Hier wil je wonen! Soms komt er een kans voorbij om te wonen in de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort in een monumentaal pand (met optie op parkeerplaats) maar het appartement zelf is van binnen totaal gerenoveerd. Welkom in Het Koetshuis aan ’t Zand 28!

Het Zand was oorspronkelijk deel van de eerste stadsgracht om de eerste muur heen. Het heette toen ook nog Varkenssingel of St. Aagtensingel. Tussen 1630 en 1640 kwam daar verandering in. De tweede stadsmuur was toen allang aangelegd en toen hebben ze de stadsgracht dichtgegooid met slib van andere grachten en met zand.

Loop je met me mee door dit gezellige appartement?

Via de patio aan ’t Zand 30 vindt je de toegangsdeur tot het appartement.

Bij binnenkomst kom je in de hal met een apart toilet en trap naar de 1e verdieping. Op de begane grond is de gezellige woonkamer met een prachtige Pvc-vloer, oude balken en een luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Oude details van de kozijnen zijn bewaard gebleven.

Het leuke aan deze woning is dat je de hele verdieping als slaapkamer kunt inrichten, de houten vloeren zijn prachtig en er zijn gezellige ramen. Er is een aparte ruimte voor de C.V. en wat bergruimte.
De doucheruimte heeft een douchecabine, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Het gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden.

Je kunt er zelfs een parkeerplaats bij huren van € 75,-- per maand.

Bijzonderheden:
De woning is gedeeltelijk gestoffeerd
Gedeeltelijk enkel glas
Eigen aansluiting gas, water, elektra
Glasvezel

* In het weekend gebruik van patio
* Maatvoering zo nauwkeurig mogelijk maar woonoppervlak ca. m2-ters
* Note: Aan de bijzonderheden met een * kunnen geen rechten worden ontleend, eigenaar heeft te allen tijde het recht om de parkeerplaats/patio te claimen.

Algemeen
Huuringangsdatum: per 1 januari 2024 (mag ook iets eerder)
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden (in het 2e huurjaar wellicht verlenging naar onbepaalde tijd)
Kale huurprijs € 1.350,-- per maand
Huurprijs parkeerplaats: € 75,-- per maand (optioneel)
Waarborgsom: 1 maand huur + eventuele parkeerplaats
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel zonder kinderen (voorkeur alleenstaande)
Gunning eigenaar

Voor dit unieke appartement is een bruto inkomen van ca. € 5.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

Luxe, prachtig 3-KAMER APPARTEMENT op de vierde verdieping met loggia op het zuidoosten, berging en parkeerplaats. Dit statige, moderne complex met lift maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject de Stadskeerkring. De ligging is uitstekend; op korte afstand van het centrum van Amersfoort. Ook winkels, openbaar vervoer en de ontsluitingsroutes A1 en A28 zijn eenvoudig te bereiken.

Bent je op zoek naar een modern, energiezuinig appartement waar je zo in kunt trekken? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Begane grond:
Statige entree met brievenbussen, bellentableau, lift en trappenhuis.

4e verdieping:
Via de gesloten portiek kom je binnen in de hal welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Het gehele appartement is voorzien van comfortabele vloerverwarming. De verwarming is in de woonkamer en op beide slaapkamers apart te bedienen.
De hal is voorzien van een fraaie, moderne pvc-vloer (betonlook). Deze vloer loopt door tot in de woonkamer, keuken, beide slaapkamers en de inpandige berging.

Wonen:
De woonkamer is licht en ruim met vrij uitzicht en raambekleding. Hier is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek om te ontspannen en een grote eettafel om uitgebreid te tafelen. Via de openslaande deuren is de loggia te bereiken. Hier is het van het vroege voorjaar tot laat in het najaar goed vertoeven. De loggia ligt op het zuidoosten.

Koken:
In het oog springt de moderne, strakke keuken. De warme houtlook kasten combineren fraai bij het natuurstenen, donkere werkblad. De opstelling, met een kookeiland, nodigt uit om gezellig aan te schuiven tijdens het koken om de dag te door te nemen. De apparatuur bestaat uit een inductiekookplaat met afzuigfunctie in de kookplaat zelf, een combi-oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

Slapen:
Het appartement telt twee goed bemeten slaapkamers. De hoofdslaapkamer (16 m²) heeft ook ruimte voor een kastenwand. De tweede slaapkamer is met ruim 7 m² geschikt als logeer-, werk- of hobbykamer. Beide kamers zijn voorzien van een raamekleding.

Baden:
De badkamer is volledig betegeld. Hierbij is gebruik gemaakt van een grote wand- en vloertegel. Er is een ligbad en aparte douche met douchewand. Daarnaast is er een wastafel en designradiator aangebracht. Alle leidingen zijn keurig in de muur weggewerkt. Het toilet is separaat, voorzien van wandcloset en fontein.

Overige ruimtes:
Inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine, droger, WTW en de warmtepomp.

Berging en parkeerplaats:
Onder het complex beschikt het appartement over een eigen berging voorzien van elektra. De parkeerplaats bevindt zich op het maaiveld.

Afwerking en opties:
Bij de afwerking is er op details gelet; er zijn stompe deuren geplaatst en de bovenlichten zijn dicht gezet. Ook is er gekozen voor andere binnendeuren dan de standaard deuren. Extra stopcontacten zijn er in de woonkamer, ter plaatse van de keuken en de ouderslaapkamer.

Bijzonderheden:
- Appartement voorzien van kunststof kozijnen.
- 3 zonnepanelen
- Warmtepomp
- Keukenapparatuur van AEG.
- Energielabel A.

- Woonoppervlak 94 m².
- Loggia 6,7 m².
- Inhoud 310 m³.

Algemeen
Kale huur appartement: € 1.395,--
Kale huur parkeerplaats: € 85,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 85,-- (algemene ruimten, zonnepanelen, warmtepomp) Let op! Er zijn geen gas kosten maar alleen elektra en water. Elektra wordt ook opgewekt door de zonnepanelen, dus lagere lasten!
Ingangsdatum: 1 februari 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom: € 1.565,--
Gunning eigenaar
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen) /

Voor dit prachtige appartement heb je een bruto inkomen van € 5.550,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is een vereiste.
Zelfstandig ondernemers, waaronder ZZP-ers, dienen 2 volledige boekjaren te overhandigen.

** ENGLISH Translation below **

Een prachtig, luxe afgewerkt 2-kamer appartement met eigen parkeerplaats en dakterras, gesitueerd op één van de hotspots van Amersfoort.
Amersfoort is het bruisende middelpunt van Nederland met het gezellige stadshart van Amersfoort,
die echt om de hoek ligt alsmede de winkels aan de Leusderweg. In de zomer genieten van de terrasjes in de binnenstad en de mogelijkheid tot een lekker hapje eten in 1 van de vele restaurants. Ook op het gebied van cultuur, ontspanning, sport en groen biedt het goed bereikbare Amersfoort voor elk wat wils. Het CS is op fiets/loopafstand en ook de uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Het complex zelf straalt een en al luxe uit, en de entree met trappenhuis en lift, brengt je naar de 3e verdieping waar het appartement is gelegen.

Bij de entree valt meteen de prachtige vloer op die door het hele appartement ligt, de hal geeft toegang tot een inpandige berging met C.V.-ketel en MV, een toilet met fonteintje en de meterkast.

Vanuit de hal kom je in de zeer lichte woonkamer met zijn prachtige hoge ramen die een mooi uitzicht geven over de stad Amersfoort en qua indeling doet het gehele appartement heel warm aan. Zo is er een gezellige nis waar inpandig ramen open kunnen en de prachtige dubbele ramen vanaf de grond laten je geloven dat je zo naar buiten kunt stappen. Aan de woonkamer zit de halfopen keuken met een kookunit, afzuigkap, riante koelkast, vaatwasser en een combi oven/magnetron.

De riante slaapkamer, met eveneens een raam vanaf de grond tot het plafond meet ca. 12m2. De geheel betegelde badkamer heeft een douche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine.

Werkelijk een fantastisch appartement voor een single of setje.

Bijzonderheden:
De zogenaamde ‘’Ponlijn’’ naast het complex wordt slechts 1 tot 2 x per dag en alleen overdag, gebuikt
Privé parkeerplaats in onderliggend parkeergarage
Algemene fietsenstalling
Lift

Algemeen:
Huuringangsdatum: 1 december 2023.
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
Kale huur appartement € 1.250,--
Kale huur parkeerplaats € 50,--.
Servicekosten € 65,-- .
Waarborgsom
Gunning eigenaar
GEEN huisdieren of rokers (binnen)

Voor dit unieke appartement heb je een bruto inkomen van € 4.750,-- nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 3 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of erkende boekhouder.

*************************************************************************************************************************************************************

A beautiful, luxuriously finished 2-room apartment (1 bedroom) with its own parking lot and roof terrace, situated on one of the hotspots of Amersfoort.

Amersfoort is the bustling center of the Netherlands with the cozy city center of Amersfoort,
which is really just around the corner as well as the shops on the Leusderweg. In the summer enjoy the terraces in the city center and the possibility to have a nice bite to eat in one of the many restaurants. Also in the field of culture, relaxation, sports and green area, the easily accessible Amersfoort offers something for everyone. The Central Station is on bike/walking distance and the exit roads can also be reached quickly.

The complex itself exudes luxury, and the entrance with stairwell and elevator, takes you to the3rd floor where the apartment is located.

At the entrance, the beautiful floor that lies throughout the whole apartment, immediately stands out, the hall gives access to an indoor storage room with heating installation, a separate toilet with a fountain and the meter cabinet.

From the hall you come into the very light living room with its beautiful high windows that give a nice view over the city of Amersfoort and in terms of layout the entire apartment is very cozy. For example, there is a cozy atmosphere where indoor windows can open and the beautiful double windows from the ground make you believe that you can step out. At the living room is the semi-open kitchen with a cooking unit, hood, spacious fridge, dishwasher and a combi oven/microwave.

The spacious bedroom, with also have a window from the ground to the ceiling, measures about 12m2. The fully tiled bathroom has a shower, sink and connection for the washing machine.

Truly a fantastic apartment for a single person or couple!

Details:
The so-called 'Ponlijn'' next to the complex is used only 1 to 2 times a day and only during the day
Private parking space in underlying parking garage
General bicycle storage
Elevator

General:
Bare rent apartment € 1,250,-- (nothing included)
Bare rental parking € 50,-- .
Service charge € 65,--
Rental date: 1 december 2023
Rental period: minimum 12 months maximum indefinitely
Deposit
Award owner
NO pets or smokers (inside)

For this unique apartment you need a gross income of € 4.750,--. We take 100% of a main income and 50% of a 2nd income for the calculation. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from income. Self-employed entrepreneurs must submit 3 full annual figures prepared by an accountant or authorized accountant.

Dit is een appartement die je van binnen moet zien. De woonkamer heeft een speels hoog plafond met extra ramen waardoor het lekker licht is. Zowel de keuken, toilet als badkamer zijn vernieuwd en in nagenoeg het hele appartement ligt een NIEUWE laminaatvloer. Op het balkon kun je heerlijk in de middag- en avondzon zitten; perfect voor een hapje en een drankje na je werk.
Het appartement heeft een mooie, gunstige ligging in een gevarieerde woonwijk. Parkeren kan in de directe omgeving en na een korte wandeling sta je in het centrum van Amersfoort. Een grote supermarkt en de winkelstraat Leusderweg zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het treinstation is nog geen kilometer lopen en vlak om de hoek is het mooie Van Stolbergpark.

Indeling:
Appartementengebouw:
Het appartementengebouw heeft een nette, gezamenlijke entree met het trappenhuis naar de bovengelegen verdiepingen. In de onderbouw heb je de beschikking over een fietsenberging en op de tweede verdieping loop je via de galerij naar de voordeur van dit superleuke appartement.

Appartement:
Dit superleuke appartement heeft een mooie hal met aan de linkerzijde de moderne toiletruimte met fonteintje en een bergkast met cv-ketel. De laminaatvloer ligt in nagenoeg het hele appartement, zonder drempels en met een staande plint.

Aan de rechterzijde is de doorgang naar de lichte keuken, voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een oven. In de onder- en bovenkasten kun je veel spullen kwijt en het aanrechtblad past goed bij de kleur van de laminaatvloer.

De woonkamer heeft een mooie leefruimte met een hoog, schuin plafond wat zorgt voor een speels effect. De ramen aan de straatzijde en hoge ramen aan de zijkant zorgen voor veel lichtinval. In de hoek van de woonkamer is de deur naar het balkon.

Het appartement heeft een grote slaapkamer, perfect voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. Vanuit de slaapkamer zijn het balkon en de badkamer te bereiken. De badkamer is net als de toiletruimte en keuken vernieuwd. In de breedte is een ligbad geplaatst en de wastafel heeft een houten bergmeubel. Rechts van de wastafel staan de wasmachine en droger opgesteld.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer en de slaapkamer is het balkon te bereiken, gelegen op het westen. Vanaf het balkon heb je leuk uitzicht over de omliggende, lage bebouwing.

Bijzonderheden:
- Vernieuwde keuken, badkamer en toiletruimte en een nieuwe laminaatvloer
- Zonnig balkon
- Heerlijk, licht appartement met een gezellige sfeer

Algemeen:
Huuringangsdatum: 17 december 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal voor onbepaalde tijd.
Kale huur: € 1.250,--
Servicekosten: € 75,--
Waarborgsom: € 1.325,--
Geschikt voor alleenstaande of stel
Niet roken (binnen)
Gunning eigenaar

Voor dit super gezellige, gunstig gelegen appartement is een bruto inkomen van ca. € 4.750,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

Soms komt er een kans voorbij om te wonen in de Middeleeuwse binnenstad van Amersfoort in een monumentaal pand maar het appartement zelf is van binnen totaal gerenoveerd. Hier wil je wonen!

’t Zand 32 heeft dit en nog meer......

Loop je met me mee door dit gezellige appartement?

De algemene entree bevindt zich aan ’t Zand 30 en van hier is de toegangsdeur tot het appartement.

Bij binnenkomst valt direct op dat er gezellige details bewaard zijn gebleven zoals de vensterbanken met het prachtige uitzicht op de Muurhuizen en patio aan ´t Zand.

Bij de entree links is een modern toilet.

De riante, lichte woonkamer geeft middels een leuke verhoging toegang tot de luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. De keuken heeft een doorkijk naar de woonkamer waardoor je bij het koken altijd contact met je gasten hebt. Vanuit de keuken heb je ook weer uitzicht op de Muurhuizen.

De ruime slaapkamer met zijn gezellige vensterbank, ligt aan de Muurhuizenzijde. Aan de slaapkamer zit een badkamer met douche en wastafel en een bergkast met aansluiting voor de wasmachine en c.v.-ketel.
Het gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden en een prachtige Pvc-vloer.

Bijzonderheden:
De woning is gestoffeerd (vloer- en raambekleding en keukenapparatuur)
Appartement in kantoor- woonpand
Eigen aansluiting gas, water, elektra
Coax kabel voor tv/internet
Gunning eigenaar
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of koppel (voorkeur alleenstaande).

* Na 18.00 tot 08.00 uur en in het weekend overleg over mogelijkheid tot vrij parkeren
* In het weekend gebruik van patio

Note: Aan de bijzonderheden met een * kunnen geen rechten worden ontleend, eigenaar heeft te allen tijde het recht om de parkeerplaats/patio te claimen.

Algemeen
Huuringangsdatum: 1 december 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal voor 24 maanden
Kale huurprijs € 1.250,-- per maand
Waarborgsom: € 1.250,--
Geen rokers en huisdieren (binnen)
Gunning eigenaar

Voor dit unieke appartement is een bruto inkomen van ca. € 4.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

Het Zand was oorspronkelijk deel van de eerste stadsgracht om de eerste muur heen. Tussen 1630 en 1640 kwam daar verandering in. De tweede stadsmuur was toen allang aangelegd en toen hebben ze de stadsgracht dichtgegooid met slib van andere grachten en met zand.

Dit schitterende 3-KAMERAPPARTEMENT is gelegen op de begane grond met eigen toegang aan de Baak van Egmond in Vathorst en beschikt over een sfeervolle living met leuk uitzicht op de zonnige achtertuin, luxe keuken, 2 slaapkamers, een en privé PARKEERPLAATS. Niet alleen de staat van onderhoud, maar ook de ligging en indeling zijn perfect! Op korte afstand tref je een fijn winkelcentrum, een treinstation, sportcentra, medische voorzieningen en scholen. Verder is de wijk gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen (A28 en A1).

De indeling is als volgt:
Entree/Hal met de meterkast, het toilet met closet en fonteintje en een praktische inpandige berging met de wasmachine-/drogeraansluiting, de C.V.-Combiketel en MV-Unit.
De verrassend lichte woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en beschikt over toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin (zuid) met voldoende mogelijkheden voor een gezellig en aangenaam zitgedeelte. Tevens is er een afsluitbare achterom en een eigen berging achterin de tuin.

De keuken is open en voorzien van een luxe opstelling met prachtig werkblad (composiet), koel-/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een combimagnetron.
Er zijn 2 slaapkamer van ca. 13m2 en ca. m2 ien beide zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De moderne en geheel betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel met spiegel en een designradiator.

Bijzonderheden:
Gezamenlijke binnentuin
Parkeerplaats, gelegen op een afgesloten parkeerterrein.
Keurige laminaatvloer en wand-/plafondafwerking

Algemeen:
Huuringangsdatum: 1 december 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal voor onbepaalde tijd
Kale huur: € 1.125,--
Servicekosten: € 40,--
Parkeerplaats: € 75,-- (verplichtte afname)
Waarborgsom € 1.040,--
Geschikt geacht voor alleenstaande of stel, geen kinderen
Geen Rokers – Geen huisdieren
Gunning verhuurder

Voor dit fraaie appartement is een bruto-inkomen van € 4.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te overleggen opgesteld door een officiele accountant of boekhouder.

In de geliefde grachtenwijk Laakkwartier, met uitzicht op water en weilanden, vindt u op de 3e verdieping dit heerlijke gezellige hoekappartement met twee slaapkamers, badkamer, keuken met alle inbouwapparatuur en een fraai hoekbalkon aan de woonkamer. De woning is goed onderhouden en beschikt over een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein.

Indeling van de woning
De woning is gelegen op de derde verdieping en wordt bereikt via een afgesloten hal. De entreehal geeft toegang tot 1 van de slaapkamers, een ruime berging met aansluitingen voor was- en droogapparatuur evenals de CV-installatie, nette toiletruimte, luxe badkamer, meterkast en ruime living.

Het gehele appartement is voorzien van een prachtige laminaatvloer en hoge plafonds en deuren zorgen voor een ruimtelijk gevoel.

De woonkamer is voorzien van grote raampartijen met openslaande ramen en veel uitzicht over de gracht en naar de weilanden.

De open keuken met barretje is uitgerust met een kookunit, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Vanuit de keuken heb je toegang tot het inpandige balkon met uitzicht op de gracht en de weilanden.

De hoofdslaapkamer ligt naast de woonkamer met directe toegang tot de betegelde badkamer en is voorzien van een badkamermeubel met opberglades en douche.

De Baak van Katwijk is gelegen in een groen en kindvriendelijk gebied aan de rand van Amersfoort. U bevindt zich op korte afstand van kinderopvang, diverse basis- en middelbare scholen, winkelcentrum Vathorst, zorgvoorzieningen, bushaltes en een verschillende heerlijke parken. Ook het buitenleven is vlakbij; u hoeft slechts het water over te steken om het landelijke gebied rondom Amersfoort te bereiken zodat wandel- en fietsliefhebbers zich absoluut zullen vermaken. Via de gemakkelijk bereikbare A1 en A28 rijdt u in korte tijd naar steden als Utrecht, Amsterdam en Zwolle.

Bijzonderheden:
Gemeenschappelijke fietsenberging
Eigen parkeerplaats in afgesloten ruimte

Algemeen:
Huuringangsdatum: 1 december 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal voor onbepaalde tijd
Kale huur: € 1.195,--
Kale huur parkeerplaats: € 75,-- (verplicht)
Servicekosten: € 45,--
Waarborgsom € 1.315,--
Gunning verhuurder
Geen Rokers – Geen huisdieren
Geschikt bevonden voor een stel of alleenstaande

Voor dit fraaie appartement is een bruto-inkomen van € 4.750,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Bij een eigen bedrijf dienen 2 volledige jaarcijfers te worden ingeleverd.

Leuk wonen midden in Amersfoort? Deze studio is misschien perfect voor jou!

Dat kan goed in deze buurt. De efficiënt ingerichte (starters)woning, Puntenburgerlaan 167 is gelegen in de buurt Puntenburg en goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amersfoort, loopafstand van het bruisende Eemplein met zijn terrasjes, restaurants en kroegen en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Het gebruik van lichte kleuren, uitzicht op het groen en de fijne lichtinval zorgen voor een ontspannen sfeer en dit zorgt ervoor dat jij hier je hier snel thuis zult voelen.

Indeling
Entree in de centrale hal van het complex met trappenhuis en liftinstallatie. De eigen entree is gelegen op de derde verdieping. Buiten het gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenberging.

Bij binnenkomst in de hal tref je de slaapruimte aan de rechterzijde. De ruimte is netjes afgewerkt met een laminaat vloer en neutrale wanden. Vanuit de slaapruimte heb je toegang tot een inpandige berging met C.V. opstelling en een berging met aansluiting voor de wasmachine.

Vanuit de hal is er toegang tot de nette badkamer. Deze ruimte is geheel betegeld met een combinatie van lichte en donkere tegels. Verder tref je hier een wastafel, toilet en een douche.

De woonkamer is heerlijk licht en keurig afgewerkt met een laminaat vloer in een lichte tint en neutrale wanden. Style de ruimte naar eigen wens af, om vervolgens heerlijk te kunnen wonen. De aangename lichtinval is te danken aan de grote glas pui. De glas pui geeft tevens toegang tot het op het zuidwesten gelegen Franse balkon. Zet de pui bij mooi weer helemaal open om even lekker van de stralende zon en het groene uitzicht te genieten!

Het keukengedeelte is uitgevoerd met lichte fronten en een donker werkblad. Je vindt hier zowel boven- als onderkastjes, waardoor er voldoende opbergruimte aanwezig is. Met een 4 pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en een koel-/vriescombinatie is de keuken ook nog eens helemaal compleet.

Locatie: de straat zelf is rustig, want er rijdt geen doorgaand verkeerd. Daarnaast manoeuvreer je je binnen een mum van tijd naar sportvoorzieningen, Bos Birkhoven en de uitvalswegen.

Parkeren is openbaar en doe je voor de deur!

Algemeen
De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer, gordijnen en keukenapparatuur)
Kale huur: € 999,--
Servicekosten: € 36,--
Waarborgsom: € 1.035,--
Huuringangsdatum: 1 december 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden
Geschikt voor alleenstaande, zonder huisdieren, niet roker
Gunning eigenaar

Voor dit top gelegen appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 3.750,-- per maand. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is aangegaan is vereist. ZZP-ers of zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen, opgesteld door een accountant of officiële boekhouder.

Aantrekkelijk gelegen 3-kamer appartement met parkeerplaats, in het centrumgebied bij Centraal Station!

Op de tweede verdieping van een aantrekkelijk appartementencomplex, op slechts een steenworp afstand van station Amersfoort vind je dit gezellige 3-kamerappartement. Het appartement beschikt over diverse fijne extra’s, zoals veel opbergruimte en een loggia op het westen.

Het complex beschikt over een afgesloten entree met lift waar zich ook de brievenbussen bevinden. De centrale hal bij binnenkomst op de derde etage geeft toegang tot twee slaapkamers links en rechts, beiden voorzien van eikenhouten vloer en raambekleding

De woonkamer, met open keuken, vormen samen een grote L-vormige ruimte met een zonnen screen aan de westkant. De keuken is voorzien van een 4-pits gasstel, afzuigkap , vaatwasser, combi-oven en een koelkast met vriesvakje. In de gehele ruimte ligt een nette eikenvloer.

Een openslaande deur geeft toegang tot de overdekte loggia op het westen met voldoende ruimte voor een gezellige lounge set. Vanaf hier geniet je van het vertier van het altijd levendige station Amersfoort. Zoek je liever de rust op? Dankzij de goede isolatie geniet je van rust en stilte zodra je de deur sluit.

De geheel betegelde badkamer heeft een douche en wastafelmeubel.

Even verderop in de hal vind je het toilet met fonteintje en een aparte ruimte met de cv-installatie en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Op de begane grond is nog een inpandige berging en een parkeerplaats op eigen terrein. Het appartement is volledig gestoffeerd en voorzien van verlichting en geschikt voor jong en oud.

Het appartement ligt tegenover station Amersfoort en vlakbij het altijd gezellige centrum waar je heerlijk kunt winkelen en waar altijd wel een goed restaurantje te vinden is. Dankzij de centrale ligging vind je voorzieningen zoals scholen en uitgaansgelegenheden in de naaste omgeving. Wil je juist even onthaasten? Geen probleem. Het bos bevindt zich op slechts 10 minuten lopen van het appartement.

Algemeen:
Huuringangsdatum: 1 februari 2024
Kale huurprijs woning: € 1.335,--
Kale huurprijs parkeerplaats: € 100,-- (verplichtte afname)
Servicekosten woning: € 65,--
Waarborgsom: € 1.500,--
Huurperiode minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
A-label
Geen huisdieren – Geen rokers
Geschikt voor alleenstaande of stel
Gunning eigenaar

Voor dit gunstig gelegen appartement heb je een bruto-inkomen van € 5.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren.

Fraai 3-kamer hoekappartement met ruime berging en PARKEERPLAATS in overdekte parkeergarage in het wooncomplex ‘’t Zicht’’. in de rustige buurt De Wetering. Er zijn diverse voorzieningen in de nabije omgeving en op fietsafstand ligt het gezellige centrum van Leusden. De dichtstbijzijnde uitvalsweg is op slechts 4 minuten rijden.

Het appartement beschikt over een beveiligde entree met trappenhuis, lift, intercom en brievenbussen.

1e verdieping: centrale hal met meterkast, hal/entree met videofoon en een toilet met fontein.

Vanuit de hal kom je in de zeer riante en qua lay-out, sfeervolle woonkamer met schuifpui naar een gezellige loggia met uitzicht over het groen. De loggia is eigenlijk meer een verlenging van de woonkamer. De half open keuken is van alle gemakken voorzien en geeft een gezellig uitzicht over de woonkamer die met zijn vele ramen een mooie uitkijk biedt over het groen en Leusden. Direct aan de keuken zit een inpandige berging met wasmachine/droger aansluiting, CV-aansluiting en veel bergruimte.

De hoofdslaapkamer is eveneens ruim te noemen met een prachtige inloopkast en daarnaast is er nog een 2e slaap/werkkamer.

De royale en moderne badkamer is uitgerust met een fraai wastafelmeubel en riante inloopdouche.

Bijzonderheden
Door het gehele appartement ligt een mooie laminaatvloer en raambekleding is aanwezig.
Eigen berging en overdekte parkeerplaats op de begane grond
Energielabel A

Algemeen:
Huuringangsdatum: 15 januari 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
Kale huur: € 1.275,00
Kale huur parkeerplaats: € 75,-- per maand
Servicekosten: € 85,-- per maand
Waarborgsom
Geen huisdieren of rokers (binnen)
Geschikt bevonden voor alleenstaande of stel (geen kinderen)
Gunning eigenaar

Voor dit fantastisch gelegen appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 5.000,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Schulden en dergelijke worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren opgesteld door een accountant of officiële boekhouder.

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.