Hier wil je wonen! Soms komt er een kans voorbij om te wonen in de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort in een monumentaal pand (met optie op parkeerplaats) maar het appartement zelf is van binnen totaal gerenoveerd. Welkom in Het Koetshuis aan ’t Zand 28!

Het Zand was oorspronkelijk deel van de eerste stadsgracht om de eerste muur heen. Het heette toen ook nog Varkenssingel of St. Aagtensingel. Tussen 1630 en 1640 kwam daar verandering in. De tweede stadsmuur was toen allang aangelegd en toen hebben ze de stadsgracht dichtgegooid met slib van andere grachten en met zand.

Loop je met me mee door dit gezellige appartement?

Via de patio aan ’t Zand 30 vindt je de toegangsdeur tot het appartement.

Bij binnenkomst kom je in de hal met een apart toilet en trap naar de 1e verdieping. Op de begane grond is de gezellige woonkamer met een prachtige Pvc-vloer, oude balken en een luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Oude details van de kozijnen zijn bewaard gebleven.

Het leuke aan deze woning is dat je de hele verdieping als slaapkamer kunt inrichten, de houten vloeren zijn prachtig en er zijn gezellige ramen. Er is een aparte ruimte voor de C.V. en wat bergruimte.
De doucheruimte heeft een douchecabine, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Het gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden.

Je kunt er zelfs een parkeerplaats bij huren van € 75,-- per maand.

Bijzonderheden:
De woning is gedeeltelijk gestoffeerd
Gedeeltelijk enkel glas
Eigen aansluiting gas, water, elektra
Glasvezel

* In het weekend gebruik van patio
* Maatvoering zo nauwkeurig mogelijk maar woonoppervlak ca. m2-ters
* Note: Aan de bijzonderheden met een * kunnen geen rechten worden ontleend, eigenaar heeft te allen tijde het recht om de parkeerplaats/patio te claimen.

Algemeen
Huuringangsdatum: per 1 januari 2024 (mag ook iets eerder)
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden (in het 2e huurjaar wellicht verlenging naar onbepaalde tijd)
Kale huurprijs € 1.350,-- per maand
Huurprijs parkeerplaats: € 75,-- per maand (optioneel)
Waarborgsom: 1 maand huur + eventuele parkeerplaats
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel zonder kinderen (voorkeur alleenstaande)
Gunning eigenaar

Voor dit unieke appartement is een bruto inkomen van ca. € 5.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

Huren in Blaricum? Dat kan! - English translation below –

Aan de rand van Blaricum Dorp ligt deze keurige en lichte 3-kamer eengezinswoning met de hoofdtoegang aan de Meentweg en de achterzijde aan de Korte Bergweg.
De woning ligt op loopafstand van het gezellige oude dorp en is gunstig gesitueerd ten opzichte van de A1 en de A27.

De officiële opgang aan de Meentweg, brengt u naar de voordeur van de woning. Achter de voordeur ligt de hal met vloerverwarming en toegang tot de slaapkamers en de woonkamer met open keuken.

De nette woonkamer met een mooie, onderhoudsvriendelijke, Linoleum vloer, is heerlijk licht door de vele ramen en openslaande deuren naar de gezellige achtertuin.
Het keukengedeelte heeft een tegelvloer met vloerverwarming en een afgewerkte kastruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger. Het keukenblok zelf is uitgerust met een combi magnetron/oven, koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, gas kookunit en afzuigkap.

In de hoofdslaapkamer, aan de achterzijde van de woning, zijn 2 grote inbouwkasten en de vloer is voorzien van Linoleum. De 2e (slaap) kamer heeft ook een inbouwkast en zachte vloerbedekking.

Vanuit de hal kom je tevens in de douche/toiletruimte. Deze is geheel betegeld en voorzien van een wastafel, hangtoilet, doucheruimte en vloerverwarming.

Aan de zijkant van de keuken bevindt zich nog een deur naar de achtertuin en een halletje met een vaste trap naar de riante zolderverdieping met daglicht. Deze heeft in het midden een stahoogte van ca. 1.70 en verder lopen de wanden schuin weg. Een zee aan bergruimte. Hier bevindt zich ook de Cv-ketel.

Via de Korte Bergweg kom je aan de achterzijde van de woning, hier kijk je uit op de sfeervolle en netjes aangelegde, achtertuin (zuid) met een eigen oprit met carport en een riante stenen berging met elektra.

Bijzonderheden:
Meentweg 43A ligt in het bosrijke hart van Blaricum op een steenworpafstand van het bruisende centrum
Wonen nabij het gezellige oude Dorp van Blaricum.
Gestoffeerd (raam- en vloerbekleding).
In de woning is een Coaxkabel aanwezig en tot aan de voordeur ligt een glasvezel kabel. Indien u glasvezel in de woning wenst zijn de kosten hiervan voor uzelf.
Gedeeltelijke vloerverwarming.

Algemeen:
Huuringangsdatum: per direct
Huurperiode: minimaal 12 en maximaal 24 maanden
Kale huurprijs: € 1.875,-- per maand.
Waarborgsom
Geschikt bevonden voor een alleenstaande of stel
Geen rokers (binnen)
Huisdieren in overleg
Gunning eigenaar

Voor deze woning heeft u een bruto inkomen nodig van € 6.750,-- per maand. Dit kan/mag uit 2 inkomens bestaan. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant/boekhouder.

Renting in Blaricum? That's possible from today!
This neat and bright 3-room house is located on the outskirts of Blaricum Dorp with the main entrance on the Meentweg and the back entrance on the Korte Bergweg.
The house is within walking distance of the cozy old village of Blaricum and is conveniently located for the A1 and A27.
The official entrance on the Meentweg takes you to the front door of the house. Behind the front door is the hall with underfloor heating and access to the bedrooms and the living room with open kitchen.

The neat living room, with a beautiful, low-maintenance, Linoleum floor, is wonderfully light through the many windows and patio doors to the cozy backyard.

The kitchen area has a tiled floor with underfloor heating and a finished cupboard space with connection for the washing machine and dryer. The kitchen itself is equipped with a combi microwave/oven, refrigerator, separate freezer, dishwasher, gas cooking unit and extractor hood.

In the master bedroom, at the rear of the house, there are 2 large built-in wardrobes and the floor is fitted with Linoleum. The 2nd (bed) room also has a built-in wardrobe and soft carpeting.

From the hall you also enter the shower/toilet room. This is fully tiled and equipped with a sink, toilet, shower room and underfloor heating.
On the side of the kitchen there is a door to the backyard and a hallway with a staircase to the spacious attic floor with daylight. This has a ceiling of approx. 1.70 in the middle and the walls slope away. A sea of storage space. The central heating is also located here.

Thrue the Korte Bergweg you reach the ack of the house, here you look out on the attractive and neatly landscaped backyard (south) with a private driveway with carport and a spacious stone shed with electricity.

Particularities:
Meentweg 43A is located in the wooded heart of Blaricum, near the bustling center
Living near the cozy old village of Blaricum.
Decorated (window and floor coverings and kitchen equipment).
There is a coaxial cable in the house and a fiber optic cable up to the front door. If you want fiber in your home, the costs are for yourself.
Partial underfloor heating.

General:
Rental effective date: immediately
Rental period: minimum 12 and maximum 24 months
Basic rent: € 1,875,-- per month.
Deposit
Found suitable for a single person or couple
No smokers (indoors)Pets in consultation
Owner decides

For this property you need a gross income of € 6,750,-- per month. This can/may consist of 2 incomes. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures drawn up by an official accountant/bookkeeper.

Luxe, prachtig 3-KAMER APPARTEMENT op de vierde verdieping met loggia op het zuidoosten, berging en parkeerplaats. Dit statige, moderne complex met lift maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject de Stadskeerkring. De ligging is uitstekend; op korte afstand van het centrum van Amersfoort. Ook winkels, openbaar vervoer en de ontsluitingsroutes A1 en A28 zijn eenvoudig te bereiken.

Bent je op zoek naar een modern, energiezuinig appartement waar je zo in kunt trekken? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Begane grond:
Statige entree met brievenbussen, bellentableau, lift en trappenhuis.

4e verdieping:
Via de gesloten portiek kom je binnen in de hal welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Het gehele appartement is voorzien van comfortabele vloerverwarming. De verwarming is in de woonkamer en op beide slaapkamers apart te bedienen.
De hal is voorzien van een fraaie, moderne pvc-vloer (betonlook). Deze vloer loopt door tot in de woonkamer, keuken, beide slaapkamers en de inpandige berging.

Wonen:
De woonkamer is licht en ruim met vrij uitzicht en raambekleding. Hier is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek om te ontspannen en een grote eettafel om uitgebreid te tafelen. Via de openslaande deuren is de loggia te bereiken. Hier is het van het vroege voorjaar tot laat in het najaar goed vertoeven. De loggia ligt op het zuidoosten.

Koken:
In het oog springt de moderne, strakke keuken. De warme houtlook kasten combineren fraai bij het natuurstenen, donkere werkblad. De opstelling, met een kookeiland, nodigt uit om gezellig aan te schuiven tijdens het koken om de dag te door te nemen. De apparatuur bestaat uit een inductiekookplaat met afzuigfunctie in de kookplaat zelf, een combi-oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

Slapen:
Het appartement telt twee goed bemeten slaapkamers. De hoofdslaapkamer (16 m²) heeft ook ruimte voor een kastenwand. De tweede slaapkamer is met ruim 7 m² geschikt als logeer-, werk- of hobbykamer. Beide kamers zijn voorzien van een raamekleding.

Baden:
De badkamer is volledig betegeld. Hierbij is gebruik gemaakt van een grote wand- en vloertegel. Er is een ligbad en aparte douche met douchewand. Daarnaast is er een wastafel en designradiator aangebracht. Alle leidingen zijn keurig in de muur weggewerkt. Het toilet is separaat, voorzien van wandcloset en fontein.

Overige ruimtes:
Inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine, droger, WTW en de warmtepomp.

Berging en parkeerplaats:
Onder het complex beschikt het appartement over een eigen berging voorzien van elektra. De parkeerplaats bevindt zich op het maaiveld.

Afwerking en opties:
Bij de afwerking is er op details gelet; er zijn stompe deuren geplaatst en de bovenlichten zijn dicht gezet. Ook is er gekozen voor andere binnendeuren dan de standaard deuren. Extra stopcontacten zijn er in de woonkamer, ter plaatse van de keuken en de ouderslaapkamer.

Bijzonderheden:
- Appartement voorzien van kunststof kozijnen.
- 3 zonnepanelen
- Warmtepomp
- Keukenapparatuur van AEG.
- Energielabel A.

- Woonoppervlak 94 m².
- Loggia 6,7 m².
- Inhoud 310 m³.

Algemeen
Kale huur appartement: € 1.395,--
Kale huur parkeerplaats: € 85,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 85,-- (algemene ruimten, zonnepanelen, warmtepomp) Let op! Er zijn geen gas kosten maar alleen elektra en water. Elektra wordt ook opgewekt door de zonnepanelen, dus lagere lasten!
Ingangsdatum: 1 februari 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom: € 1.565,--
Gunning eigenaar
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen) /

Voor dit prachtige appartement heb je een bruto inkomen van € 5.550,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is een vereiste.
Zelfstandig ondernemers, waaronder ZZP-ers, dienen 2 volledige boekjaren te overhandigen.

ENGLISH TRANSLATION BELOW Ideaal voor stel wel of niet met jongere kinderen.

Op een schitterende locatie in het buitengebied van Maarssen ligt deze karakteristieke, charmante en deels gemoderniseerde, vrijstaande woning. Aan buitenruimte heeft u geen gebrek, de kavel heeft een oppervlakte van ca. 1.400 m², waarvan 200 m² water en de riante achtertuin ligt pal aan de Maarsseveense plassen!

De woning heeft een aanbouw waardoor de leefruimte ca 170 m² bedraagt. De woning is goed geïsoleerd middels spouwmuurisolatie, dak- en vloerisolatie, dubbele beglazing, deels vloerverwarming en heeft 8 zonnepanelen op het dak waardoor de gas- en elektraprijs laag blijft!

Maarsseveen is een buurtschap aan de Maarsseveense Plassen, behorend bij de gemeente Stichtse Vecht en grenzend aan de stad Utrecht.

Een ideale leefomgeving met veel recreatiemogelijkheden, groen, rust, natuurgebieden en uitzicht op de Maarsseveense Plassen om de hoek.

Er zijn goede verbindingswegen naar Amsterdam en Utrecht, het is ca 15 minuten fietsen naar het dichtstbijzijnde treinstation (Maarssen of Utrecht Zuilen) en 30 min naar Utrecht centrum. Basis- en voortgezet onderwijs en sportverenigingen zijn op korte afstand bereikbaar.

Kortom een unieke woonlocatie met alle voordelen van de stad nabij.

Indeling woonhuis:
Via een eigen oprit met plaats voor 2 tot 3 auto’s bereikt u de fraaie entree met vloerverwarming en toegang tot een separaat toilet met wastafel en de bijkeuken met wateraansluiting en koel-vriescombinatie. De bijkeuken is tevens bereikbaar via een zijdeur.

Bij entree van het leefgedeelte valt u meteen op dat de woonkamer gezellig is ingedeeld met balken aan het plafond, een fraaie houten vloer en een sfeervolle houtkachel. Vanuit de woonkamer komt u in de woonkeuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een hete lucht oven, magnetron, inductiekookplaat, Quooker, vaatwasser en koelkast.

De open tuinkamer met eikenhouten balkenplafond is bijzonder gezellig, heel licht door zijn vele raampartijen met daardoor een fraai uitzicht op de achtertuin en de Maarsseveense Plas. Er is een schuifdeur naar terras en tuin.
Zowel de woonkeuken als de tuinkamer hebben een mooie tegelvloer met vloerverwarming.

In het midden van de woning is de trap naar de 1e verdieping waar de boerderijachtige sfeer je tegemoetkomt met mooie houten balken in elke ruimte. Vanaf de overloop bereikt u 2 grote slaapkamers met (ingebouwde) kastruimte en 1 van de kamers heeft een vast inbouwbed. Daarnaast zijn er nog 2 kleinere (slaap)kamers waarvan 1 ook met een vaste inbouw kastruimte, de hoogslaper op de foto is niet meer aanwezig. Tevens een separaat toilet met wastafel.

De vernieuwde badkamer is modern en strak afgewerkt met een wastafelmeubel, inloopdouche en elektrische design radiator. Ook hier komen de houten balken weer terug.

En dan de prachtige tuin rondom de woning, woorden zijn bijna overbodig want de foto’s zeggen genoeg maar toch…... Direct aan de keuken en tuinkamer ligt een stenen terras waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de weidse omgeving. De tuin heeft meerdere zitjes, een speelapparaat en springtrampoline.
In de tuin bevindt zich een schuurtje voor o.a. grasmaaier en tuinkussens

Tenslotte ligt er naast de woning nog een (werk)schuur van ca. 40 m² die de nieuwe bewoners mogen gebruiken. Er staan echter ook nog spullen van verhuurder en de schuur is dus in bruikleen.

Deze vrijstaande woning is uitstekend geschikt voor een stel, al dan niet met (jongere) kinderen, die na een werkdag heerlijk willen genieten van omgeving, rust en pracht.

Bijzonderheden:
De woning is gestoffeerd,

Op de oprit kan een laadpaal voor een elektrische auto geplaatst worden; de bedrading is voorbereid. De eventuele laadpaal zelf dient huurder te realiseren. De meterkast heeft genoeg capaciteit.
De tuinkamer, hal, bijkeuken en o.a. grote slaapkamer achter, ofwel het ‘’zwarte’’ gedeelte van het woonhuis, is in 2018 aangebouwd.
De woning heeft nog een oud F-label maar vanwege zonnepanelen en diverse isolatiemaatregelen zou dit label nu een D- of C-label zijn echter is na de veranderingen niet meer gekeurd.
De tuin zal grotendeels worden onderhouden door een tuinman, op kosten van verhuurder. Verder dagelijks onderhoud, zoals bijv. maaien van het gras, is voor rekening van huurder.

Algemeen:
Begin datum: 31 december 2023
Huurperiode: maximaal 6 maanden (voorkeur voor huurders voor 6 maanden)
Kale huur € 1.995,-- per maand (Incl. ca. 1 x per maand groot onderhoud tuin), dagelijks onderhoud voor rekening van huurder.
Waarborgsom: € 1.995,--
Huurbetaling: 2 maandelijks vooruit
Huisdieren: in overleg
GEEN rokers binnen
Gunning eigenaar

Voor deze unieke, vrijstaande woning heeft u een bruto inkomen nodig van € 7.500,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant of boekhouder.

*************************************************************************************
Ideal for couple with or without younger childeren.

On a beautiful location in the outskirts of Maarssen lies this characteristic, charming and partly modernized, detached house. You have no shortage of outdoor space, the plot has an area of approx. 1,400 m², of which 200 m² is water and the spacious backyard is located right on the Maarsseveense plassen!

The house has an extension so that the living space is approximately 170 m². The house is well insulated by cavity wall insulation, roof and floor insulation, double glazing, partly underfloor heating and has 8 solar panels on the roof so that the gas and electricity price remains low!

Maarsseveen is a hamlet on the Maarsseveense Plassen, belonging to the municipality of Stichtse Vecht and adjacent to the city of Utrecht. An ideal living environment with many recreational opportunities, greenery, tranquility, nature reserves and views of the Maarsseveense Plassen around the corner. There are good connecting roads to Amsterdam and Utrecht, it is about 15 minutes by bike to the nearest train station (Maarssen or Utrecht Zuilen) and 30 minutes to Utrecht center. Primary and secondary education and sports clubs are accessible at a short distance.
In short, a unique residential location with all the advantages of the city nearby.

Layout house:
Via a private driveway with space for 2 to 3 cars you reach the beautiful entrance with underfloor heating and access to a separate toilet with sink and the utility room with water connection and a fridge-freezer. The utility room is also accessible through a side door.

At the entrance of the living area you immediately notice that the living room is cozy with beams on the ceiling, a beautiful wooden floor and an attractive wood stove. From the living room you enter the kitchen, with a cooking island newly installed in 2018. The kitchen is fully equipped and has a hot air oven, microwave, induction hob, Quooker, dishwasher and refrigerator.

The open garden room with oak beamed ceiling, is particularly cozy, very light through its many windows with a beautiful view of the backyard and the Maarsseveense Plas. There is a sliding door to terrace and garden.
Both the kitchen and the garden room have a beautiful tiled floor with underfloor heating.
In the middle of the house is the staircase to the 1st floor where the farm-like atmosphere meets you with beautiful wooden beams in every room. From the landing you reach 2 large bedrooms with (built-in) closet space and 1 of the rooms has a fixed built-in bed, In addition, there are 2 smaller (bed) rooms, 1 of which also has a fixed built-in closet space. Separate toilet.

The renovated bathroom is modern and sleekly finished with a washbasin, walk-in shower and electric design radiator. Here, too, the wooden beams come back.

And then the beautiful garden around the house, words are almost superfluous because the pictures say enough but still ...... Directly on the kitchen and garden room is a stone terrace where you can sit and enjoy the wide surroundings. The garden has several seating areas, a play equipment and jumping trampoline.
In the garden there is a shed for lawnmower and garden cushions

Finally, next to the house there is a (working) barn of approx. 40 m² that the new residents can use. However, there are also items from the landlord and the barn is therefore on loan.
This detached house is excellent for a couple, with or without children, who want to enjoy the surroundings, peace and beauty after a working day.

Details:
The house is decorated not furnished.
A charging station for an electric car can be placed on the driveway ; the wiring is prepared. The possible charging station itself must be realized by the tenant. The meter cupboard has enough capacity.
The garden room, hall, utility room and large bedroom behind, or the ''black'' part of the house, was added in 2018.
The house still has an old F-label but due to solar panels and various insulation measures, this label would now be a D- or C-label, but after the changes it has not been inspected.
The garden will largely be maintained by a gardener, at the expense of the landlord. Further daily maintenance, such as mowing the grass, is for the account of the tenant.

General:
Rental commencement date: 31 December 2023
Rental period: maximum of 6 month (preference someone for whole 6 month)
Basic rent € 1.995,-- per month (Incl. ca. 4 weekly large garden maintenance)
Deposit
Payments: 2 month in advance
Pets: in consultation
NO smokers inside
Tender owner

For this unique, detached house you need a gross income of € 7,500,-- per month. We take 100% of a main income and 75% of a 2nd income into account for the calculation. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from the income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures drawn up by an official accountant or bookkeeper.
bookkeeper.

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.