Het Gildekwartier, een heerlijke plek om te wonen bij de Eem waar nieuw, nostalgie én de creativiteit van de stad samengaan! Dit strakke en goed onderhouden 3- kamer appartement met eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw ligt op een bijzondere locatie aan de rand van het centrum, vlakbij het nieuwe Eemplein en is zo te betrekken! Wil je de voordelen van de stad maar niet de drukte ervaren dan mag deze niet op je zoeklijstje ontbreken.

Het appartement bevindt zich op de 3e en tevens hoogste verdieping van een fraai en eigentijds ontworpen gebouw met atrium en transparante entree. De levendige binnenstad ligt op enkele minuten loopafstand en met 5 fietsminuten ben je op het NS-station. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Begane grond
Het appartementencomplex heeft een fraaie patio met hardhouten terras en is voorzien van een lift en videofooninstallatie. Onder het complex ligt een afgesloten parkeergarage met privé parkeerplaats en berging.

Derde verdieping
Entree appartement met toegang naar beide slaapkamers voorzien van vloerbedekking, de luxe badkamer is voorzien van een riante inloopdouche en een fraai wastafelmeubel, separaat toilet.

Aan de voorzijde van het appartement is de ruime woonkamer gesitueerd. Deze heeft mooie raampartijen voor veel lichtinval, een fraaie houten vloer, eettafel en t.v.kast. Het inpandige balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk en is voorzien van heaters.

De open keuken is mooi afgewerkt meteen granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken is er een bergkast voor bijvoorbeeld een vriezer, ruimte voor voorraad en de wasmachine aansluiting.

Algemeen:
Huuringangsdatum: 1 juni 2024
Huurperiode: minimaal 18 maanden, maximaal onbepaalde tijd
Kale huur woning € 1.430,--
Kale huur parkeerplaats: € 80,--
Servicekosten € 70,--
Waarborg: € 1.580,--
Geen huisdieren en rokers (binnen)
Geschikt bevonden voor alleenstaande of stel

Voor dit uniek gelegen appartement heb je een bruto inkomen van € 5.250,– per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofd- en eventueel 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Indien je een eigen bedrijf hebt dienen wij minimaal 2 afgesloten boekjaren in te zien.

Welkom thuis in deze prachtig afgewerkte maisonnette aan de Laan van Bovenduist 37 met eigen parkeerplaats, gelegen in de jongste wijk De Laakse Tuinen in Vathorst. Dit stijlvolle appartement, gelegen op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, biedt jou het perfecte thuis in de bruisende wijk Vathorst.

De ligging van dit appartement is werkelijk ideaal. Scholen en winkels zijn binnen handbereik. Maak een ontspannen wandeling naar de nabijgelegen polder en ook het winkelcentrum, station Vathorst, en diverse sport- en horecavoorzieningen liggen op korte afstand en de bushalte is op loopafstand te bereiken.

Via de trapopgang op de begane grond betreed je de eerste verdieping, waar je wordt verwelkomd door een ruime en sfeervolle woonkamer. Dankzij twee grote ramen aan de voorzijde geeft de ruimte veel daglicht en een weids uitzicht over de Laakboulevard.

Aan de achterzijde tref je de moderne open keuken, voorzien van alle gemakken en hoogwaardige inbouwapparatuur zoals; vaatwasser, inductie kookplaat 4 zones, afzuigkap, koel/vries combinatie en een combi magnetron

Vanuit hier leiden openslaande deuren je naar het ware pareltje van dit appartement: een royaal balkon op het zuid/westen, waar de zon je dag na dag begroet.

Op de tweede verdieping vind je een handige overloop met wasruimte, twee ruime slaapkamers en een badkamer in een neutrale kleurstelling. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet. Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt dit appartement ook over een eigen fietsenberging op de begane grond.

Dit huis is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens helemaal up-to-date. Opgeleverd in 2024, dit betekent dat alles splinternieuw is, gasloos, modern en energiezuinig. Met een warmtepomp, vloerverwarming en een lichte houtskleur PVC vloer in het hele appartement.

Algemeen:
Huuringangsdatum: 1 april 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
Kale huur woning: 1.465,--
Kale huur parkeerplaats € 75,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 55,-- per maand
Waarborgsom: € 1.595,--
Geschikt voor alleenstaande of stel
Geen rokers binnen en (kleine) huisdieren in overleg
Gunning eigenaar.

Voor dit mooie nieuwbouwappartement heb je een bruto inkomen van € 5.750,-- per maand nodig. Wij nemen beide inkomens mee in de berekening. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is een pre. Zelfstandig ondernemers of ZZP-ers dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een accountant/boekhouder.

Wanneer je op zoek bent naar een nette en ruime gezinswoning met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde en een fijne tuin, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij deze tussenwoning aan de Elly Takmastraat 13 in Amersfoort

Bij binnenkomst merk je al direct dat deze woning een goed formaat heeft, waardoor je over lekker veel woonruimte beschikt. Naast een ruime tuingerichte woonkamer beschik je over een open keuken, 5 slaapkamers en een complete badkamer. Er is voldoende parkeergelegenheid en achter het huis ligt een fijne onderhoudsvriendelijke tuin, waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven. De woning is voorzien van grote ramen en hierdoor erg licht. Dit leuke huis ligt in een rustige en kindvriendelijke woonwijk en dichtbij voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten. Park Schothorst ligt vlakbij en ook de bruisende binnenstad bereik je binnen 10 fietsminuten.

Indeling

Benedenverdieping
Je komt de woning binnen in de hal met de meterkast, de provisiekast, het separate toilet met fontein en de trapopgang met trapkast.

De woonkamer heeft een ruim formaat en is voorzien van een fijne lichtinval dankzij de grote ramen in de woonkamer. De ruimte is goed afgewerkt met een laminaatvloer. Daarnaast vind je er voldoende ruimte voor het creëren van een comfortabele zithoek en het plaatsen van een eettafel grenzend aan de open keuken. Er zijn 2 ruime bergkasten aanwezig.

Vanuit de woonkamer krijg je toegang tot de nette keuken. De keuken is uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur, te noemen: een 4-pits gasstel, combimagnetron, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Ook zul je aan werk-en opbergruimte niets te kort komen dankzij de vele kasten.

Bovenverdieping
Via de vaste trap krijg je toegang tot de eerste verdieping waar je op de overloop terecht komt. Via de overloop krijg je toegang tot 3 goed bemeten slaapkamers en de complete badkamer.
De vertrekken zijn afgewerkt met een laminaatvloer rolgordijnen. De badkamer is betegeld en uitgerust met een ligbad, aparte douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Via de vaste trap krijg je toegang tot de tweede verdieping waar er nog 2 ruime slaapkamers zijn met een laminaatvloer. Op 1 van de kamers is de aansluiting voor de wasmachine en een aparte ruimte voor de C.V.- installatie.

Tuin
De tuin is onderhoudsvriendelijk. Dankzij de diepte van de tuin geniet je hier van veel zonuren waardoor je te allen tijden van het mooie weer kunt genieten. De tuin is volledig betegeld.. Tevens beschik je over een vrijstaande houten berging met elektra, ideaal voor het stallen van jouw fietsen en tuingereedschap. Achter de tuin is een speeltuintje gesitueerd, wat je met buren deelt. Ideaal voor gezinnen met kinderen!

Omgeving
Deze fijne eengezinswoning ligt in de gunstig gelegen wijk Schothorst. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Park Schothorst, waar je heerlijk kunt wandelen en ontspannen. Ben je op zoek naar reuring? De bruisende binnenstad van Amersfoort ligt op 10 minuten fietsafstand, waar je verschillende winkels, restaurants en barretjes kunt vinden.

De woning heeft tevens een goede bereikbaarheid, station Schothorst en Amersfoort liggen dichtbij en ook de uitvalswegen A1 en A28 zijn snel en goed bereikbaar en parkeren kun je openbaar voor de deur. Daarnaast heb je een goede verbinding met verschillende wijken.

Bijzonderheden:
2e verdieping geen vaste verwarming.
De aanwezige wasmachine en airco zijn voor gebruik, deze worden niet vervangen/gerepareerd als deze stuk gaan.
Kast naar keuken blijft.
Bankstel mag op eigen initiatief worden weggehaald.
Schouw in de woonkamer is alleen decoratief.
Half jaarlijks onderhoud door verhuurder aan CV, schuifdeur en dakgoten.
Plattegrond is spiegelbeeld en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Algemeen:
Huuringangsdatum: per direct
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden. Aan het einde van de periode misschien verlenging naar onbepaalde tijd maar dat is nu nog niet bekend.
Kale huurprijs: € 1.625,--
Waarborgsom: € 1.625,--
Geen rokers en/of huisdieren
Gunning eigenaar

Voor deze riante woning heb je een bruto inkomen van € 6.000,-- per maand nodig. Wij nemen beide inkomens mee in de berekening. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is een pre. Zelfstandig ondernemers of ZZP-ers dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een accountant/boekhouder.

Geschikt bevonden voor 1 persoon! - English tranlation below –

Aan de rand van het groene en gezellige Wilhelminapark, waar het straatbeeld wordt bepaald door prachtige villa’s, ligt dit fraaie en ruime herenhuis met recent verbouwd appartement op de 2e en 3e verdieping.

De omgeving biedt een weldaad aan groen met het bruisende Utrechtse leven om de hoek. Het Wilhelminapark is een monumentaal stadspark waar je heerlijk kunt wandelen of eet een hapje bij het befaamde parkcafé “Buiten”. Om de hoek zijn de winkels van de Burgemeester Reigerstraat en in de wijk zijn tevens diverse eetgelegenheden aanwezig.

Vanuit deze gewilde buurt ben je in 5 minuten fietsen in de binnenstad en in 5 minuten rijden op een van de uitvalswegen A12, A27 en A28. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 3 minuten loopafstand, waarmee je rechtstreeks naar het centraal station kunt reizen. De Uithof is snel bereikbaar met de bus vanaf het Oorsprongpark en met de fiets, dwars door het park, beide in 10 minuten.

Loop je met me mee door het appartement?

Algemene entree op de begane grond, via 2 trappen kom je bij de 2e verdieping waar de entree van het appartement is.

Direct bij de entree bevindt zich de garderobe, een bergkast met boiler en een apart, modern toilet met fonteintje.

Het is een feestje om de woonkamer in te lopen met maar liefst 2 openslaande deuren (1 met muggenscherm) naar het riante terras van ruim 12m2 met uitzicht over de prachtige wijk. De ramen hebben plissé gordijnen en inbetween overgordijnen.

Vanuit de woonkamer kijk je op de open SieMatic keuken met Miele inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, combi magnetron/oven en koelkast met vriesvakje. De Quooker maakt de keuken af.

Het overdekte terras ligt op het westen en is voorzien van zonweringscreens wat in de warme zomers heerlijke verkoeling geeft.

In de woonkamer bevindt zich de trap naar de 3e verdieping waar zich een riante slaapkamer (ca. 20m2 ) bevindt met een ruime, vaste kledingkast, een draaikiep raam met een (verduisterend) plisségordijn en uitzicht aan de achterzijde van de woning en op de prachtige Domtoren. Wat deze ruimte zo extra bijzonder maakt is de lichtkoepel in het dak wat de ruimte nog lichter maakt met een verduisterend plissé gordijn)

Direct aan het slaapgedeelte grenst de zeer moderne, fraai betegelde badkamer met een riante inloopdouche met dubbele douchekop, mooi wastafelmeubel en 2e toilet. Verder is hier een wasmachine/drogercombinatie aanwezig voor gebruik. Ook de badkamer heeft een draaikiep raam met plisségordijn.
Zowel het badkamer- als slaapkamerraam zijn voorzien van een rolhor.

Bijzonderheden
Het gehele appartement is voorzien van een mooie PVC-vloer en dubbel glas.
Parkeren: betaald of met vergunning aan te vragen bij gemeente Utrecht (er kan een wachtlijst zijn).
Vluchtroute naar dak (alleen bij calamiteiten te betreden!).
In de voortuin mag 1 fiets gestald worden.
In de algemene ruimten mogen geen spullen worden geplaatst.
Energielabel D, nog niet gebaseerd op volledige renovatie.
Eigen meters, eigen boiler, verder stadsverwarming aanwezig.
Inschrijving gemeente Utrecht is akkoord.

Algemeen
Huuringangsdatum: zo spoedig mogelijk
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
Huurprijs: € 1.575,-- excl. bijkomende kosten
Waarborgsom: € 1.575,--
Geen huisdieren
Geschikt voor een niet roker
Gunning eigenaar

De voorkeur gaat uit naar bewoning door één persoon, zonder huisdieren, niet rokend.

Voor dit prachtige appartement is een bruto inkomen van € 5.500,-- per maand vereist. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste baan of een jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. ZZP-ers / Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren.

Just for 1 person!

On the edge of the green and cozy Wilhelminapark, where the streetscape is determined by beautiful villas, lies this beautiful and spacious mansion with recently renovated apartment on the 2nd and 3rd floor.

The area offers a wealth of greenery with the vibrant Utrecht life just around the corner. The Wilhelminapark is a monumental city park where you can take a lovely walk or have a bite to eat at the famous park café "Buiten". Around the corner are the shops of the Burgemeester Reigerstraat and there are also various eateries in the district.

From this popular neighborhood you can reach the city center in 5 minutes by bike and in 5 minutes drive on one of the highways A12, A27 and A28. The Nearest bus stop is just a 3-minute walk away, allowing you to travel directly to Central Station. The Uithof is quickly accessible by bus from the Oorsprongpark and by bike, right through the park, both in 10 minutes.

Will you walk with me through the apartment?

General entrance on the ground floor, through 2 stairs you reach the 2nd floor where the entrance of the apartment is.
Directly at the entrance is the cloakroom, a storage cupboard with boiler and a separate, modern toilet with hand basin.

It is a joy to walk into the living room with no less than 2 patio doors (1 with mosquito screen) to the spacious terrace of over 12m2 with a view over the beautiful neighborhood. The windows have pleated blinds and inbetween curtains.

From the living room you have a view of the open SieMatic kitchen with Miele built-in appliances such as a dishwasher, induction hob, combi microwave / oven and fridge with freezer compartment. The Quooker completes the kitchen.

The covered terrace faces west and is equipped with sun protection screens, which provides wonderful cooling in the hot summers.

In the living room is the staircase to the 3rd floor where there is a spacious bedroom (approx. 20m2) with a spacious, fixed wardrobe, a tilt-and-turn window with a (blackout) pleated blind and a view at the rear of the house and on the beautiful Dom Tower. What makes this room so extra special is the skylight in the roof, which makes the room even brighter and it has a blackout pleated curtain.

Directly adjacent to the sleeping area is the very modern, beautifully tiled bathroom with a spacious walk-in shower with double shower head, beautiful washbasin and 2nd toilet. There is also a washer/dryer combination available for use. The bathroom also has a tilt-and-turn window with pleated blind.
Both the bathroom and bedroom window are equipped with a roller screen.

Particularities
The entire apartment has a beautiful PVC floor and double glazing. Parking: paid or with a permit can be requested from the municipality of Utrecht (there may be a waiting list).
The escape route to roof (can only be entered in case of emergencies!). 1 bicycle may be parked in the front garden.
No items may be placed in the common areas.
Energy label D, not yet based on full renovation.
Own meters, own boiler, further district heating available.
Registration by the municipality of Utrecht has been approved.

General
Rental start date: as soon as possible
Rental period: minimum 12 months and maximum 24 months
Rental price: € 1,575,-- excl. additional costs
Deposit: € 1,575,--
No pets
Suitable for a non-smoker
Owner's decides

Preference is given to occupancy by one person, without pets, non-smoking.

A gross income of € 5,500,-- per month is required for this beautiful apartment. Any loans, mortgage debts, etc. are deducted from the income. A permanent job or a one-year contract that has just started is required. Self-employed persons / Self-employed persons must provide 2 full annual figures.

ENGLISH TRANSLATION BELOW Ideaal voor stel wel of niet met jongere kinderen.

Op een schitterende locatie in het buitengebied van Maarssen ligt deze karakteristieke, charmante en deels gemoderniseerde, vrijstaande woning. Aan buitenruimte heeft u geen gebrek, de kavel heeft een oppervlakte van ca. 1.400 m², waarvan 200 m² water en de riante achtertuin ligt pal aan de Maarsseveense plassen!

De woning heeft een aanbouw waardoor de leefruimte ca 170 m² bedraagt. De woning is goed geïsoleerd middels spouwmuurisolatie, dak- en vloerisolatie, dubbele beglazing, deels vloerverwarming en heeft 8 zonnepanelen op het dak waardoor de gas- en elektraprijs laag blijft!

Maarsseveen is een buurtschap aan de Maarsseveense Plassen, behorend bij de gemeente Stichtse Vecht en grenzend aan de stad Utrecht.

Een ideale leefomgeving met veel recreatiemogelijkheden, groen, rust, natuurgebieden en uitzicht op de Maarsseveense Plassen om de hoek.

Er zijn goede verbindingswegen naar Amsterdam en Utrecht, het is ca 15 minuten fietsen naar het dichtstbijzijnde treinstation (Maarssen of Utrecht Zuilen) en 30 min naar Utrecht centrum. Basis- en voortgezet onderwijs en sportverenigingen zijn op korte afstand bereikbaar.

Kortom een unieke woonlocatie met alle voordelen van de stad nabij.

Indeling woonhuis:
Via een eigen oprit met plaats voor 2 tot 3 auto’s bereikt u de fraaie entree met vloerverwarming en toegang tot een separaat toilet met wastafel en de bijkeuken met wateraansluiting en koel-vriescombinatie. De bijkeuken is tevens bereikbaar via een zijdeur.

Bij entree van het leefgedeelte valt u meteen op dat de woonkamer gezellig is ingedeeld met balken aan het plafond, een fraaie houten vloer en een sfeervolle houtkachel. Vanuit de woonkamer komt u in de woonkeuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een hete lucht oven, magnetron, inductiekookplaat, Quooker, vaatwasser en koelkast.

De open tuinkamer met eikenhouten balkenplafond is bijzonder gezellig, heel licht door zijn vele raampartijen met daardoor een fraai uitzicht op de achtertuin en de Maarsseveense Plas. Er is een schuifdeur naar terras en tuin.
Zowel de woonkeuken als de tuinkamer hebben een mooie tegelvloer met vloerverwarming.

In het midden van de woning is de trap naar de 1e verdieping waar de boerderijachtige sfeer je tegemoetkomt met mooie houten balken in elke ruimte. Vanaf de overloop bereikt u 2 grote slaapkamers met (ingebouwde) kastruimte en 1 van de kamers heeft een vast inbouwbed. Daarnaast zijn er nog 2 kleinere (slaap)kamers waarvan 1 ook met een vaste inbouw kastruimte, de hoogslaper op de foto is niet meer aanwezig. Tevens een separaat toilet met wastafel.

De vernieuwde badkamer is modern en strak afgewerkt met een wastafelmeubel, inloopdouche en elektrische design radiator. Ook hier komen de houten balken weer terug.

En dan de prachtige tuin rondom de woning, woorden zijn bijna overbodig want de foto’s zeggen genoeg maar toch…... Direct aan de keuken en tuinkamer ligt een stenen terras waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de weidse omgeving. De tuin heeft meerdere zitjes, een speelapparaat en springtrampoline.
In de tuin bevindt zich een schuurtje voor o.a. grasmaaier en tuinkussens

Tenslotte ligt er naast de woning nog een (werk)schuur van ca. 40 m² die de nieuwe bewoners mogen gebruiken. Er staan echter ook nog spullen van verhuurder en de schuur is dus in bruikleen.

Deze vrijstaande woning is uitstekend geschikt voor een stel, al dan niet met (jongere) kinderen, die na een werkdag heerlijk willen genieten van omgeving, rust en pracht.

Bijzonderheden:
De woning is gestoffeerd,

Op de oprit kan een laadpaal voor een elektrische auto geplaatst worden; de bedrading is voorbereid. De eventuele laadpaal zelf dient huurder te realiseren. De meterkast heeft genoeg capaciteit.
De tuinkamer, hal, bijkeuken en o.a. grote slaapkamer achter, ofwel het ‘’zwarte’’ gedeelte van het woonhuis, is in 2018 aangebouwd.
De woning heeft nog een oud F-label maar vanwege zonnepanelen en diverse isolatiemaatregelen zou dit label nu een D- of C-label zijn echter is na de veranderingen niet meer gekeurd.
De tuin zal grotendeels worden onderhouden door een tuinman, op kosten van verhuurder. Verder dagelijks onderhoud, zoals bijv. maaien van het gras, is voor rekening van huurder.

Algemeen:
Begin datum: 31 december 2023
Huurperiode: maximaal 6 maanden (voorkeur voor huurders voor 6 maanden)
Kale huur € 1.995,-- per maand (Incl. ca. 1 x per maand groot onderhoud tuin), dagelijks onderhoud voor rekening van huurder.
Waarborgsom: € 1.995,--
Huurbetaling: 2 maandelijks vooruit
Huisdieren: in overleg
GEEN rokers binnen
Gunning eigenaar

Voor deze unieke, vrijstaande woning heeft u een bruto inkomen nodig van € 7.500,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant of boekhouder.

*************************************************************************************
Ideal for couple with or without younger childeren.

On a beautiful location in the outskirts of Maarssen lies this characteristic, charming and partly modernized, detached house. You have no shortage of outdoor space, the plot has an area of approx. 1,400 m², of which 200 m² is water and the spacious backyard is located right on the Maarsseveense plassen!

The house has an extension so that the living space is approximately 170 m². The house is well insulated by cavity wall insulation, roof and floor insulation, double glazing, partly underfloor heating and has 8 solar panels on the roof so that the gas and electricity price remains low!

Maarsseveen is a hamlet on the Maarsseveense Plassen, belonging to the municipality of Stichtse Vecht and adjacent to the city of Utrecht. An ideal living environment with many recreational opportunities, greenery, tranquility, nature reserves and views of the Maarsseveense Plassen around the corner. There are good connecting roads to Amsterdam and Utrecht, it is about 15 minutes by bike to the nearest train station (Maarssen or Utrecht Zuilen) and 30 minutes to Utrecht center. Primary and secondary education and sports clubs are accessible at a short distance.
In short, a unique residential location with all the advantages of the city nearby.

Layout house:
Via a private driveway with space for 2 to 3 cars you reach the beautiful entrance with underfloor heating and access to a separate toilet with sink and the utility room with water connection and a fridge-freezer. The utility room is also accessible through a side door.

At the entrance of the living area you immediately notice that the living room is cozy with beams on the ceiling, a beautiful wooden floor and an attractive wood stove. From the living room you enter the kitchen, with a cooking island newly installed in 2018. The kitchen is fully equipped and has a hot air oven, microwave, induction hob, Quooker, dishwasher and refrigerator.

The open garden room with oak beamed ceiling, is particularly cozy, very light through its many windows with a beautiful view of the backyard and the Maarsseveense Plas. There is a sliding door to terrace and garden.
Both the kitchen and the garden room have a beautiful tiled floor with underfloor heating.
In the middle of the house is the staircase to the 1st floor where the farm-like atmosphere meets you with beautiful wooden beams in every room. From the landing you reach 2 large bedrooms with (built-in) closet space and 1 of the rooms has a fixed built-in bed, In addition, there are 2 smaller (bed) rooms, 1 of which also has a fixed built-in closet space. Separate toilet.

The renovated bathroom is modern and sleekly finished with a washbasin, walk-in shower and electric design radiator. Here, too, the wooden beams come back.

And then the beautiful garden around the house, words are almost superfluous because the pictures say enough but still ...... Directly on the kitchen and garden room is a stone terrace where you can sit and enjoy the wide surroundings. The garden has several seating areas, a play equipment and jumping trampoline.
In the garden there is a shed for lawnmower and garden cushions

Finally, next to the house there is a (working) barn of approx. 40 m² that the new residents can use. However, there are also items from the landlord and the barn is therefore on loan.
This detached house is excellent for a couple, with or without children, who want to enjoy the surroundings, peace and beauty after a working day.

Details:
The house is decorated not furnished.
A charging station for an electric car can be placed on the driveway ; the wiring is prepared. The possible charging station itself must be realized by the tenant. The meter cupboard has enough capacity.
The garden room, hall, utility room and large bedroom behind, or the ''black'' part of the house, was added in 2018.
The house still has an old F-label but due to solar panels and various insulation measures, this label would now be a D- or C-label, but after the changes it has not been inspected.
The garden will largely be maintained by a gardener, at the expense of the landlord. Further daily maintenance, such as mowing the grass, is for the account of the tenant.

General:
Rental commencement date: 31 December 2023
Rental period: maximum of 6 month (preference someone for whole 6 month)
Basic rent € 1.995,-- per month (Incl. ca. 4 weekly large garden maintenance)
Deposit
Payments: 2 month in advance
Pets: in consultation
NO smokers inside
Tender owner

For this unique, detached house you need a gross income of € 7,500,-- per month. We take 100% of a main income and 75% of a 2nd income into account for the calculation. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from the income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures drawn up by an official accountant or bookkeeper.
bookkeeper.

Huren in Blaricum? Dat kan! - English translation below –

Aan de rand van Blaricum Dorp ligt deze keurige en lichte 3-kamer eengezinswoning met de hoofdtoegang aan de Meentweg en de achterzijde aan de Korte Bergweg.
De woning ligt op loopafstand van het gezellige oude dorp en is gunstig gesitueerd ten opzichte van de A1 en de A27.

De officiële opgang aan de Meentweg, brengt u naar de voordeur van de woning. Achter de voordeur ligt de hal met vloerverwarming en toegang tot de slaapkamers en de woonkamer met open keuken.

De nette woonkamer met een mooie, onderhoudsvriendelijke, Linoleum vloer, is heerlijk licht door de vele ramen en openslaande deuren naar de gezellige achtertuin.
Het keukengedeelte heeft een tegelvloer met vloerverwarming en een afgewerkte kastruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger. Het keukenblok zelf is uitgerust met een combi magnetron/oven, koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, gas kookunit en afzuigkap.

In de hoofdslaapkamer, aan de achterzijde van de woning, zijn 2 grote inbouwkasten en de vloer is voorzien van Linoleum. De 2e (slaap) kamer heeft ook een inbouwkast en zachte vloerbedekking.

Vanuit de hal kom je tevens in de douche/toiletruimte. Deze is geheel betegeld en voorzien van een wastafel, hangtoilet, doucheruimte en vloerverwarming.

Aan de zijkant van de keuken bevindt zich nog een deur naar de achtertuin en een halletje met een vaste trap naar de riante zolderverdieping met daglicht. Deze heeft in het midden een stahoogte van ca. 1.70 en verder lopen de wanden schuin weg. Een zee aan bergruimte. Hier bevindt zich ook de Cv-ketel.

Via de Korte Bergweg kom je aan de achterzijde van de woning, hier kijk je uit op de sfeervolle en netjes aangelegde, achtertuin (zuid) met een eigen oprit met carport en een riante stenen berging met elektra.

Bijzonderheden:
Meentweg 43A ligt in het bosrijke hart van Blaricum op een steenworpafstand van het bruisende centrum
Wonen nabij het gezellige oude Dorp van Blaricum.
Gestoffeerd (raam- en vloerbekleding).
In de woning is een Coaxkabel aanwezig en tot aan de voordeur ligt een glasvezel kabel. Indien u glasvezel in de woning wenst zijn de kosten hiervan voor uzelf.
Gedeeltelijke vloerverwarming.

Algemeen:
Huuringangsdatum: per direct
Huurperiode: minimaal 12 en maximaal 24 maanden
Kale huurprijs: € 1.875,-- per maand.
Waarborgsom
Geschikt bevonden voor een alleenstaande of stel
Geen rokers (binnen)
Huisdieren in overleg
Gunning eigenaar

Voor deze woning heeft u een bruto inkomen nodig van € 6.750,-- per maand. Dit kan/mag uit 2 inkomens bestaan. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant/boekhouder.

Renting in Blaricum? That's possible from today!
This neat and bright 3-room house is located on the outskirts of Blaricum Dorp with the main entrance on the Meentweg and the back entrance on the Korte Bergweg.
The house is within walking distance of the cozy old village of Blaricum and is conveniently located for the A1 and A27.
The official entrance on the Meentweg takes you to the front door of the house. Behind the front door is the hall with underfloor heating and access to the bedrooms and the living room with open kitchen.

The neat living room, with a beautiful, low-maintenance, Linoleum floor, is wonderfully light through the many windows and patio doors to the cozy backyard.

The kitchen area has a tiled floor with underfloor heating and a finished cupboard space with connection for the washing machine and dryer. The kitchen itself is equipped with a combi microwave/oven, refrigerator, separate freezer, dishwasher, gas cooking unit and extractor hood.

In the master bedroom, at the rear of the house, there are 2 large built-in wardrobes and the floor is fitted with Linoleum. The 2nd (bed) room also has a built-in wardrobe and soft carpeting.

From the hall you also enter the shower/toilet room. This is fully tiled and equipped with a sink, toilet, shower room and underfloor heating.
On the side of the kitchen there is a door to the backyard and a hallway with a staircase to the spacious attic floor with daylight. This has a ceiling of approx. 1.70 in the middle and the walls slope away. A sea of storage space. The central heating is also located here.

Thrue the Korte Bergweg you reach the ack of the house, here you look out on the attractive and neatly landscaped backyard (south) with a private driveway with carport and a spacious stone shed with electricity.

Particularities:
Meentweg 43A is located in the wooded heart of Blaricum, near the bustling center
Living near the cozy old village of Blaricum.
Decorated (window and floor coverings and kitchen equipment).
There is a coaxial cable in the house and a fiber optic cable up to the front door. If you want fiber in your home, the costs are for yourself.
Partial underfloor heating.

General:
Rental effective date: immediately
Rental period: minimum 12 and maximum 24 months
Basic rent: € 1,875,-- per month.
Deposit
Found suitable for a single person or couple
No smokers (indoors)Pets in consultation
Owner decides

For this property you need a gross income of € 6,750,-- per month. This can/may consist of 2 incomes. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures drawn up by an official accountant/bookkeeper.

REACTIE GRAAG PER EMAIL

De wijk Brugakker, gebouwd in de jaren zeventig aan de westzijde van Zeist, is een groene, aantrekkelijke en kindvriendelijke wijk. Op loopafstand van de woning vindt u verschillende basisscholen, diverse kinderdagverblijven, het uitgebreide winkelcentrum De Clomp en de multifunctionele accommodatie De Koppeling. Busverbindingen naar zowel het station Driebergen-Zeist als naar het station van Utrecht Centraal, liggen op loopafstand. Het centrum van Zeist is eenvoudig per fiets bereikbaar en ook de uitvalsweg liggen op korte afstand.

Indeling:
Hal met natuurstenen vloer, meterkast en de in lichte kleurstelling uitgevoerde wc. Vanuit de hal is er een deur naar de aan de voorzijde gelegen garage, deze is van binnenuit en op afstand van buiten automatisch te bedienen en heeft ook een loopdeur naar buiten.

De tuingerichte woonkamer heeft een speelse indeling met open haard en convectorput en een open woonkeuken met een nette, in hoek opgestelde keuken met veel kastruimte en aan de andere zijde voldoende ruimte voor een grote eettafel. Hier is ook de trap naar de eerste etage. Vanuit de keuken heeft u een fijn uitzicht op de bijzonder zonnige achtertuin.

De achtertuin is vanuit de woonkamer te bereiken door de schuifpui, hierdoor is er ook veel daglichttoetreding in de woonkamer.

1ste verdieping:
Via de trap bereikt u een halletje met een bergkast via de deur bereikt u de overloop met deur naar de cv-kast. Op de etage liggen drie volwaardige, ruime en lichte slaapkamers en een compleet uitgevoerde, fraaie en moderne badkamer met ruime inloopdouche, vrij hangende wc, dubbele wastafel en handdoek radiator.

Bijzonderheden
Inpandige garage met plaats voor 1 auto (wordt gebruikt als bergruimte)
Voor- en achtertuin (zuidwest)
Zachte vloerbekleding op de 1e verdieping
Gezinshuis
Vrij parkeren voor de woning
Huisdieren en roken niet toegestaan

Algemeen
Kale huur € 1.595,--
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
Ingangsdatum: 31 december 2023
Waarborgsom: € 1.595,--
Gunning eigenaar
Geen rokers (binnen) Geen huisdieren

Voor deze woning heeft u een bruto inkomen van € 6.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. ZZP-ers of zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te kunnen overhandigen opgesteld door een accountant of officiële boekhouder.

Deel uitmakend van dit prachtige, vrijstaande hoofdhuis aan de Huijgenslaan, ligt dit bijzondere en ruime 4-kamer beneden appartement met een woonoppervlakte van ca. 140 m2.

De woning ligt op fietsafstand van het centrum van Amersfoort en loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling: entree via de zijingang van het hoofdhuis waar een ruime hal is met een kastenwand. Vanuit deze ruimte kom je in een ruime tussenhal met toegang tot een apart toilet, 3 kamers en 1 woonkeuken.

1 van de 3 kamers is ingericht als woonkamer met een houten vloer en gezellig raam waar je uitkijkt over de zijtuin.
De riante keuken heeft een gezellige zitgedeelte met uitkijk over de achtertuin en aansluitend een modern keukenblok met alle inbouwapparatuur die gewenst is zoals een vaatwasser, kookunit, combimagnetron/oven, koelkast en aparte vriezer.

Slaapkamer 1 heeft een vaste kastenwand en een eigen wastafelmeubel. Daarnaast lichtinval van zijramen die uitzicht geven over de voortuin. Slaapkamer 2 heeft ook een vaste kast, en eigen wastafelmeubel. Middels een raampartij is er zicht op de zijtuin van de woning.

De geheel betegelde badkamer heeft een douchecabine, 2 wastafelmeubels en een design radiator.

Bijzonderheden
De woning is gebouwd in 1988 en heeft een energielabel B.
De gehele woning heeft een mooi afgewerkte houten vloer, behalve in keuken en natte ruimten.
Om de woning heen bestaat recht van overpad, deze is toegankelijk voor de bewoners van het hoofdhuis, de tuinwoning en het beneden appartement.
Er wordt regelmatig onderhoud gepleegd aan de omliggende tuin het zijterras en de tegels door verhuurder.
Inschrijving bij gemeente met eigen (gemeentelijke) aanslagen
Er bestaat geen plattegrond van de woning en het woonoppervlak is bij benadering en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Algemeen
Huuringangsdatum: 1 oktober 2023
Kale huurprijs: € € 1.750,-- per maand
Vaste prijs gas, water elektra van € 350,-- per maand.
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden.
Waarborgsom: € 4.200,--
Huurvoorwaarden:
Geen huisdieren en/of rokers (binnen)
Geschikt bevonden voor een alleenstaande, stel, of woningdelers. Geen kinderen
Gunning eigenaar

Voor dit unieke appartement heeft u een bruto inkomen nodig van € 6.500,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant.

In het Hogekwartier ligt dit 20 verdiepingen tellende boegbeeld van Amersfoort, Woontoren Castalia. Een markant gebouw met prachtig uitzicht over het Valleikanaal, het Stadscentrum van Amersfoort of richting het (groene) buitengebied.
Dit luxe, gestoffeerde, hoekappartement met eigen parkeerplaats, ligt op de 14e verdieping, heeft 2 slaapkamers en een balkon met werkelijk een prachtig uitzicht over de stad en Utrechtse Heuvelrug.

Indeling: Centrale entree, portiek met opgang en lift naar de 14e verdieping;
Entree appartement, ruime hal met garderobekast, berg-/waskast en een modern apart toilet met fontein.

Vanuit de hal bereik je de zeer riante woonkamer met zijn gezellige vormen en prachtige visgraat PVC-vloer met een mooie plintafwerking. Wat direct opvalt zijn de vele raampartijen (kiep/kantel) met enorm veel lichtinval en waar je ook kijkt je hebt een prachtig uitzicht over de stad en de Utrechtse Heuvelrug
Vanuit de woonkamer loop je door naar het balkon met verlichting en elektrisch aansluitpunt en weer dat prachtige vergezicht over de stad en de Utrechtse Heuvelrug.

De halfopen keuken is uitgerust met een fraaie keuken met een werkeiland en alle wenselijke apparatuur zoals een inductie kookunit, afzuigkap, koelkast met vriesvakje, combimagnetron en vaatwasser. De brede lades hebben een praktische bestekindeling.

Terug naar de hal zijn er de twee slaapkamers van ca. 9 en 13m2 met ook weer de hoge raampartijen met een fraai zijuitzicht.

De riante, geheel betegelde badkamer is modern uitgerust met een mooi wastafelmeubel met een bovenkastje met spiegels en verlichting, vrij hangend toilet, douchecabine en een elektrische verwarming.

De woning wordt met raambekleding opgeleverd.

Kortom, een op een geweldige locatie liggende 3-kamer hoekappartement die het bezichtigen meer dan waard is!

Bijzonderheden
• 3-kamer appartement op de 14e verdieping
• Woonoppervlakte ca. 108 m²
• Balkon gelegen op het zuidwesten
• Inpandige berging met ruimte voor wasmachine en droger
• Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming
• Eigen parkeerplaats in ondergelegen garage
• Gezamenlijke fietsenstalling met plek voor maar liefst 4 fietsen
• Warmtelevering door Vaanster

Algemeen
• Huuringangsdatum: 1 november 2023
• Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
• Kale huurprijs: € 1.825,- per maand. Exclusief warmte, elektra en water en (gemeentelijke) heffingen.
• Kale huurprijs parkeerplaats € 100,-- (verplichtte afname)
• Servicekosten € 75,-- per maand voor zowel het appartement als parkeerplaats.
• Geen huisdieren en rokers (binnen)
• Geschikt voor alleenstaande of stel
• Niet voor woningdelers.
• Gunning eigenaar

Een bruto inkomen van ca. € 7.500,-- is vereist alsmede een vaste aanstelling - wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Leningen e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan is een pre. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een officiële boekhouder of accountant.

English translation below.

Aan de rand van het centrum ligt op de 5e etage dit fraai afgewerkt 3-kamer HOEKAPPARTEMENT van 82 m² met zonnebalkon en schitterend uitzicht over de skyline van de stad. U waant zich hier met recht in de wolken! Bij het appartement horen een eigen (overdekt en afgesloten) parkeerplaats en berging in de onderbouw.

De entree van dit strak ontworpen gebouw is bijzonder chique. Het appartement is gebouwd met hoge plafonds en binnendeuren. U bevindt zich op loopafstand van het oude stadscentrum in een wijk welke de laatste 10 jaar een metamorfose heeft ondergaan.

Indeling:
Entree / L-vormige hal met laminaatvloer, videofoon, toilet met fonteintje en berging met wasmachineaansluiting, opstelling CV-HR-Combiketel en mechanische ventilatie. Ruime zonnige living met 2 zijramen, brede glazen pui naar de serre (inpandig balkon) en een aluminium schuifpui naar het buitenbalkon met prachtig vergezicht over de wijde omgeving en screens om te verduisteren. Het gehele appartement is voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer en gestuukte wanden.

De open hoekkeuken met zijramen, is voorzien van alle benodigde apparatuur waaronder een koelkast, combi-oven/magnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Aan de koele noord/oost zijde bevindt zich een ruime hoofdslaapkamer met zicht op de vijver. Een 2e slaap-/werkkamer met gevelraam ligt direct hiernaast. Vanuit de hal bereikt u de moderne badkamer met douchecabine, wastafel en vloerverwarming.

Bijzonderheden
Strakke aluminium kozijnen en volledige isolatie. Dit gebouw beschikt over een snelle lift en een gezamenlijk zonneterras beneden aan het water. Gelegen in een keurig nieuwbouwgedeelte van de wijk Kruiskamp op loopafstand van het centrum, Valleikanaal, stations en winkels, nabij uitvalswegen!

Algemeen
Kale huurprijs: € 1.500,--
Kale huur parkeerplaats: € 75,--
Servicekosten: € 50,--
Beschikbaar per 1 november 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal voor onbepaalde tijd
Waarborgsom
Gunning eigenaar
Geschikt voor alleenstaande of stel.
Geen rokers (binnen) - Geen huisdieren

Voor dit fantastisch gelegen appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 5.500,-- per maand. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Schulden en dergelijke worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren opgesteld door een accountant of officiele boekhouder.

On the edge of the center, on the 5th floor this beautifully 3-room CORNER APARTMENT of 82 m² with sun balcony and magnificent view over the city skyline. You can rightly imagine yourself in the clouds here! The apartment has its own (covered and closed) parking space and storage room in the basement.

The entrance of this sleekly designed building is particularly chic. The apartment is built with high ceilings and interior doors. You are within walking distance of the old city center in a district that has undergone a metamorphosis in the last 10 years.

Lay out
Entrance / L-shaped hall with laminate flooring, videophone, toilet with hand basin and storage room with the connection for a washing machine, central heating HR combi boiler and mechanical ventilation. Spacious sunny living room with 2 side windows, wide glass front to the conservatory (indoor balcony) and an aluminium sliding door to the outside balcony with a beautiful view over the surrounding area. Screens on the outside. The entire apartment has a high-quality laminate floor and plastered walls.

The open corner kitchen with side windows, has all the necessary equipment like a refrigerator, combi oven / microwave, 4-burner gas hob, extractor hood and dishwasher.

On the cool north / east side is a spacious master bedroom with a view of the pond. A 2nd bedroom / office with façade window is located directly next to it. From the hall you reach the modern bathroom with shower cabin, sink and underfloor heating.

Details
Sleek aluminium frames and full insulation. This building has a fast elevator and a shared sun terrace near the water downstairs. Located in a neat new part of the Kruiskamp district within walking distance of the center, Valleikanaal, stations and shops, near roads!

General
Basic rent: € 1,500,-- no utilities included
Basic rental parking space: € 75,--
Service costs: € 50,--
Available from 1 November 2023
Rental period: minimum 12 months, maximum for an indefinite period
Deposit
Award owner
Suitable for single person or couple.
No smoking (inside) - No pets

For this fantastically located apartment you need a gross income of € 5,500,-- per month. We take 100% of a main income and 75% of a 2nd income. Debts and the like are deducted from income. A permanent appointment or an annual contract that has just started is required. Self-employed entrepreneurs must provide 2 complete annual figures drawn up by an accountant or official bookkeeper.

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.