* English translation below*
Gelegen in de nieuwste wijk van Leusden “de Tabaksteeg” op korte afstand van uitvalswegen A28/A1 een zeer leuk gelegen, modern en goed onderhouden 3-kamer appartement met een riant zonnig terras (ca. 24 m2) aan de voorzijde en een eigen berging. Beneden het appartement bevindt zich een winkelcentrum, busaansluiting en sportvoorzieningen zijn in de buurt. Tevens op fietsafstand van het centrum van Leusden en Amersfoort.

Via de algemene ingang kun je met de lift of met de trap naar de 1e verdieping waar je direct al de goede sfeer inademt van een gezamenlijk dakterras ingericht met veel groen en een heerlijk zitje. Bij de eigen entree is een gezellig terras van ca. 25 m2 waar je heerlijk van de zon kunt genieten.

Indeling: entree naar de ruime woonkamer van ca. 30 m2 en een half/open keuken voorzien van een koelkast met aparte vriezer/ vaatwasser en 5-pits gasstel.
Via de gang kom je langs de badkamer met douchehoek en wastafel, inpandige berging met een wasmachine en droger (voor gebruik) en de 2 slaapkamers van ruim 13m2 en bijna 8m2.

Alle vloeren zijn gelegd met een mooie PVC-vloer en er is een videofoon en glasvezel aanwezig.

Algemeen:
Kale huur: € 1.250,--
Servicekosten: € 50,--
Huuringangsdatum: 22 maart 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden
Waarborgsom
Gunning eigenaar
Geen huisdieren
Geschikt voor alleenstaande of stel

Voor dit uniek gelegen appartement heb je een bruto inkomen van € 5.000,– per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan heeft voorkeur. Indien je een eigen bedrijf hebt dienen wij minimaal 2 afgesloten boekjaren in te zien.

Located in the newest district of Leusden "de Tabaksteeg" a short distance from the main roads A28/A1 a very nice, modern and well-maintained 3-room (2 bedrooms) apartment with a spacious sunny terrace (approx. 24 m2) at the front and a private storage room. Below the apartment is a shopping centre, bus connection and sports facilities are nearby. Also within cycling distance of the centre of Leusden and Amersfoort.

Through the general entrance you can take the elevator or the stairs to the 1st floor where you immediately inhale the good atmosphere of a communal roof terrace decorated with lots of greenery and a lovely seat. At the entrance you have a cozy terrace of about 25 m2 where you can enjoy the sun.

Layout: entrance to the spacious living room (30 m2 ) and a half/open kitchen equipped with a refrigerator with separate freezer, dishwasher and 5-pit gas set.
Through the corridor you pass the bathroom with shower corner and sink, indoor storage room with a washer and dryer (for use) and the 2 bedrooms of more than 13m2 and almost 8m2.

All floors are laid with a nice PVC floor and there is a videophone and fiberglass present.

General:
Basic rent: € 1.250,-- per month (no utilities included)
Service fee: € 50,-- per month
Rent entry date: 22 maart 2024
Rent period: minimum 12 months, maximum 24 month.
Deposit
Award owner
No pets
Suitable for single or couple

For this uniquely located apartment you need a gross income of € 5,000,– per month. We take 100% of a main income and 50% of a 2nd income. Any monthly charges of a mortgage debt, loans or debts are deducted from the income. A permanent appointment or a one-year contract that has just entered into is preferable. If you have your own company, we must see at least 2 closed financial years.

Fraai en goed onderhouden stadsappartement van ca. 60 m² op de 2e verdieping in de binnenstad van Amersfoort met een eigen berging op de binnenplaats en een gezamenlijk dakterras. De woning heeft met de super locatie een heerlijke lichte en ruime woonkamer. Supermarkten, winkels, restaurants, cafés en een mooi stadsplantsoen zijn op loopafstand te bereiken.

Indeling: ingang aan de straatkant met een poort, voorzien van een afstandsbediening die vanaf de woning op de 2e verdieping is te gebruiken. De entree bestaat verder uit een brievenbus en een bel.

De ruime woonkamer (33m2) met open keuken heeft een laminaatvloer en een leuk uitzicht over de hele wijk. De groene wand wordt weer wit gesausd. De open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, nieuwe magnetron/oven, afzuigkap, koelkast/vriezer en vaatwasmachine.

Er is een ruime slaapkamer (12m2) met een nieuwe Pvc-vloer, Velux dakraam en een interne berging aan de slaapkamer voor cv, wasmachine en kleding.
De nette badkamer met douche, toilet en design radiator is geheel betegeld.

• Mooie, rustige ligging in het centrum
• Dit appartement (2001) is volledig geïsoleerd d.m.v. dubbelglas
• Parkeren is mogelijk met een goedkope parkeervergunning
• Gezamenlijk dakterras op de eerste verdieping
• De meterkast is op de begane grond.
• Coax-kabel

Algemeen
Kale huur: € 1.200,--
Servicekosten: € 25,--
Huuringangsdatum: 1 maart 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden, wellicht verlenging naar onbepaalde tijd
Waarborgsom: € 1.225,--
Gunning eigenaar
Geen huisdieren en rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel

Voor dit gunstig gelegen appartement heb je een bruto inkomen van ca. € 4.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele leningen, schulden of hypotheeklasten worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan, is noodzakelijk. Zelfstandig ondernemers dienen minimaal 2 volledige jaarcijfers te overhandigen, afgegeven door een officiële boekhouder.

Leuk 2-kamer appartement (58m2) op de 5e woonlaag met 2 bergingen (5e verdieping en Begane grond). Dit appartement heeft een balkon op het zuidwesten en is op 5 minuten fietsen gelegen van de Amersfoortse binnenstad met diverse horeca en leuke hippe winkels! Daarnaast is het appartement gelegen tegen het groene Waterwingebied van de wijk Liendert/Rustenburg, met de supermarkt om de hoek. Het nieuwe zwem- en sportcomplex Amerena en de Basic-Fit zijn binnen 5 minuten lopen bereikbaar.

Bekijk de voorwaarden onderaan deze pagina, reacties via de email naar makelaar.

Indeling:

Begane grond – Entree met brievenbussen, bellentableau, lift, trappenhuis en eigen berging.

5e verdieping – Entree van het appartement met direct toegang tot alle ruimtes. De woonkamer met doorloop naar het balkon zijn op het zuidwesten gelegen waardoor u hier na het werk perfect in de zon kunt zitten. In de woonkamer ligt een laminaatvloer met houtmotief.

De moderne hoogglans witte keuken in rechte opstelling is voorzien van een 5 pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron en koel-/vriescombinatie. tevens bevinden zich hier de aansluiting voor de wasmachine en de boiler.

De gemoderniseerde badkamer (2015) is voorzien van een douche, wastafel met meubel en infrarood straalkachel.

De slaapkamer van 12m2 is aan de achterzijde en tevens koele kant van het appartement gelegen, waardoor u geen enorme warme slaapkamer heeft in de zomer.

Naast de entree van het appartement bevindt zich nog een eigen berging, ideaal voor de stofzuiger en opslag.

Het gehele appartement is eind 2019 voorzien van kunststof kozijnen met HR-glas. ook zijn een aantal jaar geleden het dak en de blokverwarming vervangen. Naast het appartementencomplex bevindt zich nog een ruim, gratis, parkeerterrein.

Algemeen
Kale huur: 1.150,--
Voorschot stookkosten: € 120,--
Voorschot servicekosten: € 45,--
Waarborgsom: € 1.315,--
Huuringangsdatum: 1 maart 2024
Verhuurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden
Gunning eigenaar
Geschikt voor 1 of 2 personen (setje)
Geen huisdieren – Geen rokers

Voor dit gezellige appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 4.500,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste baan of een jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. ZZP-ers / Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren.

Beestenmarkt 35 - graag reageren per email -

Dit goed onderhouden en lichte 3-kamerappartement ligt op de 1e verdieping en op loopafstand van de gezellige binnenstad met zijn ruime aanbod aan winkels, terrasjes, restaurants en het openbaar vervoer. tevens biedt de woning een fraai uitzicht op de historische binnenstad.

Aan de afwerking van dit appartement is veel zorg besteed. Zo zijn onlangs de badkamer en het toilet gerenoveerd (foto’s van soortgelijke ruimten), er is een moderne keuken, de wanden en vloeren zijn netjes afgewerkt en is er dubbel glas geplaatst aan de zijde van de slaapkamers.

Op de begane grond bevindt zich een verzorgde hal die toegang geeft tot een trappenhuis. Op de 1e verdieping bevindt zich de entree van de woning met in de hal een vernieuwd toilet met fonteintje. De woonkamer heeft glad gestuukte wanden en een laminaatvloer. Door het vele daglicht wat naar binnen valt is het een mooie lichte kamer.

De luxe keuken is uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, vijf pits gasfornuis, vriezer en koelkast.

De onlangs vernieuwde badkamer is voorzien van een douche met douchescherm, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn royaal van formaat. Een van de slaapkamers is voorzien van een vaste kast. Vanuit de andere slaapkamer is het balkon toegankelijk.

Het appartement is gestoffeerd en niet gemeubileerd.
Geen parkeerplaats

Algemeen
Kale huurprijs: € 1.250,--
Servicekosten: € 45,--
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
Huuringangsdatum: 1 februari 2024
Waarborgsom: € 1.295,--
Gunning eigenaar
Geen huisdieren - Geen rokers (binnen)
Geschikt bevonden voor alleenstaande of stel.

Voor deze woning is een bruto inkomen van € 4.750,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en eventueel 2e inkomen mee. Eventuele leningen e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren opgesteld door een officiële accountant of boekhouder.

ENGLISH translation below:

Op de hoek van de Everard Meysterweg en het Laurens Costerplein staat dit ruime, lichte hoekappartement met drie slaapkamers en twee balkons (zuid en west). Dit appartement heeft een gunstige ligging op de middelste verdieping en biedt mooi uitzicht aan twee kanten.

Het appartementengebouw ligt in het sfeervolle Leusderkwartier, op loopafstand van de winkelstraat Leusderweg. De binnenstad van Amersfoort is op korte fietsafstand en dichtbij vele voorzieningen waaronder het treinstation, supermarkten, diverse scholen, kinderdagverblijven en sportscholen. Het Leusderkwartier grenst aan bosrijke gebieden zoals landgoed Den Treek en Bos Nimmerdor waar je heerlijk kunt wandelen of hardlopen.

Indeling:
Appartementengebouw:
Aan de voorzijde is de gezamenlijke, overdekte entree met de intercom en de brievenbussen. Met de trap zijn de bergingen in de onderbouw en de bovengelegen woonverdiepingen te bereiken. Het appartement heeft een ruime berging in de onderbouw en er is een fietsenberging. Het trappenhuis oogt zeer verzorgd dankzij het tapijt en het geschilderde metselwerk van de muren.

Appartement:
Het appartement heeft een ruime hal met aan het einde de deur naar de woonkamer. In de hal, woonkamer en de slaapkamers ligt tapijt op de vloer en zijn zowel de wanden als plafonds in een lichte kleur geschilderd.
Dankzij de ligging op de hoek van het appartementengebouw heeft de woonkamer ramen aan drie zijden en zijn er twee balkons (zuid en west). De woonkamer heeft een ruime zithoek aan de voorzijde en aan de achterzijde is ruimte voor een grote eettafel.

De dichte keuken heeft een vaste, dubbeldeurs (provisie)kast. Rechts van deze kast is de aansluiting voor de wasmachine aan de andere zijde is een deur naar het balkon aan de achterzijde. De wandopstelling is onder anderen voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap. In de keuken ligt een mooie vinylvloer en in de hoek hangt de cv-ketel voor verwarming en warm water.

Het appartement heeft maar liefst drie slaapkamers. Aan de achterzijde zijn twee ruime eenpersoonskamers en aan de voorzijde is de hoofdslaapkamer. Op alle slaapkamers ligt tapijt op de vloer en zorgen de ramen voor veel lichtinval.

De eenvoudige badkamer is vanuit de hal en een van de slaapkamers te bereiken. De ruimte is ingedeeld met een douche en een wastafelmeubel. Naast de badkamer is de vernieuwde toiletruimte met een natuurstenen fonteintje, gecombineerd met een granitovloer.

Exterieur:
Het appartement heeft twee balkons. Aan de achterzijde is een ruim balkon, gelegen op het zonnige zuiden en te bereiken vanuit de woonkamer en de keuken. In de hoek van de woonkamer is een deur naar het tweede balkon, gelegen op het westen. Aan deze zijde heb je mooi uitzicht op het plantsoen aan het Laurens Costerplein.

Algemeen:
Kale huur: € 1.250,00
Servicekosten: € 100,00
Waarborgsom: € 1.350,00
Ingangsdatum: 16 februari 1024
Huurperiode: minimaal 12 maanden verder onbepaalde tijd
Geen rokers - Geen huisdieren (binnen)
Niet voor woningdelers
Geschikt voor maximaal 3 personen (setje, alleenstaande, maximaal 1 jonger kind)

Voor dit ruime appartement is een bruto inkomen van ca. € 5.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

On the corner of the Everard Meysterweg and laurens costerplein stands this spacious, light-cut apartment (decorated not furnished) with three bedrooms and two balconies (south and west). This apartment has a convenient location on the middle floor and offers nice views on both sides.

The apartment building is on a good location in the atmospheric Leusderkwartier, within walking distance of the leusderweg shopping street. The city centre of Amersfoort is a short bicycle distance and close to many amenities including the train station, supermarkets, various schools, nurseries and gyms.

Layout:
Apartment building:
At the front is the entrance with the intercom and the letterboxes. With the stairs, the storage areas in the lower building and the upper living floors can be reached. The apartment has a spacious storage room in the substructure and there is a bicycle storage. The stairwell looks very well-groomed thanks to the carpet and the painted masonry of the walls.

Apartment:
The apartment has a spacious hall with at the end the door to the living room. In the hall, living room and bedrooms, carpet is laid on the floor and both the walls and ceilings are painted in a light color.
Thanks to its location on the corner of the apartment building, the living room has windows on three sides and there are two balconies (south and west). The living room has a spacious front seating area and at the rear there is room for a large dining table.

The closed kitchen has a fixed, double-door (commission) cabinet. To the right of this cabinet is the connection for the washing machine on the other side is a door to the balcony at the rear. The wall arrangement is equipped with a gas hob and a hood. In the kitchen there is a nice vinyl floor and in the corner hangs the boiler for heating and hot water.

The apartment has no less than three bedrooms. At the rear are two spacious single rooms and at the front is the master bedroom. On all bedrooms, carpet is on the floor and the windows provide a lot of light.

The bathroom can be reached from the hall and one of the bedrooms. The space is arranged with a shower and a sink furniture. Next to the bathroom is the renovated toilet room with a natural stone fountain, combined with a granito floor.

Exterior:
The apartment has two balconies. At the rear is a spacious balcony, located on the sunny south and accessible from the living room and kitchen. In the corner of the living room is a door to the second balcony, located on the west. On this side you have a nice view of the garden at the Laurens Costerplein.

General:
Bare rent: € 1,250.00
Service costs: € 100,00
Deposit: € 1,350.00
Effective date: 1 augustus 2021
Rental period: minimum 12 months further indefinite
No smokers - No pets (inside)
Suitable for up to maximum of 3 people (set, single, maximum 1 younger child)

This spacious apartment requires a gross income of approximately € 5,000,-- per month. We take 100% of a main income and 75% of a 2nd income for the calculation. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from the income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures prepared by an accountant or accountant.

Soms komt er een kans voorbij om te wonen in de Middeleeuwse binnenstad van Amersfoort in een monumentaal pand maar het appartement zelf is van binnen totaal gerenoveerd. Hier wil je wonen!

’t Zand 32 heeft dit en nog meer......

Loop je met me mee door dit gezellige appartement?

De algemene entree bevindt zich aan ’t Zand 30 en van hier is de toegangsdeur tot het appartement.

Bij binnenkomst valt direct op dat er gezellige details bewaard zijn gebleven zoals de vensterbanken met het prachtige uitzicht op de Muurhuizen en patio aan ´t Zand.

Bij de entree links is een modern toilet.

De riante, lichte woonkamer geeft middels een leuke verhoging toegang tot de luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. De keuken heeft een doorkijk naar de woonkamer waardoor je bij het koken altijd contact met je gasten hebt. Vanuit de keuken heb je ook weer uitzicht op de Muurhuizen.

De ruime slaapkamer met zijn gezellige vensterbank, ligt aan de Muurhuizenzijde. Aan de slaapkamer zit een badkamer met douche en wastafel en een bergkast met aansluiting voor de wasmachine en c.v.-ketel.
Het gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden en een prachtige Pvc-vloer.

Bijzonderheden:
De woning is gestoffeerd (vloer- en raambekleding en keukenapparatuur)
Appartement in kantoor- woonpand
Eigen aansluiting gas, water, elektra
Coax kabel voor tv/internet
Gunning eigenaar
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of koppel (voorkeur alleenstaande).

* Na 18.00 tot 08.00 uur en in het weekend overleg over mogelijkheid tot vrij parkeren
* In het weekend gebruik van patio

Note: Aan de bijzonderheden met een * kunnen geen rechten worden ontleend, eigenaar heeft te allen tijde het recht om de parkeerplaats/patio te claimen.

Algemeen
Huuringangsdatum: 1 december 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal voor 24 maanden
Kale huurprijs € 1.250,-- per maand
Waarborgsom: € 1.250,--
Geen rokers en huisdieren (binnen)
Gunning eigenaar

Voor dit unieke appartement is een bruto inkomen van ca. € 4.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

Het Zand was oorspronkelijk deel van de eerste stadsgracht om de eerste muur heen. Tussen 1630 en 1640 kwam daar verandering in. De tweede stadsmuur was toen allang aangelegd en toen hebben ze de stadsgracht dichtgegooid met slib van andere grachten en met zand.

Dit is een appartement die je van binnen moet zien. De woonkamer heeft een speels hoog plafond met extra ramen waardoor het lekker licht is. Zowel de keuken, toilet als badkamer zijn vernieuwd en in nagenoeg het hele appartement ligt een NIEUWE laminaatvloer. Op het balkon kun je heerlijk in de middag- en avondzon zitten; perfect voor een hapje en een drankje na je werk.
Het appartement heeft een mooie, gunstige ligging in een gevarieerde woonwijk. Parkeren kan in de directe omgeving en na een korte wandeling sta je in het centrum van Amersfoort. Een grote supermarkt en de winkelstraat Leusderweg zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het treinstation is nog geen kilometer lopen en vlak om de hoek is het mooie Van Stolbergpark.

Indeling:
Appartementengebouw:
Het appartementengebouw heeft een nette, gezamenlijke entree met het trappenhuis naar de bovengelegen verdiepingen. In de onderbouw heb je de beschikking over een fietsenberging en op de tweede verdieping loop je via de galerij naar de voordeur van dit superleuke appartement.

Appartement:
Dit superleuke appartement heeft een mooie hal met aan de linkerzijde de moderne toiletruimte met fonteintje en een bergkast met cv-ketel. De laminaatvloer ligt in nagenoeg het hele appartement, zonder drempels en met een staande plint.

Aan de rechterzijde is de doorgang naar de lichte keuken, voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een oven. In de onder- en bovenkasten kun je veel spullen kwijt en het aanrechtblad past goed bij de kleur van de laminaatvloer.

De woonkamer heeft een mooie leefruimte met een hoog, schuin plafond wat zorgt voor een speels effect. De ramen aan de straatzijde en hoge ramen aan de zijkant zorgen voor veel lichtinval. In de hoek van de woonkamer is de deur naar het balkon.

Het appartement heeft een grote slaapkamer, perfect voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. Vanuit de slaapkamer zijn het balkon en de badkamer te bereiken. De badkamer is net als de toiletruimte en keuken vernieuwd. In de breedte is een ligbad geplaatst en de wastafel heeft een houten bergmeubel. Rechts van de wastafel staan de wasmachine en droger opgesteld.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer en de slaapkamer is het balkon te bereiken, gelegen op het westen. Vanaf het balkon heb je leuk uitzicht over de omliggende, lage bebouwing.

Bijzonderheden:
- Vernieuwde keuken, badkamer en toiletruimte en een nieuwe laminaatvloer
- Zonnig balkon
- Heerlijk, licht appartement met een gezellige sfeer

Algemeen:
Huuringangsdatum: 17 december 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal voor onbepaalde tijd.
Kale huur: € 1.250,--
Servicekosten: € 75,--
Waarborgsom: € 1.325,--
Geschikt voor alleenstaande of stel
Niet roken (binnen)
Gunning eigenaar

Voor dit super gezellige, gunstig gelegen appartement is een bruto inkomen van ca. € 4.750,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

Dit schitterende 3-KAMERAPPARTEMENT is gelegen op de begane grond met eigen toegang aan de Baak van Egmond in Vathorst en beschikt over een sfeervolle living met leuk uitzicht op de zonnige achtertuin, luxe keuken, 2 slaapkamers, een en privé PARKEERPLAATS. Niet alleen de staat van onderhoud, maar ook de ligging en indeling zijn perfect! Op korte afstand tref je een fijn winkelcentrum, een treinstation, sportcentra, medische voorzieningen en scholen. Verder is de wijk gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen (A28 en A1).

De indeling is als volgt:
Entree/Hal met de meterkast, het toilet met closet en fonteintje en een praktische inpandige berging met de wasmachine-/drogeraansluiting, de C.V.-Combiketel en MV-Unit.
De verrassend lichte woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en beschikt over toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin (zuid) met voldoende mogelijkheden voor een gezellig en aangenaam zitgedeelte. Tevens is er een afsluitbare achterom en een eigen berging achterin de tuin.

De keuken is open en voorzien van een luxe opstelling met prachtig werkblad (composiet), koel-/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een combimagnetron.
Er zijn 2 slaapkamer van ca. 13m2 en ca. m2 ien beide zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De moderne en geheel betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel met spiegel en een designradiator.

Bijzonderheden:
Gezamenlijke binnentuin
Parkeerplaats, gelegen op een afgesloten parkeerterrein.
Keurige laminaatvloer en wand-/plafondafwerking

Algemeen:
Huuringangsdatum: 1 december 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal voor onbepaalde tijd
Kale huur: € 1.125,--
Servicekosten: € 40,--
Parkeerplaats: € 75,-- (verplichtte afname)
Waarborgsom € 1.040,--
Geschikt geacht voor alleenstaande of stel, geen kinderen
Geen Rokers – Geen huisdieren
Gunning verhuurder

Voor dit fraaie appartement is een bruto-inkomen van € 4.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te overleggen opgesteld door een officiele accountant of boekhouder.

Midden in het gezellige centrum van Hoevelaken, aan de Brink 31, ligt dit gerenoveerde 2-kamer hoekappartement. Het appartement is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt zoals winkels en restaurants. Er is ruime gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Op drie minuten loopafstand is een bushalte gelegen met verbindingen naar Nijkerk en Apeldoorn. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling: via het trappenhuis op de begane grond bereik je de 1e verdieping waar de entree van de woning zich bevindt.
Entree, hal met meterkast, en inpandige berging met de aansluiting voor C.V. en was- en droger aansluiting.

De woonkamer is zeer ligt daar er aan 2 kanten beglazing is en met het balkon op het zuiden (met schuifpui) kijk je uit over het gezellige winkelplein. De open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, vaatwasser en oven.

De moderne slaapkamer ligt aan de zijkant van het complex en heeft een vaste kastenwand. De modern afgewerkte, geheel betegelde badkamer, heeft een inloopdouche, vrij hangend toilet en wastafelmeubel.

De inrichting van het appartement is ''stoer'' en modern te noemen met vele zwarte en houten accenten. Door de gehele woning ligt een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
Kale huur: € 1.150,--
Servicekosten: € 35,--
Huuringangsdatum: 1 oktober 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom
Gunning verhuurder
GEEN huisdieren of rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel (max 2 personen)

Voor dit gezellige appartement in de binnenstad heb je een bruto-inkomen nodig van € 4.250,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. ZZP/ers of zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige boekjaren af te geven opgesteld door een accountant of boekhouder.

Elke dag genieten van een vrije uitzicht, de vele vogels en de mensen die langskomen op de fiets of te voet? Vanuit dit appartement ervaar je een enorm gevoel van vrijheid! Je kijkt uit over een groenstrook en de vijver van Kattenbroek. Het verzorgde 3- kamer hoekappartement ligt op de 1e verdieping binnen een kleinschalig gebouw en heeft een geweldig balkon waar je in alle rust kunt genieten van de zon en het vrije uitzicht over de vijver.

De locatie is een overgang tussen de wijken Zielhorst en Kattenbroek in Amersfoort Noord, ideaal gelegen met alles om de hoek zoals winkels, scholen, sportaccommodaties, openbaar vervoer, uitvalswegen en een heerlijk wandelgebied. Zin in een goed hapje eten of een borreltje…? Met de fiets ben je binnen een kwartier de gezellige binnenstad van Amersfoort en om de hoek ligt winkelcentrum Emiclaer!

Indeling begane grond: entree, hal met toegang tot de trapopgang en brievenbussen.

Verdieping 1: hal met modern toilet, meterkast en een royale bergkast met aansluiting voor de wasmachine en C.V.-opstelling. Toegang tot de keuken en woonkamer met een heerlijk vrij uitzicht.

De strakke moderne keuken is voorzien van allerlei apparatuur zoals een inbouwoven, gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap en een losse koel/vriescombinatie. Tevens zijn vanuit de hal de slaapkamers bereikbaar die zijn gelegen aan de voorzijde van het complex.

De modern geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad met daarboven een douche en een wastafelmeubel.

In de onderbouw bevindt zich de berging met elektra en de auto kun je vrij parkeren op de grote parkeerplaats voor de deur.

Algemeen:
kale huur: € 1.250,--
Servicekosten: € 64,--
Huuringangsdatum: per direct
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom
Gunning eigenaar
Geen huisdieren, geen rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel

Voor dit geweldig gelegen 3-kamer appartement heb je een bruto inkomen van ca. € 4.750,-- nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Leningen e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan is een pre. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een officiële boekhouder of accountant.

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.