*English translation below*

Westerdorpsstraat 101 te Hoevelaken / Alleen geschikt bevonden voor alleenstaande of stel zonder huisdieren.

Werkelijk fantastisch wonen op een fraaie landelijke locatie? Misschien is deze schitterende helft van een woonboerderij iets voor u. Deze authentieke Rietgedekte Hoeve is een droom voor de liefhebber.

De woonboerderij dateert oorspronkelijk al uit 1890 maar is in 1985 geheel opnieuw opgetrokken waardoor de boerderij in een goede staat verkeert. In 2010 is de woning intern gemoderniseerd en voorzien van alle luxe en comfort.

De woning is omgeven door een afgesloten, goed verzorgde siertuin met terras. Hiermee is er een bijzonder vriendelijke en besloten sfeer gecreëerd waardoor privacy gewaarborgd is.

Gelegen aan de doorgaande weg Amersfoort Hoevelaken en binnen 5 minuten bent u op de A1/A28.

INDELING

Begane grond
Via de hoofdingang komt u in een riante hal met bordestrap naar de 1e verdieping. Er is een toilet, aparte achter entree en een ruimte voor de wasmachine- en drogeraansluiting.

De enorme woonkeuken/woonkamer is in zijn eigen karakter verbouwd en gedeeltelijk voorzien van een Belgisch hardstenen vloer en gedeeltelijk een eiken vloer. Er is een prachtige antieke schouw, balkenplafond en een houtkachel.
Door de geheel te openen glazen wanden wordt de tuin als het ware naar binnen gehaald en zorgt samen met de prachtige haardpartijen voor het ultieme buitenleven gevoel.

De 2 openslaande deuren geven toegang tot de besloten zijtuin met buxus hagen en een ‘’groene’’ afscheiding van de rest van het erf zodat u veel privacy ervaart.

De moderne, landelijke woonkeuken is een echte eyecatcher, van ca. 65 m² met een sierhaard en een houtkachel. Uiteraard is deze ook van alle gemakken voorzien met een combi-oven, Lacanche 5-pits gasfornuis met 3 ovens, vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie en Belgisch hardstenen blad. Hier kan echt worden gekookt!
De keukenarea loopt door in een gezellige hoek met vaste kastenwand en hoge tafel waar u heerlijk kunt relaxen met een wijntje of met de laptop kunt werken.

1e verdieping
Ruime overloop met 3 slaapkamers. Moderne badkamer met moderne douche en badkamermeubel. De 1e verdieping is voorzien van zachte vloerbekleding.

Bijzonderheden:
- De gehele woonboerderij is voorzien van 50 zonnepanelen die in principe zelfvoorzienend zijn qua elektra. Daarom geen kosten voor elektra mits overmatig gebruik. Overleg.
- Isolatie: Volledig geïsoleerd, kap-, spouw en vloerisolatie. Dubbele beglazing.
- Overleg mogelijk voor het achterblijven van de meubels die op de foto’s te zien (overleg).
- Eigen parkeerruimte voor het fraaie, smeedijzeren, elektrisch toegangshek.
- Alle parterre vloeren zijn voorzien van vloerverwarming;
- Eigenaren wonen in het andere helft van de woonboerderij met eigen opgang.

Algemeen:
Kale huur: € 2.750,--
Huuringangsdatum: zo spoedig mogelijk/overleg
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom: € 5.500,--
Voorschot gas: € 300,-- per maand.
GEEN huisdieren / geen rokers
Gunning eigenaar

Voor deze halve woonboerderij heb je een bruto inkomen van € 10.000,-- per maand nodig. Een vaste baan of jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of erkende boekhouder.

Westerdorpsstraat 101 in Hoevelaken is only found suitable for a single person or couple without pets.

Truly fantastic living in a beautiful rural location? Maybe this beautiful half of a farmhouse is something for you. This authentic thatched farmhouse is a dream for the one who loves it.

The farmhouse originally dates from 1890 but was completely rebuilt in 1985, so the farm is in good condition. In 2010 the house was modernized internally and equipped with every luxury and comfort.

The house is surrounded by an enclosed, well-kept ornamental garden with terrace. This has created a particularly friendly and private atmosphere, so that privacy is guaranteed.

Located on the main road Amersfoort-Hoevelaken and within 5 minutes you are on the A1/A28.

LAYOUT

Ground floor
Through the main entrance you enter a spacious hall with stairs to the 1st floor. There is a toilet, separate rear entrance and a room for the washing machine and dryer connections.

The huge kitchen/living room has been renovated in its own character and partly equipped with a Belgian bluestone floor and partly an oak floor. There is a beautiful antique fireplace, beamed ceiling and a wood burning stove. The fully open glass walls bring the garden inside, as it were, and, together with the beautiful fireplaces, provide the ultimate outdoor living feeling.

The 2 patio doors give access to the private side garden with boxwood hedges and a ''green'' separation from the rest of the yard so that you experience a lot of privacy.

The modern, country-style kitchen is a real eye-catcher, of approx. 65 m² with a decorative fireplace and a wood-burning stove. Of course, it is also fully equipped with a combi oven, Lacanche 5-burner gas stove with 3 ovens, dishwasher, fridge/freezer and Belgian bluestone top. You can really cook here! The kitchen area extends into a cozy corner with built-in cupboards and high table where you can relax with a glass of wine or work in your laptop.

1e
Spacious landing with 3 bedrooms. Modern bathroom with modern shower and bathroom furniture. The 1st floor has soft carpeting.

Particularities:
- The entire farmhouse is equipped with 50 solar panels that are basically self-sufficient in terms of electricity. Therefore, no costs for electricity if used excessively. Deliberation.
- Insulation: Fully insulated, roof, cavity and floor insulation. Double glazing.
- Consultation possible for the remaining of the furniture that can be seen in the photos (consultation).
- Private parking space in front of the beautiful, wrought iron, electric entrance gate.
- All ground floor floors have underfloor heating;
- Owners live in the other half of the farmhouse with its own entrance.

General:
Basic rent: € 2,750,-- (exclusive utilities)
Rental start date: as soon as possible/consultation
Rental period: minimum 12 months maximum indefinite period
Deposit: € 5,500,--
Gas advance: € 300,-- per month.
NO Pets/ No Smokers
Award Owner

For this half farmhouse you need a gross income of € 10,000,-- per month. A permanent job or annual contract that has just started is required. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 complete annual figures drawn up by an accountant or certified bookkeeper.

Midden in het gezellige centrum van Hoevelaken, aan de Brink 31, ligt dit gerenoveerde 2-kamer hoekappartement. Het appartement is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt zoals winkels en restaurants. Er is ruime gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Op drie minuten loopafstand is een bushalte gelegen met verbindingen naar Nijkerk en Apeldoorn. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling: via het trappenhuis op de begane grond bereik je de 1e verdieping waar de entree van de woning zich bevindt.
Entree, hal met meterkast, en inpandige berging met de aansluiting voor C.V. en was- en droger aansluiting. De woonkamer is zeer ligt daar er aan 2 kanten beglazing is en met het balkon op het zuiden (met schuifpui) kijk je uit over het gezellige winkelplein. De open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, vaatwasser en oven.

De moderne slaapkamer ligt aan de zijkant van het complex en heeft een vaste kastenwand. De modern afgewerkte, geheel betegelde badkamer, heeft een inloopdouche, vrij hangend toilet en wastafelmeubel.

De inrichting van het appartement is ''stoer'' en modern te noemen met vele zwarte en houten accenten. Door de gehele woning ligt een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
Kale huur: € 870,17
Servicekosten: € 35,--
Servicekosten stoffering € 35,--
Huuringangsdatum: 1 september 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom: € 940,17
Gunning verhuurder
GEEN huisdieren of rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel (max 2 personen)

Voor dit gezellige appartement in de binnenstad heb je een bruto-inkomen nodig van € 3.800,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. ZZP/ers of zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige boekjaren af te geven opgesteld door een accountant of boekhouder.

Stijlvol, volledig gemeubileerd, 3-kamerappartement op de 4e verdieping met een prachtig uitzicht over Vathorst met haar grote diversiteit aan woningen en groen. Dit appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging en is daarnaast ook zeer centraal gelegen in de directe nabijheid van winkelcentrum Vathorst, NS-station, openbaar vervoer en op korte afstand van uitvalswegen A1 en A28.

Indeling woning

Begane grond
Gesloten portiek met postbussen, belbord met videofoon installatie, centrale hal met lift en trappenhuis en doorgang naar bergingen en parkeerplaatsen.
Dit charmante appartement aan de Laakboulevard 52 in Amersfoort biedt een fantastische kans om te genieten van comfortabel wonen in een aantrekkelijk appartementencomplex met eigen parkeergelegenheid. Met een prachtige afwerking en een gunstige indeling, is dit appartement direct klaar voor bewoning.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in een centrale hal die u toegang biedt tot alle kamers. In de hal bevindt zich een afzonderlijk toilet, meterkast, berging met cv-installatie en aansluiting voor de wasmachine en droger.

De woonkamer met open keuken bevindt zich aan het einde van de centrale hal en de lichtinval vanuit twee kanten zorgt voor een ruimtelijk en licht gevoel en is een heerlijke plek om te genieten van het dagelijkse leven.

De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur.

Via de woonkamer is er een directe toegang tot een royaal balkon, gelegen op het zuidwesten. Hier kan je genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving. Het balkon biedt voldoende ruimte voor een gezellig zitje.

Er zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met badkamermeubel en luxe douchecabine.

Een eigen berging op de begane grond van het complex biedt extra opslagruimte voor je persoonlijke bezittingen.

Anders dan de foto's doen vermoeden is het gehele appartement voorzien van een nieuwe, mooie laminaatvloer.

Het appartementencomplex is gelegen in de aantrekkelijke wijk Vathorst, met winkelcentrum Vathorst, de IKEA, Loods 5 en verschillende scholen in de directe omgeving. Het nabijgelegen station Vathorst biedt uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, op slechts 20 minuten loopafstand van het appartement. De groene omgeving nodigt uit tot ontspannende wandelingen en fietstochten door de nabijgelegen polder.

Algemeen:
Kale huur woning € 1.550
Kale huur parkeerplaats: € 50,--
Servicekosten: € 90,--
Waarborgsom: € 1.690,--
Huuringangsdatum: 1 september 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal onbepaalde tijd
Geen huisdieren en roken binnen zonder schriftelijke toestemming
Geschikt voor alleenstaande of stel
Gunning eigenaar

Voor dit gezellige, gemeubileerde appartement heeft u een bruto inkomen van € 6.000,-- per maand nodig. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Zzp'ers of zelfstandige dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een accountant of officiële boekhouder.

Reacties per email - reactions by email

In Hoevelaken, aan de rand van de dorpskern, ligt een nieuwe woonbuurt met een prachtig gerealiseerd project ‘’De Koningshorst’’. Vanaf de Koninginneweg is aan de Ludenhof een nieuw hofje ontstaan met o.a. patiowoningen, rijenwoningen, fantastische huurappartementen en vrij parkeren.. .

Hoevelaken heeft een gezellige dorpskern en biedt vele voorzieningen op het gebied van scholing, sport, winkels en eetgelegenheden. Hoevelaken beschikt bovendien over een eigen NS-station waardoor de rest van Nederland prima met openbaar vervoer te bereiken is. Geniet van de ruimte en warmte van een dorp met een zeer snelle ontsluiting naar de A1, A28, en de historische stad Amersfoort.

Ludenhof 40 – 1e en 2e verdieping

Aan de linker- achterzijde van het complex ligt deze prachtige 3-kamer maisonnette met een balkon op het westen. Via een trap aan de zijkant van het gebouw bereik je de voordeur van dit appartement.

Indeling:
Entree, ruime hal met een garderoberuimte, meterkast en een separate toiletruimte met een hangend toilet en wastafel.

De ruime living van ca. 30m² heeft veel ramen met een uitzicht over de groenrijke bebouwing aan de achterzijde van het appartement. In de living bevindt zich aan de balkonzijde, de open keuken die is uitgerust met een Inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron-oven en een koelkast met vriesvak. In de keuken is een deur naar het op het oosten gelegen balkon van ca.6 m².

Vanuit de hal is een trap, met daaronder veel bergruimte, naar de verdieping. De hal brengt u naar de 1e riante slaapkamer van ca. 12 m² met daaraan vast een extra ruimte van ca. 4² met aansluiting voor de WM. De 2e slaapkamer van ca. 6² stahoogte en ruim 9m² vloeroppervlakte, heeft een Velux dakraam en onder de schuine zijde nog genoeg ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een 1-persoons bed. Vanuit de slaapkamers heeft u wederom een geweldig uitzicht over de groenrijke bebouwing

Aan de zijkant van het appartement is een geheel betegelde badkamer met openslaande ramen, een doucheruimte en een aparte wastafel.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en een PVC vloer in een lichte uitvoering, een eigen berging van ca. 5m² met elektra, wanden met een scanbehang, een volledig betegelde badkamer en keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Algemeen
Ingangsdatum: 12 augustus 2024
Kale huur: € 1.285,--
Servicekosten: € 15,-- (glas- en hout bewassing buitenzijde appartement)
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom € 1.300,--
Geschikt voor alleenstaande of stel zonder kinderen
Niet geschikt bevonden voor woningdelers
Geen huisdieren (honden-katten) of rokers (binnen)
Gunning eigenaar

Voor dit appartement heeft u een bruto-inkomen nodig van € 4.750,--. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren opgesteld door een officiele boekhouder of accountant.

** Reacties per email ** Kijk goed naar voorwaarden onder Algemeen** Reactions by email ** look carefully at the terms by General**

Exclusieve verhuur – Hoekappartement in de binnenstad van Utrecht met parkeerplaats in afgesloten parkeergarage en 2 verdiepingen!

In het Museumkwartier, op de hoek van de Lange Nieuwstraat en de Vrouw Juttenstraat en op ca. 300 meter van de Domtoren, ligt in het architectonische gebouw ‘Het Atelier” dit prachtige, gestoffeerde 3-kamer appartement. ‘’Het Atelier’’ bestaat uit kantoorruimte en 6 appartementen. Ook beschikt het complex over een ondergrondse parkeergarage met een eigen parkeerplek bij het appartement.

Via de algemene entree kunt u met de lift of trap naar de 2e verdieping waar u een eigen buitenruimte van ca. 7m2 aantreft en de entree van het sfeervolle hoekappartement.

Bij binnenkomst van de woning komt u direct in de lichte en ruime woonkamer met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, kookunit, oven en koel-vriescombinatie.

Via de woonkamer komt u in de gang waar een bergkast is geplaatst met aansluiting voor de wasmachine, cv-ketel en MV. Er is een apart toilet en vanuit de gang toegang tot een werk- of slaapkamer van ca. 13,5m2. Via een trap komt u bij de vide waar zich een 2e slaapkamer van ca. 16m2 bevindt. Aangrenzend aan slaapkamer 2 bevindt zich de badkamer met ligbad, wastafel en aparte douche.

Bereikbaarheid
Vanaf het centraal station bent u er wandelend in ca. 15 min. en met de stadsbus (lijn 2) in ca. 5 min. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. (maximale hoogte: 2.10m., maximale lengte: 5m).
Bijzonderheden:
Het gehele appartement is voorzien van vloer- en raambekleding.
Eigen parkeerplaats en extra bergruimte in de ondergrondse, afgesloten parkeergarage.

Let op de foto's zijn van een soortgelijk appartement.

Algemeen:
Beschikbaar per: 16 augustus 2024
Kale huurprijs: € 1.554,-- excl. (gemeentelijke) belastingen
Huur parkeerplaats: € 125,-- is optioneel
Servicekosten: € 96,-- (per maand)
Waarborgsom: € 1.650,-- (zonder parkeerplaats) € 1.775,-- (met parkeerplaats)
Minimale huurperiode 1 jaar, maximaal onbepaalde tijd
Geen rokers (binnen), Geen huisdieren
Geschikt geacht voor alleenstaande of stel zonder kinderen
Gunning eigenaar.

Voor dit fantastisch gelegen appartement, met parkeerplaats, heb je een bruto inkomen van € 6.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele leningen, schulden of hypotheeklasten worden van het inkomen afgetrokken. Een jaarcontract wat net is ingegaan of vaste aanstelling is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige boekjaren te overleggen opgesteld door een officiële boekhouder of registeraccountant.

Exclusive rental – Corner apartment in the city center of Utrecht with parking in enclosed parking garage and 2 floors!

In the Museum Quarter, on the corner of Lange Nieuwstraat and Vrouw Juttenstraat and about 300 meters from the Domtoren, in the architectural building 'Het Atelier' is this beautiful, upholstered 3-room apartment. ''The Atelier' consists of office space and 6 apartments. The complex also has an underground parking garage with its own parking space at the apartment.

Through the general entrance you can take the elevator or stairs to the 2nd floor where you will find a private outdoor space of about 7m2 and the entrance to the atmospheric apartment.

Upon entering the house you will enter the bright and spacious living room with open kitchen. The kitchen is equipped with all the comforts such as a dishwasher, cooking unit, oven and cooling/freeze combination.

Through the living room you enter the hallway where a storage cupboard is placed with connection for the washing machine, boiler and MV. There is a separate toilet and from the corridor access to a work or bedroom of about 13,5m2. Via a staircase you come to the void where there is a 2nd bedroom of about 16m2. Adjacent to bedroom 2 is the bathroom with bathtub, sink and separate shower.

Accessibility
From the central station you can walk there in about 15 minutes and by city bus (line 2) in about 5 min. The apartment has its own parking space in the enclosed parking garage. (maximum height: 2.10m., maximum length: 5m).

Details:
The entire apartment is covered with floor and window coverings.
Private parking and extra storage space in the underground, enclosed parking garage.
Note the pictures are of a similar apartment.

General:
Start rent: 16 August 2024
Basic rent: € 1,554,-- (without utilities)
Rent parking: € 125,-- (optional)
Service fee: € 96,-- (per month)
Deposit: € 1,775,--
Minimum rental period 1 year, maximum indefinite
No smokers (indoors), No pets.
Suitable for single or couple without children
Award owner.

For this fantastically located apartment with parking, you need a gross income of € 6.000,-- per month. We take 100% of a main income and 75% of a 2nd income. Any loans, debts or mortgage charges are deducted from the income. A one-year contract that has just been entered into or tenure is required. Self-employed persons must consult 2 full financial years drawn up by an official accountant or chartered accountant.

Reacties graag per email / reactions please by e-mail.

Dit schitterende 3-KAMERAPPARTEMENT is gelegen aan de Baak van Herkingen in Vathorst en beschikt over een sfeervolle living met leuk uitzicht, luxe keuken en badkamer, 2 slaapkamers, een heerlijk zonnig balkon en privé PARKEERPLAATS. Niet alleen de staat van onderhoud, maar ook de ligging en indeling zijn perfect! Op korte afstand tref je een fijn winkelcentrum, een treinstation, sportcentra, medische voorzieningen en scholen. Verder is de wijk gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen (A28 en A1).

Middels de gezamenlijke entree met de brievenbussen, het bellentableau, toegang tot de bergingen en parkeerplaatsen, bereik je, met de lift of trap, de woning op de 2e verdieping.

De indeling is als volgt:
In de lange hal heeft u toegang tot de woonkamer, twee ruime (slaap)kamers, de moderne toiletruimte met zwevend toilet en fontein en een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine en de droger en extra opbergruimte.

Het zitgedeelte is heerlijk licht door de drie hoge ramen en middels de ingesprongen ruimte kunt u een knusse, afgescheiden zithoek maken. (gekleurde wand kan weer terug naar wit)

De keuken biedt voldoende opbergruimte en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Ook hier is veel lichtinval door de glazen pui met uitzicht op het terras. Direct aansluitend kunt u de eettafel plaatsen zodat u vanuit de keuken de heerlijkste gerechten kunt uitserveren voor gezellige avonden met familie of vrienden.

De twee ruime, lichte kamers aan de voorzijde ( ca. 13m2 en ca. 7m2 ) kunnen gebruikt worden als slaap-, hobby- of werkkamer. (gekleurde wand kan weer terug naar wit)

De badkamer is netjes en voorzien van terra kleurige tegels in combinatie met wit sanitair, een handige opbergkast met spiegel en een inloopdouche.

Via het woongedeelte betreedt u via een enkelzijdige deur het overdekte balkon zonligging (n/w). Vanaf hier kunt u in de middag genieten van de zon en heeft u fijn uitzicht over de gekleurde huizen en aan de zijkant de gracht met bootjes.

Onder het complex is een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Begane grond:
Gezamenlijke binnentuin
Eigen berging
Parkeerplaats, gelegen op een afgesloten parkeerterrein.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 2013
Keurige laminaatvloer en wand-/plafondafwerking
Energielabel A

Algemeen:
Kale huur: € 1.200,--
Kale huur parkeerplaats: € 75,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 47,--
Waarborgsom € 1.322,--
Huuringangsdatum: 1 juli 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal voor onbepaalde tijd (Kosten eindschoonmaak indien woning niet zoals ontvangen wordt opgeleverd: reductie € 250,--)
Gunning verhuurder
Geen Rokers – Geen huisdieren
Geschikt bevonden voor een stel of alleenstaande

Voor dit fraaie appartement is een bruto-inkomen van € 4.750,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren.

Reacties graag per email.

Gezellig, GEMEUBILEERD 3-kamer appartement gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van de wijk Liendert en nabij de binnenstad van Amersfoort.

Het appartement is licht, heeft een groot balkon op het noorden en is keurig afgewerkt met nette wanden en een moderne Marmoleum vloer. Winkels zijn gelegen op ca. 5 minuten afstand, evenals het gezellige centrum van Amersfoort. Uitvalswegen A28 en A1 en ook het Centraal station zijn goed te bereiken.

Naast de ruime woonkamer en 2 slaapkamers beschikt het appartement over een grote berging naast de entree van de woning. In de onderbouw van het gebouw is nog een berging aanwezig waar de fietsen kunnen worden gestald.

Indeling:
Centrale entree, bellen tableau, hal en trapopgang. Derde verdieping: ruime hal met toegang tot twee appartementen en toegang tot de eigen extra berging met vriezer.
Entree appartement, hal met de meterkast en de toegang tot een keurig toilet.

Aan de riante woonkamer ligt over de hele breedte van de woning het balkon (n) en vanuit hier kijk je mooi weg naar groen en de rotonde. Naast de woonkamer grenst een slaapkamer met o.a. raambekleding en een 2-persoonsbed. (Bed kan eventueel weg en opgeslagen worden in de beneden berging)

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een ruime slaapkamer met een weids uitzicht en raambekleding en een dichte keuken die is uitgerust met een 5-pits kookunit, koelkast, vaatwasser en wasmachineaansluiting.

De badkamer is modern van kleurstelling, heeft een ligbad met douchegelegenheid en een wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
Gemeubileerd
Groot balkon
Beneden berging deels voor gebruik stalling fietsen.
Grotendeels voorzien van dubbele beglazing, ramen die nog niet dubbel zijn gebeurt in de nabije toekomst.
Er wordt gebruik gemaakt van blokverwarming en een boiler voor warm water.
Het gehele appartement is voorzien van vloer- en raambekleding.
Gunstige ligging nabij het centrum en voorzieningen.

Algemeen:
Kale huur € 1.235,-- per maand
Vergoeding meubilering en stoffering € 65,-- per maand
Voorschot Servicekosten: € 77,-- per maand
Voorschot stookkosten € 150,-- middels 1 jaarlijkse verrekening. Dus kosten naar eigen verbruik.
Boiler huur: € 17,50,-- per maand (vast bedrag)
Waarborgsom: € 1.545,00
Huuringangsdatum: per direct
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
Gunning verhuurder
Geschikt geacht voor alleenstaande of samenwonend stel
Geen huisdieren - geen rokers (binnen)

Voor dit centraal gelegen appartement heb je een bruto inkomen van € 4.950,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofd en 2e inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaaropgave wat net is ingegaan is vereist. Zelfstandig ondernemers, ZZP-ers dienen 2 volledige boekjaren te overleggen van 2021 en 2022, opgesteld door een officiële boekhouder of accountant. REACTIES GRAAG PER EMAIL.

Dit leuke, goed onderhouden 3-kamerappartement (voorheen 4) is zo te betrekken! De ligging is ook ideaal, op loopafstand van de gezellige binnenstad van Amersfoort, om de hoek van het winkelcentrum aan het Euterpeplein en voor een heerlijke ontspannen wandeling: Park Randenbroek!

Het appartement beschikt over 2 balkons, is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en kijkt heerlijk vrij uit over groen!

Ook de indeling van dit appartement zal je aanspreken. Er is aan de achterzijde een gezellige moderne woonkeuken aanwezig met toegang tot het balkon, een royale woonkamer, zij- eetkamer met kast en 1 riante slaapkamer. Door het vele glas is het een heerlijk licht appartement met veel privacy door de groenstrook aan de voorzijde en de grote gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde.

Indeling: Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en trapopgang naar de verdiepingen. Ook is er een ruime berging aanwezig op de begane grond.

Eerste verdieping:
Entree, ruime hal met garderoberuimte en toegang tot de diverse ruimtes.
Ruime, lichte woonkamer heeft een mooie laminaatvloer, ombouw om de radiatoren en gezellige vouwgordijnen, tevens een deur naar het balkon gelegen op het zonnige zuidwesten. Via de woonkamer bereik je de zijkamer/ slaapkamer met tevens toegang tot het balkon.

De moderne woonkeuken (voorheen keuken en slaapkamer) is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. 5-pits Smeg-gasfornuis met oven, afzuigkap, afwasmachine, quooker en koelkast met vriesvak. Tevens gezellige spotjes in het plafond.
Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon aan de achterzijde met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin.

De badkamer heeft een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en er is een aansluiting voor de wasmachine. Er is een separaat toilet aanwezig.

Bijzonderheden
- Zeer goede ligging, op loopafstand van het historisch centrum en op enkele minuten rijden van de snelweg.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Moderne laminaatvloer met extra brede planken.
- Voorzien van blokverwarming.
- Warm water middels een elektrische boiler (50 liter).
- Berging op de begane grond.
- Bouwjaar circa 1965.
- Woonoppervlak 76 m².

Algemeen
Huuringangsdatum: 1 juli 2024
Kale huur: € 1.250,-- per maand
Servicekosten € 75,-- per maand.
Voorschot voor stookkosten € 110,- per maand.
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom: 1.435,--
Gunning eigenaar
GEEN huisdieren, rokers (binnen)
Geschikt geacht voor alleenstaande of stel.

Voor dit gezellige en goed gelegen appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 4.750,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofd- en eventueel 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een jaarcontract wat net is ingegaan of een vaste aanstelling zijn vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of officiële boekhouder.

GEMEUBILEERD - GESCHIKT BEVONDEN VOOR EEN 1-PERSOONS HUISHOUDEN

Op fraaie locatie in het Bergkwartier gelegen verzorgd 2-kamer hoekappartement met eigen berging en balkon.

Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het kleinschalige appartementencomplex genaamd Pelita met vrij uitzicht over een groenstrook en naar het fraaie oorspronkelijke gymnasiumgebouw. Naast een balkon is er een 'privé-galerij' en een grote, zonnige, gezamenlijke tuin. Het centraal station bevindt zich op loopafstand van het appartement. Ook het historische stadscentrum, winkels, sportfaciliteiten en uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken.

Indeling: entree/hal met meterkast, toiletruimte. De woonkamer met veel daglichtinval, heeft een buitendeur naar het balkon met een fraai, weids uitzicht. De woonkamer is gezellig en praktisch ingericht.

Vanuit de woonkamer kijk je in de half open keuken met een keurig keukenblok v.v. inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser.

Vanuit de hal is de slaapkamer (ca. 8,5m2) bereikbaar met doorloop naar de moderne badkamer met een fraaie douche en wastafel.

Het gehele appartement is voorzien van een massieve houten vloer.
Het appartement is nog niet zolang geleden opgeknapt met een nieuwe badkamer en alle basis meubelen en keukeninrichting is aanwezig. Parkeren middels parkeervergunning of 4 min. lopen naar vrij parkeren.

Kortom, een compleet, gemeubileerd appartement op een schitterende plek!

Algemeen:
Kale huur: € 995,--
Servicekosten: € 65,--
Huuringangsdatum: 1 juni 2024
Huurperiode: minimale huurtermijn van 12 maanden - maximaal 24 maanden
Waarborgsom: € 1.060,--
Geen huisdieren en rokers (binnen)
GESCHIKT BEVONDEN VOOR EEN 1-PERSOONS HUISHOUDEN
Gunning eigenaar

Per maand dient achteraf het gas/water & elektra overgemaakt te worden aan verhuurder die huurder exact aangeeft wat het gebruik van die maand is geweest.
Internet/tv huurder kiest eigen provider.

Voor dit gezellige instapklare appartement heb je een bruto inkomen van € 3.800,-- per maand nodig. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is een pre. Zelfstandig ondernemers of ZZP-ers dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een officiele accountant/boekhouder.

Altijd al willen wonen binnen de stadsmuren van Amersfoort? Aan de Bredesteeg/Teut staat een authentieke woning die in drieën is opgesplitst. Op de 1e verdieping ligt een gezellige studio die nu te huur is!

De Teut grenst aan de sfeervolle Bloemendalsestraat met zijn vele restaurants en één van Amersfoorts’ bekendste buurtcafés "Van Zanten" en ligt tegenover Theater De Flint.

1e verdieping:
Entree aan de achterzijde van het pand waarbij je via een gemeenschappelijke binnenplaats (van ca. 12m2) toegang hebt tot een trappenhuis naar de 1e verdieping.

Bij de entree van het appartement bevindt zich de hal met toiletruimte en toegang tot de gezellige woon/slaapkamer met uitzicht op De Flint.
In de woonkamer ligt een laminaatvloer en er is raambekleding aanwezig.

De afgesloten keuken heeft een leuke doorkijk naar de woonkamer en is voorzien van een 4-pits gasstel met afzuigkap, een koelkast en de aansluiting van de wasmachine. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de (deels) vernieuwde badkamer voorzien van douche en wastafel.

Het dakterras (ca. 10m2), met uitzicht over de binnenstad, is gedeeld met het beneden- en boven appartement en is via de overloop te bereiken.

Bijzonderheden
De woning is voornamelijk voorzien van dubbelglas.
Totale afmeting ca. 41m2. (kunnen geen rechten aan worden ontleend!)

Bijzonderheden:
- Perfecte locatie in hartje centrum;
- Gedeeld Dakterras;
- Eigen badkamer en keuken.

Algemeen
Huuringangsdatum: direct
Huurperiode: minimaal 18 maanden maximaal onbepaalde tijd
Kale huur: € 1.125,-- per maand.
Waarborgsom: € 1.125,--
Abonnement KPN wordt gedeeld met de begane grond, kosten € 30,-- per maand.
Voorschot elektra, gas en water: € 210,-- per maand ( gasmeter wordt bij aanvang opgemeten en eenmaal per jaar verrekend naar eigen verbruik, 1x per jaar wordt totaalbedrag van elektra gedeeld over de 3 appartementen)
Geschikt voor alleenstaande of stel (voorkeur alleenstaande)
Geen huisdieren of rokers binnen
Parkeren middels zelf aan te vragen vergunning
Gunning eigenaar

Voor deze gezellige studio/appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 4.000-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofd- en eventueel 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen, hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract dat net is ingegaan, is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 3 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant/boekhouder!

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.