connection that takes you within 12 minutes to Utrecht Central Station, 34 minutes to Amsterdam Central Station, 55 minutes to Schiphol airport and 37 minutes to Ede-Wageningen. Highways A1 and A28 can also be reached within a few minutes by car.

Ground entrance with meter cupboard, stairs to the first floor and access to the living room. The living room has a beautiful PVC floor and has patio doors to the backyard.

Then the kitchen with a granite countertop and various built-in appliances such as a SMEG 5-burner gas stove with oven, extractor hood, dishwasher and an American refrigerator.

The utility room has a toilet room with floating toilet and hand basin and here is also the connection for the washing machine and dryer. On this extension a green roof with succulents can be seen from the 1st floor.

Behind the utility room is a storage room with (garden) storage and garden tools.

First floor
Spacious bedroom at the back with fixed cupboard wall and spotlights in the ceiling. The 2nd bedroom is located at the front of the house.

The beautiful, modernized bathroom has a lovely bath, shower cabin, floating toilet and a sink with furniture. Above it a illuminating mirror with heating so that it does not fog up.

Second floor
This superstructure offers space for a huge large (bed) room with a fixed cupboard wall.

The first and second floor have a laminate floor.

Garden located to the southwest.

Special features
Energy label B
Parking licence for take over
2 cupboards on the2nd floor are used by the landlord.
Diplomats clause

General:
Basic rent: € 2.150,-- per month (exclusive utility’s)
Rental entrance date: 1 May 2024
Rental period: minimum 12 months, maximum 24 months
Deposit: min. € 4.300,--
No pets or smokers inside
Award landlord

For this beautifully located property you need a gross income of € 7,500,-- per month. We take 100% of a main income and 50% of a 2nd income into account for the calculation. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from the income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures drawn up by an official accountant.

Fraai en goed onderhouden stadsappartement van ca. 60 m² op de 2e verdieping in de binnenstad van Amersfoort met een eigen berging op de binnenplaats en een gezamenlijk dakterras. De woning heeft met de super locatie een heerlijke lichte en ruime woonkamer. Supermarkten, winkels, restaurants, cafés en een mooi stadsplantsoen zijn op loopafstand te bereiken.

Indeling: ingang aan de straatkant met een poort, voorzien van een afstandsbediening die vanaf de woning op de 2e verdieping is te gebruiken. De entree bestaat verder uit een brievenbus en een bel.

De ruime woonkamer (33m2) met open keuken heeft een laminaatvloer en een leuk uitzicht over de hele wijk. De groene wand wordt weer wit gesausd. De open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, nieuwe magnetron/oven, afzuigkap, koelkast/vriezer en vaatwasmachine.

Er is een ruime slaapkamer (12m2) met een nieuwe Pvc-vloer, Velux dakraam en een interne berging aan de slaapkamer voor cv, wasmachine en kleding.
De nette badkamer met douche, toilet en design radiator is geheel betegeld.

• Mooie, rustige ligging in het centrum
• Dit appartement (2001) is volledig geïsoleerd d.m.v. dubbelglas
• Parkeren is mogelijk met een goedkope parkeervergunning
• Gezamenlijk dakterras op de eerste verdieping
• De meterkast is op de begane grond.
• Coax-kabel

Algemeen
Kale huur: € 1.200,--
Servicekosten: € 25,--
Huuringangsdatum: 1 maart 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden, wellicht verlenging naar onbepaalde tijd
Waarborgsom: € 1.225,--
Gunning eigenaar
Geen huisdieren en rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel

Voor dit gunstig gelegen appartement heb je een bruto inkomen van ca. € 4.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele leningen, schulden of hypotheeklasten worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan, is noodzakelijk. Zelfstandig ondernemers dienen minimaal 2 volledige jaarcijfers te overhandigen, afgegeven door een officiële boekhouder.

Leuk 2-kamer appartement (58m2) op de 5e woonlaag met 2 bergingen (5e verdieping en Begane grond). Dit appartement heeft een balkon op het zuidwesten en is op 5 minuten fietsen gelegen van de Amersfoortse binnenstad met diverse horeca en leuke hippe winkels! Daarnaast is het appartement gelegen tegen het groene Waterwingebied van de wijk Liendert/Rustenburg, met de supermarkt om de hoek. Het nieuwe zwem- en sportcomplex Amerena en de Basic-Fit zijn binnen 5 minuten lopen bereikbaar.

Bekijk de voorwaarden onderaan deze pagina, reacties via de email naar makelaar.

Indeling:

Begane grond – Entree met brievenbussen, bellentableau, lift, trappenhuis en eigen berging.

5e verdieping – Entree van het appartement met direct toegang tot alle ruimtes. De woonkamer met doorloop naar het balkon zijn op het zuidwesten gelegen waardoor u hier na het werk perfect in de zon kunt zitten. In de woonkamer ligt een laminaatvloer met houtmotief.

De moderne hoogglans witte keuken in rechte opstelling is voorzien van een 5 pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron en koel-/vriescombinatie. tevens bevinden zich hier de aansluiting voor de wasmachine en de boiler.

De gemoderniseerde badkamer (2015) is voorzien van een douche, wastafel met meubel en infrarood straalkachel.

De slaapkamer van 12m2 is aan de achterzijde en tevens koele kant van het appartement gelegen, waardoor u geen enorme warme slaapkamer heeft in de zomer.

Naast de entree van het appartement bevindt zich nog een eigen berging, ideaal voor de stofzuiger en opslag.

Het gehele appartement is eind 2019 voorzien van kunststof kozijnen met HR-glas. ook zijn een aantal jaar geleden het dak en de blokverwarming vervangen. Naast het appartementencomplex bevindt zich nog een ruim, gratis, parkeerterrein.

Algemeen
Kale huur: 1.150,--
Voorschot stookkosten: € 120,--
Voorschot servicekosten: € 45,--
Waarborgsom: € 1.315,--
Huuringangsdatum: 1 maart 2024
Verhuurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden
Gunning eigenaar
Geschikt voor 1 of 2 personen (setje)
Geen huisdieren – Geen rokers

Voor dit gezellige appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 4.500,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste baan of een jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. ZZP-ers / Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren.

Beestenmarkt 35 - graag reageren per email -

Dit goed onderhouden en lichte 3-kamerappartement ligt op de 1e verdieping en op loopafstand van de gezellige binnenstad met zijn ruime aanbod aan winkels, terrasjes, restaurants en het openbaar vervoer. tevens biedt de woning een fraai uitzicht op de historische binnenstad.

Aan de afwerking van dit appartement is veel zorg besteed. Zo zijn onlangs de badkamer en het toilet gerenoveerd (foto’s van soortgelijke ruimten), er is een moderne keuken, de wanden en vloeren zijn netjes afgewerkt en is er dubbel glas geplaatst aan de zijde van de slaapkamers.

Op de begane grond bevindt zich een verzorgde hal die toegang geeft tot een trappenhuis. Op de 1e verdieping bevindt zich de entree van de woning met in de hal een vernieuwd toilet met fonteintje. De woonkamer heeft glad gestuukte wanden en een laminaatvloer. Door het vele daglicht wat naar binnen valt is het een mooie lichte kamer.

De luxe keuken is uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, vijf pits gasfornuis, vriezer en koelkast.

De onlangs vernieuwde badkamer is voorzien van een douche met douchescherm, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn royaal van formaat. Een van de slaapkamers is voorzien van een vaste kast. Vanuit de andere slaapkamer is het balkon toegankelijk.

Het appartement is gestoffeerd en niet gemeubileerd.
Geen parkeerplaats

Algemeen
Kale huurprijs: € 1.250,--
Servicekosten: € 45,--
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
Huuringangsdatum: 1 februari 2024
Waarborgsom: € 1.295,--
Gunning eigenaar
Geen huisdieren - Geen rokers (binnen)
Geschikt bevonden voor alleenstaande of stel.

Voor deze woning is een bruto inkomen van € 4.750,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en eventueel 2e inkomen mee. Eventuele leningen e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren opgesteld door een officiële accountant of boekhouder.

ENGLISH translation below:

Op de hoek van de Everard Meysterweg en het Laurens Costerplein staat dit ruime, lichte hoekappartement met drie slaapkamers en twee balkons (zuid en west). Dit appartement heeft een gunstige ligging op de middelste verdieping en biedt mooi uitzicht aan twee kanten.

Het appartementengebouw ligt in het sfeervolle Leusderkwartier, op loopafstand van de winkelstraat Leusderweg. De binnenstad van Amersfoort is op korte fietsafstand en dichtbij vele voorzieningen waaronder het treinstation, supermarkten, diverse scholen, kinderdagverblijven en sportscholen. Het Leusderkwartier grenst aan bosrijke gebieden zoals landgoed Den Treek en Bos Nimmerdor waar je heerlijk kunt wandelen of hardlopen.

Indeling:
Appartementengebouw:
Aan de voorzijde is de gezamenlijke, overdekte entree met de intercom en de brievenbussen. Met de trap zijn de bergingen in de onderbouw en de bovengelegen woonverdiepingen te bereiken. Het appartement heeft een ruime berging in de onderbouw en er is een fietsenberging. Het trappenhuis oogt zeer verzorgd dankzij het tapijt en het geschilderde metselwerk van de muren.

Appartement:
Het appartement heeft een ruime hal met aan het einde de deur naar de woonkamer. In de hal, woonkamer en de slaapkamers ligt tapijt op de vloer en zijn zowel de wanden als plafonds in een lichte kleur geschilderd.
Dankzij de ligging op de hoek van het appartementengebouw heeft de woonkamer ramen aan drie zijden en zijn er twee balkons (zuid en west). De woonkamer heeft een ruime zithoek aan de voorzijde en aan de achterzijde is ruimte voor een grote eettafel.

De dichte keuken heeft een vaste, dubbeldeurs (provisie)kast. Rechts van deze kast is de aansluiting voor de wasmachine aan de andere zijde is een deur naar het balkon aan de achterzijde. De wandopstelling is onder anderen voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap. In de keuken ligt een mooie vinylvloer en in de hoek hangt de cv-ketel voor verwarming en warm water.

Het appartement heeft maar liefst drie slaapkamers. Aan de achterzijde zijn twee ruime eenpersoonskamers en aan de voorzijde is de hoofdslaapkamer. Op alle slaapkamers ligt tapijt op de vloer en zorgen de ramen voor veel lichtinval.

De eenvoudige badkamer is vanuit de hal en een van de slaapkamers te bereiken. De ruimte is ingedeeld met een douche en een wastafelmeubel. Naast de badkamer is de vernieuwde toiletruimte met een natuurstenen fonteintje, gecombineerd met een granitovloer.

Exterieur:
Het appartement heeft twee balkons. Aan de achterzijde is een ruim balkon, gelegen op het zonnige zuiden en te bereiken vanuit de woonkamer en de keuken. In de hoek van de woonkamer is een deur naar het tweede balkon, gelegen op het westen. Aan deze zijde heb je mooi uitzicht op het plantsoen aan het Laurens Costerplein.

Algemeen:
Kale huur: € 1.250,00
Servicekosten: € 100,00
Waarborgsom: € 1.350,00
Ingangsdatum: 16 februari 1024
Huurperiode: minimaal 12 maanden verder onbepaalde tijd
Geen rokers - Geen huisdieren (binnen)
Niet voor woningdelers
Geschikt voor maximaal 3 personen (setje, alleenstaande, maximaal 1 jonger kind)

Voor dit ruime appartement is een bruto inkomen van ca. € 5.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

On the corner of the Everard Meysterweg and laurens costerplein stands this spacious, light-cut apartment (decorated not furnished) with three bedrooms and two balconies (south and west). This apartment has a convenient location on the middle floor and offers nice views on both sides.

The apartment building is on a good location in the atmospheric Leusderkwartier, within walking distance of the leusderweg shopping street. The city centre of Amersfoort is a short bicycle distance and close to many amenities including the train station, supermarkets, various schools, nurseries and gyms.

Layout:
Apartment building:
At the front is the entrance with the intercom and the letterboxes. With the stairs, the storage areas in the lower building and the upper living floors can be reached. The apartment has a spacious storage room in the substructure and there is a bicycle storage. The stairwell looks very well-groomed thanks to the carpet and the painted masonry of the walls.

Apartment:
The apartment has a spacious hall with at the end the door to the living room. In the hall, living room and bedrooms, carpet is laid on the floor and both the walls and ceilings are painted in a light color.
Thanks to its location on the corner of the apartment building, the living room has windows on three sides and there are two balconies (south and west). The living room has a spacious front seating area and at the rear there is room for a large dining table.

The closed kitchen has a fixed, double-door (commission) cabinet. To the right of this cabinet is the connection for the washing machine on the other side is a door to the balcony at the rear. The wall arrangement is equipped with a gas hob and a hood. In the kitchen there is a nice vinyl floor and in the corner hangs the boiler for heating and hot water.

The apartment has no less than three bedrooms. At the rear are two spacious single rooms and at the front is the master bedroom. On all bedrooms, carpet is on the floor and the windows provide a lot of light.

The bathroom can be reached from the hall and one of the bedrooms. The space is arranged with a shower and a sink furniture. Next to the bathroom is the renovated toilet room with a natural stone fountain, combined with a granito floor.

Exterior:
The apartment has two balconies. At the rear is a spacious balcony, located on the sunny south and accessible from the living room and kitchen. In the corner of the living room is a door to the second balcony, located on the west. On this side you have a nice view of the garden at the Laurens Costerplein.

General:
Bare rent: € 1,250.00
Service costs: € 100,00
Deposit: € 1,350.00
Effective date: 1 augustus 2021
Rental period: minimum 12 months further indefinite
No smokers - No pets (inside)
Suitable for up to maximum of 3 people (set, single, maximum 1 younger child)

This spacious apartment requires a gross income of approximately € 5,000,-- per month. We take 100% of a main income and 75% of a 2nd income for the calculation. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from the income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures prepared by an accountant or accountant.

Gezellig 3-kamer appartement (1 volwaardige slaapkamer) gelegen op de tweede verdieping. Het betreft een kleinschalig appartementencomplex nabij de binnenstad van Amersfoort. Het appartement is licht, heeft een groot balkon op het noorden en is keurig afgewerkt met nette wanden en een moderne vloer. Keuken en badkamer zijn eenvoudig maar erg netjes. Dit complex ligt aan de rand van de wijk Liendert. Winkels zijn gelegen op ca. 5 minuten afstand, evenals het gezellige centrum van Amersfoort. Uitvalswegen A28 en A1 zijn zeer goed bereikbaar en ook het Centraal station is nabij gelegen.

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, beschikt over blokverwarming en een boiler voor warm water. Naast de ruime woonkamer, zijkamer en slaapkamer beschikt het appartement over een grote berging naast de entree van de woning. In de onderbouw van het gebouw is nog een eigen fietsenberging aanwezig.

Indeling:
Centrale entree, bellen tableau, hal en trapopgang. Tweede verdieping: ruime hal met toegang tot twee appartementen en toegang tot de eigen extra berging.

Entree appartement, woonkamer met zijkamer met nog een aparte afgesloten multifunctionele kamer, geheel voorzien van een laminaatvloer. Het balkon bevindt zich over de hele breedte van de woning en kijkt mooi weg naar groen en de rotonde.

In de hal bevinden zich de meterkast, het toilet en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een douchehoek en wastafelmeubel. Het geheel is betegeld.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich een ruime hoofdslaapkamer met een laminaatvloer en raambekleding. De ruime, betegelde keuken heeft een kookunit, koelkast en wasmachine en droger aansluiting.

Bijzonderheden:
Groot balkon
Gunstige ligging nabij het centrum en voorzieningen
Kleinschalig appartementen complex
Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
Vloer- en raambekleding

Algemeen:
Kale huur € 1.275,--
Servicekosten: € 50,-- (vast bedrag)
Voorschot stookkosten € 225,-- middels 1 jaarlijkse verrekening. Dus kosten naar eigen verbruik.
Boiler huur: € 15,-- per maand (vast bedrag)
Waarborgsom: € 1.565,--
Huuringangsdatum: 1 februari 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden daarna voor onbepaalde tijd
Gunning verhuurder
Geschikt geacht voor alleenstaande of samenwonend stel
geen huisdieren - geen rokers (binnen)

Voor dit centraal gelegen appartement heb je een bruto inkomen van € 4.950,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofd en 2e inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaaropgave wat net is ingegaan is vereist. Zelfstandig ondernemers, ZZP-ers dienen 2 volledige boekjaren te overleggen van 2021 en 2022, opgesteld door een officiële boekhouder of accountant. REACTIES GRAAG PER EMAIL.

Altijd al willen wonen binnen de stadsmuren van Amersfoort? Aan de Teut 51 staat een authentieke woning die in drieën is opgesplitst. Op de begane grond ligt een gezellig appartement wat nu te huur is!

De Teut grenst aan de sfeervolle Bloemendalsestraat met zijn vele restaurants en een van Amersfoorts’ bekendste buurtcafé "Van Zanten" en ligt tegenover Theater De Flint.

Begane grond:
Entree aan de voorzijde van het pand waarbij je direct de sfeervolle leefruimte van ca. 38m2 in stapt. Recent geschilderde wanden en op de vloer ligt een mooie laminaatvloer. Je kunt het woon- en slaapgedeelte handig scheiden door er een kast te plaatsen.
Links op de begane grond bevindt zich de keuken met kookunit en afzuigkap en aangrenzend de badkamer met een douche en toilet.
Rechts kom je in een bergruimte van ca. 5 m2 met wasmachineaansluiting en toegang tot de gezamenlijke binnenplaats van ca. 12m2.

Bijzonderheden
De woning is voornamelijk voorzien van dubbelglas.
Op de 1e verdieping bevindt zich nog een dakterras (ca. 10m2) die gedeeld wordt met de bovenste 2 appartementen.
Raambekleding aanwezig.
Totale afmeting ca. 50-55m2. (kunnen geen rechten aan worden ontleend!)

Algemeen
Kale huur: € 995,--
Huuringangsdatum: 1 januari 2024
Huurperiode: minimaal 18 maanden maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom: € 995,--
Abonnement KPN wordt gedeeld met de 1e verdieping, kosten € 30,-- per maand.
Voorschot elektra, gas en water: € 225,-- ( gasmeter wordt bij aanvang opgemeten en 1 jaarlijks verrekend naar eigen verbruik, 1x per jaar wordt totaalbedrag van elektra gedeeld over de 3 appartementen)
Geschikt voor alleenstaande of stel
Geen huisdieren of rokers binnen
Gunning eigenaar

Voor deze gezellige studio/appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 3.750-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 3 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant!

Hier wil je wonen! Soms komt er een kans voorbij om te wonen in de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort in een monumentaal pand (met optie op parkeerplaats) maar het appartement zelf is van binnen totaal gerenoveerd. Welkom in Het Koetshuis aan ’t Zand 28!

Het Zand was oorspronkelijk deel van de eerste stadsgracht om de eerste muur heen. Het heette toen ook nog Varkenssingel of St. Aagtensingel. Tussen 1630 en 1640 kwam daar verandering in. De tweede stadsmuur was toen allang aangelegd en toen hebben ze de stadsgracht dichtgegooid met slib van andere grachten en met zand.

Loop je met me mee door dit gezellige appartement?

Via de patio aan ’t Zand 30 vindt je de toegangsdeur tot het appartement.

Bij binnenkomst kom je in de hal met een apart toilet en trap naar de 1e verdieping. Op de begane grond is de gezellige woonkamer met een prachtige Pvc-vloer, oude balken en een luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Oude details van de kozijnen zijn bewaard gebleven.

Het leuke aan deze woning is dat je de hele verdieping als slaapkamer kunt inrichten, de houten vloeren zijn prachtig en er zijn gezellige ramen. Er is een aparte ruimte voor de C.V. en wat bergruimte.
De doucheruimte heeft een douchecabine, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Het gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden.

Je kunt er zelfs een parkeerplaats bij huren van € 75,-- per maand.

Bijzonderheden:
De woning is gedeeltelijk gestoffeerd
Gedeeltelijk enkel glas
Eigen aansluiting gas, water, elektra
Glasvezel

* In het weekend gebruik van patio
* Maatvoering zo nauwkeurig mogelijk maar woonoppervlak ca. m2-ters
* Note: Aan de bijzonderheden met een * kunnen geen rechten worden ontleend, eigenaar heeft te allen tijde het recht om de parkeerplaats/patio te claimen.

Algemeen
Huuringangsdatum: per 1 januari 2024 (mag ook iets eerder)
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden (in het 2e huurjaar wellicht verlenging naar onbepaalde tijd)
Kale huurprijs € 1.350,-- per maand
Huurprijs parkeerplaats: € 75,-- per maand (optioneel)
Waarborgsom: 1 maand huur + eventuele parkeerplaats
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel zonder kinderen (voorkeur alleenstaande)
Gunning eigenaar

Voor dit unieke appartement is een bruto inkomen van ca. € 5.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

Luxe, prachtig 3-KAMER APPARTEMENT op de vierde verdieping met loggia op het zuidoosten, berging en parkeerplaats. Dit statige, moderne complex met lift maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject de Stadskeerkring. De ligging is uitstekend; op korte afstand van het centrum van Amersfoort. Ook winkels, openbaar vervoer en de ontsluitingsroutes A1 en A28 zijn eenvoudig te bereiken.

Bent je op zoek naar een modern, energiezuinig appartement waar je zo in kunt trekken? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Begane grond:
Statige entree met brievenbussen, bellentableau, lift en trappenhuis.

4e verdieping:
Via de gesloten portiek kom je binnen in de hal welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Het gehele appartement is voorzien van comfortabele vloerverwarming. De verwarming is in de woonkamer en op beide slaapkamers apart te bedienen.
De hal is voorzien van een fraaie, moderne pvc-vloer (betonlook). Deze vloer loopt door tot in de woonkamer, keuken, beide slaapkamers en de inpandige berging.

Wonen:
De woonkamer is licht en ruim met vrij uitzicht en raambekleding. Hier is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek om te ontspannen en een grote eettafel om uitgebreid te tafelen. Via de openslaande deuren is de loggia te bereiken. Hier is het van het vroege voorjaar tot laat in het najaar goed vertoeven. De loggia ligt op het zuidoosten.

Koken:
In het oog springt de moderne, strakke keuken. De warme houtlook kasten combineren fraai bij het natuurstenen, donkere werkblad. De opstelling, met een kookeiland, nodigt uit om gezellig aan te schuiven tijdens het koken om de dag te door te nemen. De apparatuur bestaat uit een inductiekookplaat met afzuigfunctie in de kookplaat zelf, een combi-oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

Slapen:
Het appartement telt twee goed bemeten slaapkamers. De hoofdslaapkamer (16 m²) heeft ook ruimte voor een kastenwand. De tweede slaapkamer is met ruim 7 m² geschikt als logeer-, werk- of hobbykamer. Beide kamers zijn voorzien van een raamekleding.

Baden:
De badkamer is volledig betegeld. Hierbij is gebruik gemaakt van een grote wand- en vloertegel. Er is een ligbad en aparte douche met douchewand. Daarnaast is er een wastafel en designradiator aangebracht. Alle leidingen zijn keurig in de muur weggewerkt. Het toilet is separaat, voorzien van wandcloset en fontein.

Overige ruimtes:
Inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine, droger, WTW en de warmtepomp.

Berging en parkeerplaats:
Onder het complex beschikt het appartement over een eigen berging voorzien van elektra. De parkeerplaats bevindt zich op het maaiveld.

Afwerking en opties:
Bij de afwerking is er op details gelet; er zijn stompe deuren geplaatst en de bovenlichten zijn dicht gezet. Ook is er gekozen voor andere binnendeuren dan de standaard deuren. Extra stopcontacten zijn er in de woonkamer, ter plaatse van de keuken en de ouderslaapkamer.

Bijzonderheden:
- Appartement voorzien van kunststof kozijnen.
- 3 zonnepanelen
- Warmtepomp
- Keukenapparatuur van AEG.
- Energielabel A.

- Woonoppervlak 94 m².
- Loggia 6,7 m².
- Inhoud 310 m³.

Algemeen
Kale huur appartement: € 1.395,--
Kale huur parkeerplaats: € 85,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 85,-- (algemene ruimten, zonnepanelen, warmtepomp) Let op! Er zijn geen gas kosten maar alleen elektra en water. Elektra wordt ook opgewekt door de zonnepanelen, dus lagere lasten!
Ingangsdatum: 1 februari 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom: € 1.565,--
Gunning eigenaar
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen) /

Voor dit prachtige appartement heb je een bruto inkomen van € 5.550,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is een vereiste.
Zelfstandig ondernemers, waaronder ZZP-ers, dienen 2 volledige boekjaren te overhandigen.

** ENGLISH Translation below **

Een prachtig, luxe afgewerkt 2-kamer appartement met eigen parkeerplaats en dakterras, gesitueerd op één van de hotspots van Amersfoort.
Amersfoort is het bruisende middelpunt van Nederland met het gezellige stadshart van Amersfoort,
die echt om de hoek ligt alsmede de winkels aan de Leusderweg. In de zomer genieten van de terrasjes in de binnenstad en de mogelijkheid tot een lekker hapje eten in 1 van de vele restaurants. Ook op het gebied van cultuur, ontspanning, sport en groen biedt het goed bereikbare Amersfoort voor elk wat wils. Het CS is op fiets/loopafstand en ook de uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Het complex zelf straalt een en al luxe uit, en de entree met trappenhuis en lift, brengt je naar de 3e verdieping waar het appartement is gelegen.

Bij de entree valt meteen de prachtige vloer op die door het hele appartement ligt, de hal geeft toegang tot een inpandige berging met C.V.-ketel en MV, een toilet met fonteintje en de meterkast.

Vanuit de hal kom je in de zeer lichte woonkamer met zijn prachtige hoge ramen die een mooi uitzicht geven over de stad Amersfoort en qua indeling doet het gehele appartement heel warm aan. Zo is er een gezellige nis waar inpandig ramen open kunnen en de prachtige dubbele ramen vanaf de grond laten je geloven dat je zo naar buiten kunt stappen. Aan de woonkamer zit de halfopen keuken met een kookunit, afzuigkap, riante koelkast, vaatwasser en een combi oven/magnetron.

De riante slaapkamer, met eveneens een raam vanaf de grond tot het plafond meet ca. 12m2. De geheel betegelde badkamer heeft een douche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine.

Werkelijk een fantastisch appartement voor een single of setje.

Bijzonderheden:
De zogenaamde ‘’Ponlijn’’ naast het complex wordt slechts 1 tot 2 x per dag en alleen overdag, gebuikt
Privé parkeerplaats in onderliggend parkeergarage
Algemene fietsenstalling
Lift

Algemeen:
Huuringangsdatum: 1 december 2023.
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
Kale huur appartement € 1.250,--
Kale huur parkeerplaats € 50,--.
Servicekosten € 65,-- .
Waarborgsom
Gunning eigenaar
GEEN huisdieren of rokers (binnen)

Voor dit unieke appartement heb je een bruto inkomen van € 4.750,-- nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 3 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of erkende boekhouder.

*************************************************************************************************************************************************************

A beautiful, luxuriously finished 2-room apartment (1 bedroom) with its own parking lot and roof terrace, situated on one of the hotspots of Amersfoort.

Amersfoort is the bustling center of the Netherlands with the cozy city center of Amersfoort,
which is really just around the corner as well as the shops on the Leusderweg. In the summer enjoy the terraces in the city center and the possibility to have a nice bite to eat in one of the many restaurants. Also in the field of culture, relaxation, sports and green area, the easily accessible Amersfoort offers something for everyone. The Central Station is on bike/walking distance and the exit roads can also be reached quickly.

The complex itself exudes luxury, and the entrance with stairwell and elevator, takes you to the3rd floor where the apartment is located.

At the entrance, the beautiful floor that lies throughout the whole apartment, immediately stands out, the hall gives access to an indoor storage room with heating installation, a separate toilet with a fountain and the meter cabinet.

From the hall you come into the very light living room with its beautiful high windows that give a nice view over the city of Amersfoort and in terms of layout the entire apartment is very cozy. For example, there is a cozy atmosphere where indoor windows can open and the beautiful double windows from the ground make you believe that you can step out. At the living room is the semi-open kitchen with a cooking unit, hood, spacious fridge, dishwasher and a combi oven/microwave.

The spacious bedroom, with also have a window from the ground to the ceiling, measures about 12m2. The fully tiled bathroom has a shower, sink and connection for the washing machine.

Truly a fantastic apartment for a single person or couple!

Details:
The so-called 'Ponlijn'' next to the complex is used only 1 to 2 times a day and only during the day
Private parking space in underlying parking garage
General bicycle storage
Elevator

General:
Bare rent apartment € 1,250,-- (nothing included)
Bare rental parking € 50,-- .
Service charge € 65,--
Rental date: 1 december 2023
Rental period: minimum 12 months maximum indefinitely
Deposit
Award owner
NO pets or smokers (inside)

For this unique apartment you need a gross income of € 4.750,--. We take 100% of a main income and 50% of a 2nd income for the calculation. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from income. Self-employed entrepreneurs must submit 3 full annual figures prepared by an accountant or authorized accountant.

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.