Het Gildekwartier, een heerlijke plek om te wonen bij de Eem waar nieuw, nostalgie én de creativiteit van de stad samengaan! Dit strakke en goed onderhouden 3- kamer appartement met eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw ligt op een bijzondere locatie aan de rand van het centrum, vlakbij het nieuwe Eemplein en is zo te betrekken! Wil je de voordelen van de stad maar niet de drukte ervaren dan mag deze niet op je zoeklijstje ontbreken.

Het appartement bevindt zich op de 3e en tevens hoogste verdieping van een fraai en eigentijds ontworpen gebouw met atrium en transparante entree. De levendige binnenstad ligt op enkele minuten loopafstand en met 5 fietsminuten ben je op het NS-station. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Begane grond
Het appartementencomplex heeft een fraaie patio met hardhouten terras en is voorzien van een lift en videofooninstallatie. Onder het complex ligt een afgesloten parkeergarage met privé parkeerplaats en berging.

Derde verdieping
Entree appartement met toegang naar beide slaapkamers voorzien van vloerbedekking, de luxe badkamer is voorzien van een riante inloopdouche en een fraai wastafelmeubel, separaat toilet.

Aan de voorzijde van het appartement is de ruime woonkamer gesitueerd. Deze heeft mooie raampartijen voor veel lichtinval, een fraaie houten vloer, eettafel en t.v.kast. Het inpandige balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk en is voorzien van heaters.

De open keuken is mooi afgewerkt meteen granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken is er een bergkast voor bijvoorbeeld een vriezer, ruimte voor voorraad en de wasmachine aansluiting.

Algemeen:
Huuringang: 1 maart 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
Kale huur: € 1.350,--
Servicekosten: € 60,--
Parkeerplaats: € 75,-- verplichte afname
Waarborgsom
Gunning eigenaar
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel.

Voor dit uniek gelegen appartement heb je een bruto inkomen van € 5.000,– per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Indien je een eigen bedrijf hebt dienen wij minimaal 2 afgesloten boekjaren in te zien.

Sfeervol wonen in het karakteristieke hart van Leusden! Verhuur voor bepaalde tijd – English translation below

Op een mooie plek, aan een rustige weg in het oude “Hamersveld”, staat deze gerenoveerde, vrijstaande 4-kamer woning met garage (nu berging, 2e berging en achterom. De woning is gelegen op een ruim perceel en bevindt zich in de populaire, kindvriendelijke wijk Hamersveld. Op steenworp afstand zijn diverse winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten te vinden. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 3 minuten rijden en staat u binnen 10 minuten in het centrum van het gezellige Amersfoort.

De woning is prachtig gerenoveerd met een moderne en frisse uitstraling.

De indeling is als volgt:

Entree, hal met fraaie toiletgelegenheid met fonteintje, garderobe en trap naar de eerste verdieping.
De zeer lichte woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning met aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte met schuifpui naar de gezellige zijtuin.

Direct naast de woonkamer bevindt zich de fraaie keuken. De keuken is uitgevoerd in een antraciet kleurstelling met een kookeiland waarin de inductiekookplaat, een modern afzuigsysteem, de vaatwasmachine, cooker en wastafel zijn ingebouwd. De oven, koelkast en vriezer bevinden zich aan de muurzijde. In de keuken bevindt zich de MK en vanuit de keuken is er een deur naar de achtertuin/plaats waar direct toegang is tot de berging en optioneel een garage die nu als 2e berging in gebruik is (garage/bering in overleg bruikbaar).

De begane grond is voorzien van een mooie betonvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop met aparte wasruimte, vlizotrap naar de een ruime vliering met in het midden een stahoogte van ca. 1.60 mtr. Verder zijn hier 3 ruime slaapkamers, één slaapkamer beschikt over een vaste kast en Frans balkon.
De riante badkamer heeft een ruimte douchegelegenheid, wastafelmeubel met verwarmde en verlichtte spiegel, en een heerlijk ligbad waar vanuit je zo naar de lucht kijkt. Ook hier is de vloer verwarmd.

De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer

Tuin:
De royale voortuin ligt op het zonnige zuiden en via de zijtuin kom je bij de achtertuin/plaats met een buitenkraan. De tuin ligt in een oase van rust en privacy. Er is een gedeelde oprit want achter op het terrein ligt nog een schuur die in gebruik is door derden.

Op het dak zijn 12 zonnepanelen geïnstalleerd die zorgen voor een laag energieverbruik.

Algemeen:
Huurperiode van 1 februari 2023 t/m 31 januari 2024 (mag ook tot 1 januari 2024), er is wat overleg mogelijk.
Kale huur: € 2.450,-- per maand gestoffeerd
Geen rokers (binnen)
Huisdieren in overleg
Waarborgsom: min. € 2.450,--

Voor deze prachtige en sfeervolle woning is er een bruto inkomen van € 8.000,-- per maand vereist. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant/boekhouder.

Atmospheric living in the characteristic heart of Leusden!
Rental for a certain period of time – English translation below

In a beautiful place, on a quiet road in the old "Hamersveld", is this renovated, detached 4-room house with garage (now storage room, 2nd storage room and back entrance. The house is located on a spacious plot and is located in the popular, child-friendly district Hamersveld. Several shops, restaurants, schools and sports facilities can be found just steps away. In addition, the nearest exit road is only a 3-minute drive away and you are in the center of cozy Amersfoort within 10 minutes.

The house has been beautifully renovated with a modern and fresh look.

The layout is as follows:

Entrance, hall with beautiful toilet facilities with hand basin, wardrobe and stairs to the first floor.
The very bright living room is located at the front of the house with the sitting area at the front and the dining area with sliding doors to the cozy side garden at the rear.
Right next to the living room is the beautiful kitchen. The kitchen is executed in an anthracite color scheme with a cooking island in which the induction hob, a modern extraction system, the dishwasher, cooker and sink are built in. The oven, fridge and freezer are located on the wall side. In the kitchen is the MK and from the kitchen there is a door to the backyard / place where there is direct access to the storage room and optionally a garage that is now in use as a2nd storage room (garage / ring usable in consultation).
The ground floor has a beautiful concrete floor with underfloor heating.

First floor:
Landing with separate laundry room, loft ladder to a spacious loft with a headroom of approx. 1.60 mtr in the middle. Furthermore, there are 3 spacious bedrooms, one bedroom has a closet and French balcony.
The spacious bathroom has a spacious shower, washbasin with heated and illuminated mirror, and a lovely bath from which you can look at the sky. Here, too, the floor is heated.

The 1st floor has a laminate floor
Garden:
The spacious front garden is on the sunny south and through the side garden you come to the backyard / place with an outside tap. The garden is located in an oasis of peace and privacy. There is a shared driveway because at the back of the property is another barn that is used by third parties.

12 solar panels have been installed on the roof that ensure low energy consumption.

General:
Fixed rental period from 1 februari 2023 t/m 31 januari 2024 (can also be for 11 month)
Basic rent: € 2,450,-- per month unfurnished
No smoking (indoor)
Pets in consultation
Deposit: min. € 2,450,--

For this beautiful and attractive home, a gross income of € 8.000,-- per month is required. We take 100% of a main income and 50% of a 2nd income into account for the calculation. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from the income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures drawn up by an official accountant/bookkeeper.

3-KAMER APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS OP EEN IDEALE LOCATIE IN DE AMERSFOORTSE BINNENSTAD.

Dit 3-kamer appartement met uniek uitzicht op de historische binnenstad, ligt op de tweede verdieping van een bijzonder appartementencomplex. Het sfeervolle en dynamische stadscentrum ligt op slechts enkele stappen verwijderd. Terrassen, kroegjes, winkels en restaurants liggen om de hoek. De woonlocatie zelf is een oase van rust en naar eigen smaak en stijl aan te passen.
Bij de opzet van dit complex in 1983, is goed rekening gehouden met de bestaande bebouwing, waardoor vriendelijk ogende 3- en 4 laags gebouwen met een zadeldak zijn ontstaan. Er zijn 2 ruime slaap/werkkamers, waarvan één toegang geeft tot het balkon. Het balkon ligt op het oosten. Dit appartement heeft een parkeerplaats op het parkeerdek aan de achterzijde. Zo kun je midden in de stad wonen en toch met de auto binnen 5 minuten op de snelwegen rond Amersfoort rijden.

Via de centrale toegangsdeur met intercom en trap, bereik je dit keurige 3-kamerappartement op de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot alle beschikbare ruimtes.
De comfortabele living (ca. 24 m2) is keurig afgewerkt met een warmkleurige laminaatvloer en heerlijk licht dankzij grote raampartijen met uitzicht op de binnentuin. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich een halfopen, originele, eenvoudige hoekkeuken zonder inbouwapparatuur. Hier is ook de bergkast voor de CV-ketel (2003) gesitueerd.

Aan de andere kant van het appartement beschik je over twee lichte slaapkamers. Waarbij de kleinste kamer is uitgerust met een toegangsdeur naar het zuidelijk gelegen balkon waar je heerlijk kunt genieten van het ontbijt of een glaasje wijn bij de ondergaande zon.

De nette badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en de wasmachine-aansluitingen. Er is een separate toiletruimte.
In de onderbouw van dit complex is daarnaast nog een berging gesitueerd (ca. 6 m2).

Kortom een aangenaam ruim en heerlijk licht appartement op ideale stadslocatie.

Beschikbaar per: 10 januari 2023
Kale huurprijs: € 1.025,--
Kale huur parkeerplaats: € 100,-- (verplichtte afname)
Servicekosten woning: € 45,--
Servicekosten parkeerplaats: € 15,--
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom
Gunning eigenaar

Voor dit appartement is een bruto inkomen van € 4.250,-- per maand vereist. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele leningen, schulden of hypotheeklasten worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. ZZP-ers of zelfstandig ondernemers dienen tenminste 2 jaarcijfers te overhandigen.

Comfortabel, modern, geweldig leuk 2-KAMER APPARTEMENT op de 3e verdieping, met BALKON op het zuidoosten, gemeenschappelijke DAKTUIN, eigen PARKEERPLAATS in de parkeergarage en twee plaatsen in de gemeenschappelijke FIETSENBERGING. Dit appartement maakt deel uit van het mooie architectonische appartementencomplex Fourty5High; de 45 meter hoge woontoren, gebouwd in 2014.

Dit gedeelte van de Piet Mondriaanlaan ligt aan de kant van de rotonde De Nieuwe Poort en de Stadsring: Hartje Amersfoort! Dichtbij vele voorzieningen, zoals het aantrekkelijke Eemplein met diverse winkels, horeca, een grote bioscoop, het Eemhuis (Bibliotheek, Gemeente-archief Eemland, Kunsthal, Scholen in de Kunst en de Volksuniversiteit Amersfoort), de Hogeschool Utrecht en het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad. Amersfoort is goed te bereiken via bus, trein of auto (uitvalswegen richting A1 en A28). En wil je eens even niets? Ga dan eens naar De Eem, het Dierenpark Amersfoort, het Bosbad of de Soester duinen!

Indeling
Op de begane grond bevindt zich de hoofdingang; hier kom je binnen in de goed verzorgde centrale hal met bellenplateau, video-intercom, postbussen, twee personenliften en de toegang tot de parkeerkelder en gezamenlijke fietsenberging. Op de eerste verdieping (op het dak van de parkeergarage) bevindt zich de gemeenschappelijke daktuin waar de picknicktafels al klaar staan voor de bewoners van de appartementen!

In de laagbouw, op de 3e verdieping:
Entree. Ruime gang met moderne meterkast en glasvezel. Aan de voorzijde (galerijzijde/koele zijde) ligt de slaapkamer (ca 12 m2). De inpandige berging biedt plaats aan de wasmachine-aansluiting, de mechanische ventilatie unit en de WKI (warmte-koude-installatie).

De ruime, moderne badkamer (ca 4,5 m2) is voorzien van een wandcloset, douchehoek met glazen scherm en wastafelmeubel.

Aan de achterzijde, op het zonnige zuidoosten, bevindt zich de lichte woonkamer (ca 27 m2) met een laminaatvloer en raambekleding. Hier heb je toegang tot het gezellige balkon (ca 7 m2) over de volle breedte met fantastisch uitzicht op Onze Lieve Vrouwetoren!

De gezellige open hoekkeuken (ca 4 m2) is voorzien van de nodige inbouwapparatuur, zoals hoge koelkast, 4-zones inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine.

Het appartement is geheel voorzien van zowel vloerverwarming als vloerverkoeling en er ligt een mooie laminaatvloer!

Bijzonderheden
- uniek, ruim 2-kamer appartement met balkon op het zuidoosten en vrij uitzicht!
- eigen parkeerplaats in parkeergarage en 2 eigen plaatsen in gemeenschappelijke (fietsen)berging
- definitief energielabel A, Warmte-Koude Installatie, geheel geïsoleerd
- meterkast: modern, voorzien van installatie-automaten
- glasvezelaansluiting
- centrale ligging, nabij winkels, voorzieningen, natuurgebied, openbaar vervoer en uitvalswegen

Algemene informatie:
Beschikbaar per 1 februari 2023
Kale huurprijs: € 1.150,--
Huurprijs parkeerplaats € 75,-- (verplichte afname)
Servicekosten € 65,--
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden, overleg verlenging mogelijk.
Waarborgsom € 1.290,--
Niet voor woningdelers, huisdieren of rokers
Geschikt voor alleenstaande of stel
Gunning eigenaar

Voor dit ideaal gelegen appartement heb je een bruto inkomen van € 4.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Een vaste baan of jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of erkende boekhouder.

Beestenmarkt 36 – gestoffeerde verhuur voor onbepaalde tijd!

Zeer verrassend en comfortabel 3-kamerappartement (1 slaapkamer) met berging in het aantrekkelijke en ruim opgezette complex “ Binnen de Veste”, gelegen in het centrum van Amersfoort. Op steenworp afstand van de Kamperbinnenpoort, een ruim aanbod aan winkels, terrasjes, restaurants en openbaar vervoer. Kenmerkend is ook het fraaie uitzicht op de historische binnenstad.
Dit sfeervolle, gezellige appartement is keurig onderhouden, heeft een moderne uitstraling en is klaar om direct te genieten van het wonen.

Indeling; Via het afgesloten portiek kom je binnen. Op de eerste verdieping van het complex is het appartement. Entree, toilet en geheel vernieuwde badkamer met douche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine.

Een zee van ruimte en licht heeft de woonkamer van 33m2, met een mooie laminaatvloer en uitzicht op de achtertuinen. Momenteel fungeert de extra zijkamer als eetgedeelte maar hier kun je ook makkelijk een gezellige werkplek creëren. Aansluitend een fijn balkon op het zuiden.

De moderne keuken is voorzien van Bosch vaatwasser, koelkast, 3-lade vrieskast, combimagnetron en 4-pits gasstel met afzuigkap. Tevens bevindt zich in de keuken een ruime bergkast met de C.V.-opstelling.

Bijna net zo groot als de woonkamer is de slaapkamer van ruim 15m2, met 3 grote ramen. Ook hier veel ruimte voor kasten en eventueel een bureau.

Beneden in het souterrain is nog de fietsenberging, waar je naast je fiets voldoende ruimte hebt om niet alledaags noodzakelijke spullen in op te bergen.

Het appartement is volledig voorzien van dubbele beglazing.

Genieten van de rust en stilte, ondanks de loopafstand naar de historische binnenstad. Je woont in het geografische middelpunt van Nederland, met uitzicht op de skyline van Amersfoort en alle faciliteiten binnen handbereik. Openbaar vervoer, winkels, sportschool, station, uitgaansgelegenheden zoals restaurants, kroegjes, markten, maar ook nabij het groene stadspark.

Bijzonderheden:
Er kan mogelijk een parkeerplaats bij gehuurd worden voor het bedrag van € 112,50 per maand!

Kale huur: € 1.240,00
Servicekosten € 60,00
Huuringangsdatum: 1 maart 2023
Verhuurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom
Geen huisdieren, Geen rokers (binnen)
Niet voor woningdelers, geschikt voor alleenstaande of stel
Gunning eigenaar

Een bruto inkomen van ca. € 4.750,-- is vereist, wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Leningen e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan is een pre. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een officiële boekhouder of accountant.

ALLEEN VOOR WONINGDELERS! English translation below

Aan het gezellige Euterpeplein ligt dit ruime 4-kamer appartement met balkon (z/w). De winkels zijn om de hoek en het openbaar vervoer en de uitvalswegen A28 en A1 zijn respectievelijk binnen 5 en 7 minuten per auto te bereiken. Ook het Centraal Station is op fietsafstand.

Vanaf de begane grond kom je via het trappenhuis op de 1e verdieping. Daar is de entree naar de riante en lichte woonkamer (25m2) en het balkon op het zuid/westen en over de breedte van de woonkamer. De afgesloten, eenvoudige keuken geeft eveneens toegang tot het balkon.

In de hal is een apart toilet, bergkast en trap naar de 1e verdieping.

De slaapkamers van ruim 10, 10,5 en 14m2 hebben alle drie een eigen wastafel en een linoleumvloer.
Via een vlizotrap kom je op een riante bergzolder die helemaal is geïsoleerd.

Bijzonderheden:
Het parkeren is gratis en de winkels zijn binnen handbereik
Geen rokers - Geen Huisdieren
Voor woningdelers

Algemeen:
Huurprijs € 1.250,-- excl.
Huurperiode: minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar
Huuringangsdatum: 19 december 2022
Servicekosten: € 60,-- per maand voor ca. 4x per jaar glasbewassing buitenzijde en schoonmaak trappenhuis
Waarborgsom: € 1.310,--
Maximaal 3 personen
Gunning eigenaar

Voor dit appartement heb je een bruto-inkomen van € 4.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan is vereist.
Indien het om woningdelers gaat, 3 personen, dient ieder een bruto-inkomen van € 1.500,-- per maand te hebben. Garantstelling via ouders is bespreekbaar waarbij ouders eveneens gegevens dienen in te leveren ter beoordeling.

ONLY FOR HOME SHARERS!

On the cozy Euterpeplein is this spacious 4-room apartment with balcony (b / w). The shops are around the corner and public transport and the highways A28 and A1 can be reached within 5 and 7 minutes by car respectively. The Central Station is also within cycling distance.

From the ground floor you reach the 1st floor via the staircase. There is the entrance to the spacious and bright living room (25m2) and the balcony on the south / west and across the width of the living room. The closed, simple kitchen also gives access to the balcony.

In the hall is a separate toilet, storage cupboard and stairs to the 1st floor.

The bedrooms of more than 10, 10.5 and 14m2 all have their own sink and a linoleum floor.
Via a loft ladder you arrive at a spacious attic that is completely insulated.

Details:
Parking is free and shops are within easy reach
No smoking - No Pets
For home sharers

General:
Rental price € 1.250,-- excl.
Rental period: minimum 1 year, maximum 2 years
Rental start date: December 19, 2022
Service costs: € 60,-- per month for approx. 4x per year window cleaning outside and cleaning stairwell
Deposit: € 1,310,--
Up to 3 people
Award owner

For this apartment you need a gross income of € 4,500,-- per month. We take 100% of a main income and 50% of a 2nd income. Any monthly charges or a mortgage debt, loans or debts are deducted from income. A permanent appointment or an annual contract that has just started is required.
If it concerns home sharers, 3 people, each must have a gross income of € 1,500,-- per month. Sponsorship via parents is negotiable, whereby parents must also submit data for assessment.

Op een mooi, centraal gelegen plek in Amersfoort vind je dit 4-kamer (2 slaapkamers), gestoffeerde appartement op de 3de verdieping van het 6 verdiepingen tellende complex met lift!
Het appartement is voor een groot deel voorzien van dubbel glas en een heerlijk balkon met weids uitzicht. De ligging is ideaal, vlakbij park Randenbroek, het gezellige Euterpeplein maar ook de binnenstad van Amersfoort is niet ver fietsen. Bussen stoppen bijna voor de deur en het appartement ligt centraal ten opzichte van de uitvalswegen A-1 en A-28. Kortom een ideale locatie liggend in het groen.

Indeling:
Dit gezellige appartement betreed je via de centrale hal. Bij binnenkomst in het appartement valt gelijk op hoe licht de woning is, dit door het gebruik van deuren voorzien van glas. In de hal vindt je de meterkast en een apart toilet met fontein.

Vanuit de hal bereik je de zeer lichte en ruime woonkamer met nieuwe laminaatvloer, een aparte zijkamer die weer toegang geeft tot het gezellige balkon op het zuiden. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over de groenrijke wijk met vijver.

Via de hal bereik je de keuken die is voorzien zoals een combimagnetron, koelkast met vriesvakje en elektrische kookunit met afzuigkap.

De kleurrijke badkamer ziet er gezellig uit met een hoek- ligbad, moderne wastafel, wasmachine en wasdroger (ter gebruik gaan deze stuk worden ze niet vervangen.).
Er is een hoofdslaapkamer met een inbouw kastruimte met een hang- en leggedeelte en eigen wastafel. De 2e kamer heeft 1 kledingkast en hier is tevens de warmwaterboiler.

Gehele appartement heeft een nieuw gelegde laminaatvloer. Kortom, een fantastisch appartement op een geweldige locatie om te wonen!

Bijzonderheden
Gratis parkeergelegenheid naast het complex.
Eigen berging met ruimte voor fiets(en).
Fantastisch uitzicht over water en groen.

Algemeen
Kale huurprijs: € 1.095,-- (excl. g/w/e en (gemeentelijke) heffingen
Servicekosten: € 70,--
Voorschot stookkosten: € 300,--
Huuringangsdatum: 23 januari 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden. In het 2e huurjaar wellicht verlenging bespreekbaar.
Waarborgsom: € 1.465,--
Gunning eigenaar
De woning is geschikt voor een alleenstaande of samenwonend stel, geen woningdelers.
Geen huisdieren – geen rokers (binnen)

Voor dit gezellige appartement heb je een bruto inkomen van € 4.750,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2de inkomen mee. Een jaarcontract wat net is ingegaan of vaste aanstelling is vereist. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een zelfstandig ondernemer/ZZP-er dient 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een accountant.

ENGLISH TRANSLATION BELOW Ideaal voor stel wel of niet met jongere kinderen.

Op een schitterende locatie in het buitengebied van Maarssen ligt deze karakteristieke, charmante en deels gemoderniseerde, vrijstaande woning. Aan buitenruimte heeft u geen gebrek, de kavel heeft een oppervlakte van ca. 1.400 m², waarvan 200 m² water en de riante achtertuin ligt pal aan de Maarsseveense plassen!

De woning heeft een aanbouw waardoor de leefruimte ca 170 m² bedraagt. De woning is goed geïsoleerd middels spouwmuurisolatie, dak- en vloerisolatie, dubbele beglazing, deels vloerverwarming en heeft 8 zonnepanelen op het dak waardoor de gas- en elektraprijs laag blijft!

Maarsseveen is een buurtschap aan de Maarsseveense Plassen, behorend bij de gemeente Stichtse Vecht en grenzend aan de stad Utrecht.

Een ideale leefomgeving met veel recreatiemogelijkheden, groen, rust, natuurgebieden en uitzicht op de Maarsseveense Plassen om de hoek.

Er zijn goede verbindingswegen naar Amsterdam en Utrecht, het is ca 15 minuten fietsen naar het dichtstbijzijnde treinstation (Maarssen of Utrecht Zuilen) en 30 min naar Utrecht centrum. De bushalte ligt schuin tegenover de woning. Basis- en voortgezet onderwijs en sportverenigingen zijn op korte afstand bereikbaar.

Kortom een unieke woonlocatie met alle voordelen van de stad nabij.

Indeling woonhuis:
Via een eigen oprit met plaats voor 2 tot 3 auto’s bereikt u de fraaie entree met vloerverwarming en toegang tot een separaat toilet met wastafel en de bijkeuken met wateraansluiting en koel-vriescombinatie. De bijkeuken is tevens bereikbaar via een zijdeur.

Bij entree van het leefgedeelte valt u meteen op dat de woonkamer gezellig is ingedeeld met balken aan het plafond, een fraaie houten vloer en een sfeervolle houtkachel. Vanuit de woonkamer komt u in de woonkeuken, met een in 2018 nieuw geplaatste keuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een hete lucht oven, magnetron, inductiekookplaat, Quooker, vaatwasser en koelkast.

De open tuinkamer met eikenhouten balkenplafond is bijzonder gezellig, heel licht door zijn vele raampartijen met daardoor een fraai uitzicht op de achtertuin en de Maarsseveense Plas. Er is een schuifdeur naar terras en tuin.
Zowel de woonkeuken als de tuinkamer hebben een mooie tegelvloer met vloerverwarming.

In het midden van de woning is de trap naar de 1e verdieping waar de boerderijachtige sfeer je tegemoetkomt met mooie houten balken in elke ruimte. Vanaf de overloop bereikt u de 4 volwaardige slaapkamers met allen (ingebouwde) kastruimte. 1 van de kamers heeft een inbouwbed en 1 een vaste hoogslaper (deze kan in overleg verwijderd worden). Tevens een separaat toilet met wastafel.

De vernieuwde badkamer is modern en strak afgewerkt met een wastafelmeubel, inloopdouche en elektrische design radiator. Ook hier komen de houten balken weer terug.
En dan de prachtige tuin rondom de woning, woorden zijn bijna overbodig want de foto’s zeggen genoeg maar toch…... Direct aan de keuken en tuinkamer ligt een stenen terras waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de weidse omgeving. De tuin heeft meerdere zitjes, een speelapparaat en springtrampoline.
In de tuin bevindt zich een schuurtje voor o.a. grasmaaier en tuinkussens

Tenslotte ligt er naast de woning nog een (werk)schuur van ca. 40 m² die de nieuwe bewoners mogen gebruiken. Er staan echter ook nog spullen van verhuurder en de schuur is dus in bruikleen.

Deze vrijstaande woning is uitstekend geschikt voor een stel, al dan niet met (jongere) kinderen, die na een werkdag heerlijk willen genieten van omgeving, rust en pracht.

Bijzonderheden:
Op de oprit kan een laadpaal voor een elektrische auto geplaatst worden; de bedrading is voorbereid. De eventuele laadpaal zelf dient huurder te realiseren. De meterkast heeft genoeg capaciteit.
De tuinkamer, hal, bijkeuken en o.a. grote slaapkamer achter, ofwel het ‘’zwarte’’ gedeelte van het woonhuis, is in 2018 aangebouwd.
Elektra en stookkosten: ca. € 110,-- per maand (2021) zonder elektrische auto en ca. € 170,-- met auto.

De tuin zal grotendeels worden onderhouden door een tuinman, op kosten van verhuurder. Verder dagelijks onderhoud, zoals bijv. maaien van het gras, is voor rekening van huurder.

Algemeen:
Begin datum: per direct
Huurperiode: minimum 12 maanden en maximum 20 maanden (even overleg)
Kale huur € 2.500,-- per maand (Incl. ca. 1 x per maand groot onderhoud tuin), dagelijks onderhoud voor rekening van huurder.
Waarborgsom
Huisdieren: in overleg
GEEN rokers binnen
Gunning eigenaar

Voor deze unieke, vrijstaande woning heeft u een bruto inkomen nodig van € 9.5000,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant of boekhouder.

*************************************************************************************
Ideal for couple with or without younger childeren.

On a beautiful location in the outskirts of Maarssen lies this characteristic, charming and partly modernized, detached house. You have no shortage of outdoor space, the plot has an area of approx. 1,400 m², of which 200 m² is water and the spacious backyard is located right on the Maarsseveense plassen!

The house has an extension so that the living space is approximately 170 m². The house is well insulated by cavity wall insulation, roof and floor insulation, double glazing, partly underfloor heating and has 8 solar panels on the roof so that the gas and electricity price remains low!

Maarsseveen is a hamlet on the Maarsseveense Plassen, belonging to the municipality of Stichtse Vecht and adjacent to the city of Utrecht. An ideal living environment with many recreational opportunities, greenery, tranquility, nature reserves and views of the Maarsseveense Plassen around the corner. There are good connecting roads to Amsterdam and Utrecht, it is about 15 minutes by bike to the nearest train station (Maarssen or Utrecht Zuilen) and 30 minutes to Utrecht center. The bus stop is diagonally opposite the house. Primary and secondary education and sports clubs are accessible at a short distance.
In short, a unique residential location with all the advantages of the city nearby.

Layout house:
Via a private driveway with space for 2 to 3 cars you reach the beautiful entrance with underfloor heating and access to a separate toilet with sink and the utility room with water connection and a fridge-freezer. The utility room is also accessible through a side door.

At the entrance of the living area you immediately notice that the living room is cozy with beams on the ceiling, a beautiful wooden floor and an attractive wood stove. From the living room you enter the kitchen, with a cooking island newly installed in 2018. The kitchen is fully equipped and has a hot air oven, microwave, induction hob, Quooker, dishwasher and refrigerator.

The open garden room with oak beamed ceiling, is particularly cozy, very light through its many windows with a beautiful view of the backyard and the Maarsseveense Plas. There is a sliding door to terrace and garden.
Both the kitchen and the garden room have a beautiful tiled floor with underfloor heating.

In the middle of the house is the stairs to the 1st floor where the farm-like atmosphere meets you with beautiful wooden beams in every room. From the landing you reach the 4 full bedrooms with all (built-in) closet space. 1 of the rooms has a built-in bed and 1 a fixed loft bed (this can be removed in consultation). Separate toilet.

The renovated bathroom is modern and sleekly finished with a washbasin, walk-in shower and electric design radiator. Here, too, the wooden beams come back.

And then the beautiful garden around the house, words are almost superfluous because the pictures say enough but still ...... Directly on the kitchen and garden room is a stone terrace where you can sit and enjoy the wide surroundings. The garden has several seating areas, a play equipment and jumping trampoline.
In the garden there is a shed for lawnmower and garden cushions

Finally, next to the house there is a (working) barn of approx. 40 m² that the new residents can use. However, there are also items from the landlord and the barn is therefore on loan.
This detached house is excellent for a couple, with or without children, who want to enjoy the surroundings, peace and beauty after a working day.

Details: A charging station for an electric car can be placed on the driveway ; the wiring is prepared. The possible charging station itself must be realized by the tenant. The meter cupboard has enough capacity.
The garden room, hall, utility room and large bedroom behind, or the ''black'' part of the house, was added in 2018.
Electricity and heating costs: approx. € 110,-- per month (2021) without electric car and approx. € 170,-- with car.

The garden will largely be maintained by a gardener, at the expense of the landlord. Further daily maintenance, such as mowing the grass, is for the account of the tenant.

General:
Rental commencement date: directly
Rental period: minimum 12 months, maximum 20 months
Basic rent € 2.500,-- per month (Incl. ca. 4 weekly large garden maintenance)
Deposit
Pets: in consultation
NO smokers inside
Tender owner

For this unique, detached house you need a gross income of € 9,500,-- per month. We take 100% of a main income and 75% of a 2nd income into account for the calculation. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from the income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures drawn up by an official accountant or bookkeeper.

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.