Ruim van opzet & heel veel lichtinval!!!

Aan de Columbusweg in Amersfoort ligt deze mooie maisonnette woning MET EIGEN GARAGE op de begane grond. Columbusweg 89 heeft een aantrekkelijke ligging en beschikt over een lichte living, keurige keuken, 2 slaapkamers, fijne badkamer met 2e toilet en een heerlijk, zonnig balkon (z/w).

Naast pluspunten als de afwerking en indeling is de ligging perfect. Op 5 minuten loopafstand tref je het winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, op 5 minuten fietsafstand de gezellige binnenstad van Amersfoort en binnen enkele minuten autorijden de uitvalswegen (A1/A28).

Via het afgesloten portiek met lift, trappenhuis, bellentableau en brievenbus betreedt je de woning op de 3e woonlaag.

De indeling is als volgt:
3e verdieping (slaapverdieping):
Via de royale entree/hal met de meterkast en aansluiting voor glasvezel, en trap naar de 2e verdieping (woonverdieping) vindt je aan de achterzijde de (ouder)slaapkamer met een mooie laminaatvloer en gordijnen.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel met kastje en radiator.

4e verdieping (woonverdieping):
Overloop met intercom, hangend toilet (closet en fonteintje) en toegang tot de vertrekken.

De lichte living heeft een lichte laminaatvloer, gordijnen en toegang tot het zonnige balkon op het zuid/westen waar je heerlijk kunt genieten van de zon tot laat in de avond en het uitzicht op de Lieve Vrouwe Toren. Er is een praktische berging met de opstelling van een C.V.-combiketel, MV-unit, doorgetrokken glasvezelkabel en wasmachineaansluiting.

Aansluitend is de open keuken met een nette keukenopstelling, voorzien vaatwasser, Amerikaanse koel/vriescombinatie, oven en 4-pits gasstel.

Aan de galerijzijde is de 2e slaapkamer, welke als study/kantoor gebruikt kan worden met wederom een mooie vloer en gordijnen.

Begane grond:

Eigen zeer riante garage (ca. 7.69x2.86m),

Bijzonderheden:
In de slaapkamers blijven de kledingkasten achter. De wasmachine blijft voor gebruik, als deze stuk gaat wordt deze niet vervangen of gemaakt. Overige meubels kunnen wellicht in overleg blijven staan voor gebruik.
De PLATTEGRONDEN zijn van een soortgelijke woning hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Algemeen
Beschikbaar per: 30 juni 2024
Kale huur: € 1.350,--
Servicekosten: € 65,--
Garagebox: € 100,-- (verplichte afname)
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden. In het 2e huurjaar kan er overlegd worden of de huurovereenkomst verlengd kan worden naar onbepaalde tijd.
Waarborgsom: € 1.515,--
Geen rokers (binnen)
Huisdieren, in overleg
Geschikt geacht voor alleenstaande, of stel zonder kinderen
Gunning eigenaar

Voor dit uniek gelegen appartement heb je een bruto inkomen van € 4.750,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Indien je een eigen bedrijf hebt dienen wij minimaal 2 afgesloten boekjaren in te zien.

Op een van de meest trendy plekken in Amersfoort gelegen royaal appartement met privé parkeerplaats, berging en geweldig uitzicht op het gezellige "Eemplein". Gelegen op de 5e verdieping van het "Fourty5High" complex kun je heerlijk genieten van het stadse leven van Amersfoort.

Alle voorzieningen die je van een trendy plek mag verwachten liggen om de hoek! Winkels, restaurants, bioscoop, station en de oude binnenstad zijn binnen enkele passen te bereiken.

Alles is goed geregeld in dit luxe complex: centrale hal met brievenbussen, parkeergelegenheid, een eigen berging onder het complex en een lift die u naar het appartement brengt.

Bij binnenkomst in het appartement zijn via de ruime hal alle vertrekken te bereiken. Vanuit de lichte woonkamer heb je een fantastisch uitzicht. Tevens tref je in de woonkamer de open keuken welke voorzien is van luxe inbouwapparatuur.

Vanuit de woonkamer toegang naar de loggia, waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie bij ondergaande zon. Er zijn 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met vloerbedekking, de andere met ruime inbouwkast.

De geheel betegelde badkamer heeft een toilet en douchecabine.

Verder is er nog een aparte inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine.

Het appartement inclusief loggia, is voorzien van een luxe laminaatvloer met extra brede planken en daaronder zowel vloerverwarming als vloerkoeling wat het appartement het hele jaar door zeer comfortabel maakt.

Kortom, meteen genieten van een fris appartement op een fantastische locatie!

bijzonderheden:
-prive parkeerplaats op begane grond
-eigen berging in de kelder
-bouwjaar 2014
-Uitzicht op "Eemplein"

Algemeen:
Kale huur € 1.200,--
Parkeerplaats: € 75,-- (verplichte afname)
Servicekosten: € 65,--
Huurperiode: minimaal 12 verder onbepaalde tijd.
Waarborgsom
Gunning eigenaar.
Geen huisdieren - Geen rokers (binnen)
geschikt voor een alleenstaande of stel.

Voor dit gezellige appartement is een bruto inkomen van € 4.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te overleggen.

Modern wonen in een heerlijke omgeving!

Dit moderne en zeer netjes afgewerkte appartement maakt onderdeel uit van een statig wooncomplex op een van de eilandjes in Vathorst. Het appartement wordt omgeven door water, prachtige gebouwen en vooral veel groen. De centrale ligging, de lichte kamers en de heerlijke loggia maken wonen aan de Baak van Katwijk 120 tot een geweldige beleving.
In de moderne, centrale entree, met camerabewaking en automatische deuren, neem je de trap of de lift naar de tweede verdieping.

Via de galerij bereikt je de voordeur, vanwaar je de langgerekte hal betreedt. Direct aan de linkerhand vindt je de master bedroom. Deze oogt dankzij de grote raampartij zeer licht. De kamer is voorzien van een lichte vloer, witte wanden. De slaapkamer ertegenover is uitgevoerd in dezelfde stijl, waardoor het geheel een rustige en stijlvolle aanblik heeft. Deze ruimte leent zich uitstekend voor andere invullingen. Wandel je verder naar de achterzijde van de woning, dan vindt je aan je rechterhand de riante waskamer, met de aansluitingen voor uw witgoedapparaten en de cv-ketel, en de nette toiletruimte.

Links bevindt zich de moderne en smaakvol ingerichte badkamer. Hier beschik je niet alleen over een ruim ligbad met een handdouche, maar vindt je tevens een fijne douchecabine met een regen- en een handdouche. Verder is de badkamer voorzien van een designradiator en een wastafel met een bijpassend meubel en een verlichte spiegel. Aan het einde van de gang geeft de moderne deur, met haar grote glazen panelen, al een klein stukje prijs van de heerlijk lichte woonkamer.

Stap de woonkamer binnen en het zonlicht stroomt je tegemoet. Net als in de rest van de woning is ook deze ruimte voorzien van een neutrale en moderne woonstijl, die bij velen in de smaak zal vallen. De tijdloze, hoogglans witte keuken vormt een prachtige eyecatcher. Hier beschik je over luxe inbouwapparaten, zoals een gaskookplaat en een oven. In de loggia, die is te bereiken via de schuifdeur, geniet je in alle rust van de ochtendzon en een prachtig uitzicht over de rustige straat en het water van de Laak.

Op de begane grond is het appartementencomplex voorzien van een afgesloten binnenterrein met eigen privéparkeerplaats. Daarnaast is het terrein voorzien van een groot grasveld, met een klein speeltuin en enkele bankjes, en een aantal prachtig bloeiende bomen.

Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van alle wenselijke voorzieningen. Op loopafstand vindt je winkelcentrum Vathorst, de natuurboerderij, diverse scholen en verschillende uitgaansgelegenheden. Het Kai-park, het Park van de Tijden, het water van de Laak en de landelijke omgeving bieden uiteenlopende ontspanningsmogelijkheden. Met de fiets sta je in zo’n twintig minuten in het bruisende hart van Amersfoort. De belangrijkste uitvalswegen zijn de A1 en de A28.

Bijzonderheden:
Geen eigen berging wel een gemeenschappelijke fietsenberging

Algemeen:
Kale huur: € 1.225,--
Kale huur parkeerplaats: € 75,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 50,--
Waarborgsom € 1.350,--
Huuringangsdatum: 1 mei 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal voor onbepaalde tijd
Gunning verhuurder
Geen Rokers – Geen huisdieren
Geschikt bevonden voor een stel of alleenstaande

Voor dit fraaie appartement is een bruto-inkomen van € 5.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. Bij een eigen bedrijf dienen 2 volledige jaarcijfers te worden ingeleverd opgesteld door een accountant/boekhouder.

Te huur – Instap klaar 3-kamer appartement in levendige wijk!

Wonen aan de Baak van Katwijk dat is wonen in de jonge en gevarieerde wijk Vathorst. Op nummer 84 vindt je dit aantrekkelijke prima afgewerkte appartement. Je beschikt hier over een lichte woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer en op de begane grond een eigen berging en parkeerplaats. Een ideale, instapklare woning voor starters, singles, of setje.

Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met brievenbussen. Via de trap of lift bereik je de etage met het appartement.
De hal bij binnenkomst is ruim en afgewerkt met lichte wanden en grote antracietkleurige plavuizen, die doorgelegd zijn in de rest van het appartement.

De woonkamer is lekker licht en kijkt uit op de straat en de gracht. Een aantrekkelijk uitzicht wat niet snel zal vervelen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het overdekte balkon (z/o). Zo kun je ook van de buitenlucht genieten op mindere dagen.

De open keuken is strak en modern uitgevoerd in een combinatie van gebroken wit met een antracietkleurig blad van natuursteen en rvs-accenten. De L-vormige opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, combioven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

De twee slaapkamers zijn afgewerkt met lichte wanden en dezelfde vloer als de rest van het appartement. Eventueel kan een van de slaapkamers natuurlijk ingericht worden al studeerkamer of inloopkast.
De badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan en een wastafel met spiegel en verlichting. De aansluiting voor de wasmachine en droger bevinden zich in een aparte bergruimte.

Op de begane grond bevindt zich een aparte eigen berging, een gezamenlijke afgesloten fietsenberging en een eigen parkeerplaats. Zo hoef je nooit te zoeken naar een plekje voor je auto. De gezellige binnentuin van het complex bestaat uit een groenstrook met een paar boompjes en enkele speeltoestellen.

De wijk Vathorst is erg waterrijk en heeft tal van voorzieningen die allemaal gemakkelijk bereikbaar zijn zoals het uitgebreide winkelcentrum. Toe aan een frisse neus? In het park kun je heerlijk ontspannen. Het historische centrum van Amersfoort kent een ruim aanbod winkels en gezellige horecagelegenheden. Dankzij de ligging ten opzichte van toegangswegen ben je ook snel verbonden met plaatsen in de omgeving.

Kortom een heerlijk, keurig afgewerkt appartement.

Algemeen:
Huuringangsdatum 1 mei 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd.
Kale huur: € 1.350,--
Servicekosten: € 45,--
Parkeerplaats: € 75,-- (verplichte afname)
Waarborgsom € 1.470,--
Geschikt bevonden voor 1 persoon of een setje.
GEEN huisdieren en rokers (binnen)
Gunning eigenaar

Voor dit zeer mooi afgewerkte 3-kamerappartement heb je een bruto inkomen van € 5.250,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een zelfstandig ondernemer/ZZP-er dient 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een accountant.

General:
Start rent: May, 1 2024
Rental period: at least 1 year further undefinedly
Bold rent: € 1.350,-- per month (no electricity, gas, water and (city)taxes.
Service costs: € 45--
Parking place: € 75,-- (compulsory purchase)
Deposit € 1.470,--
Suitable for 1 person or a couple.
NO pets and smokers (inside)
Award owner

For this very nicely finished 3-room apartment You need a gross income of €5,250,--per month. We take for the calculation 100% of a main income and 75% of a 2nd income. Any loans, mortgage debts etc. are deducted from the income. An independent entrepreneur/self-employed owner must hand over 2 full annual figures prepared by an accountant.

Aan de buitenrand van de binnenstad staat dit mooie driekamerappartement in de verhuur!

Het appartement is heel netjes afgewerkt en praktisch ingericht. Door de grote raampartij is er veel licht in de huiskamer. De gunstige ligging van het balkon (17m2), op het zuidwesten, maakt dat je fijn buiten kunt zitten. Hier geniet je 's middags en 's avonds heerlijk van de zon en door de glazen schuifpanelen kun je ook fijn beschut zitten.

Het gezellige historische centrum van Amersfoort en het Eemplein liggen op loopafstand. Het Centraal Station is vijf minuten fietsen en zowel de A28 als de A1 zijn in enkele minuten bereikbaar per auto.

Begane grond
Moderne en ruime entree met brievenbussen en toegang tot de gezamenlijke en afgesloten fietsenberging met ruimte voor twee fietsen per appartement. Tevens is er de mogelijkheid voor het opladen van elektrische fietsen of scootmobielen. In de kelder onder het complex bevindt zich de berging en de eigen parkeerplaats in een afgesloten garage. Via de lift of trap zijn de verdiepingen te bereiken.

Appartement op de tweede verdieping
Het appartement is de middelste woning op de galerij. Entree met separate hangende toilet, MK. De praktische inpandige berging biedt ruimte aan een wasmachine en wasdroger, cv-ketel, WTW-installatie en voldoende opbergruimte. Er is voldoende elektrische capaciteit om droger en wasmachine tegelijkertijd te gebruiken.

De woonkamer is licht en ruim. Er is voldoende plaats voor een gezellige zit- en eethoek.
Het balkon is vanuit de woonkamer via de schuifpui te betreden. Het balkon heeft zes verplaatsbare glazen panelen waardoor het deels is af te sluiten. Er is vrij uitzicht over de mooi ontworpen en goed onderhouden daktuin. Het balkon biedt veel privacy.

De open keuken in hoekopstelling is modern en praktisch vorm gegeven en voorzien van inbouwapparatuur: rvs 4-pits gasfornuis, combimagnetron, rvs afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Er is ruimte voor een royale eettafel.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en zijn voorzien van praktische draai/kiep ramen. De slaapkamer zijn 15 m2 en 9m2.

De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een bad/douche en wastafelmeubel met voldoende opbergruimte. De badkamer is voorzien van een bad met douche en instapdeur.

Berging: in de kelder van het complex bevindt zich een afgesloten, persoonlijke, ruime berging (5 m2). Hier is genoeg ruimte voor extra fietsen en/of opslag.

Het appartementengebouw is gebouwd in 2013 en voldoet aan alle hedendaagse normen. Zo is het complex zeer goed geïsoleerd, energielabel A, en zijn de kozijnen uitgevoerd in hardhout en aluminium, voorzien van HR ++ glas. Hierdoor zijn de maandelijkse energiekosten laag.

Algemeen
Kale huur woning: € 1.375,--
Kale huur parkeerplaats: € 75,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 75,--
Waarborgsom: € 1.525,--
Huuringangsdatum 1 juni 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden
Geen huisdieren geen rokers
Geschikt voor alleenstaande of samenwonend stel

Voor dit gunstig gelegen appartement is een bruto inkomen van ca. € 5.500,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofd- en 2e inkomen mee voor de berekening. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder. Vraag naar de mogelijkheden!

Geschikt bevonden voor 1 persoon! / just for 1 person - English translation below –

Aan de rand van het groene en gezellige Wilhelminapark, waar het straatbeeld wordt bepaald door prachtige villa’s, ligt dit fraaie en ruime herenhuis met een prachtig appartement op de 1e verdieping met balkon en uitzicht over het Wilhelminapark.

De omgeving biedt een weldaad aan groen met het bruisende Utrechtse leven om de hoek. Het Wilhelminapark is een monumentaal stadspark waar je heerlijk kunt wandelen of eet een hapje bij het befaamde parkcafé “Buiten”. Om de hoek zijn de winkels van de Burgemeester Reigerstraat en in de wijk zijn tevens diverse eetgelegenheden aanwezig.
Vanuit deze gewilde buurt ben je in 5 minuten fietsen in de binnenstad en in 5 minuten rijden op een van de uitvalswegen A12, A27 en A28. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 3 minuten loopafstand, waarmee je rechtstreeks naar het centraal station kunt reizen. De Uithof is snel bereikbaar met de bus vanaf het Oorsprongpark en met de fiets, dwars door het park, beide in 10 minuten.

Loop je met me mee door het appartement?

Algemene entree op de begane grond, via 1 trap kom je bij de 1e verdieping waar de entree van het appartement is.

Direct bij de entree bevindt zich links de badkamer met een modern toilet, douchecabine, wastafel en design radiator.

Daar naast is de slaapkamer met uitzicht over het park. In de slaapkamer bevindt zich een 1-persoons bed en kledingkast. Het bed is optioneel.

Het is een feestje om de woonkamer in te lopen met een prachtig uitzicht over het Wilhelminapark en openslaande deuren naar een balkon op het oosten. Hierdoor kun je in de ochtend heerlijk genieten van een kopje koffie in de zon. De woonkamer heeft een gezellige schouw en design radiator.

Vanuit de woonkamer kijk je op de ruime, open keuken met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, combi magnetron/oven en koelkast met vriesvakje. Een was-/droogcombinatie is netjes ingebouwd onder het aanrechtblad, achter een deurtje.

In de slaapkamer is een verduisterend rolgordijn, in de woonkamer een lichtdoorlatend rolgordijn. Beide ramen hebben sfeervolle ‘InBetween’ gordijnen die privacy en warmte bieden. De slaapkamer heeft een draaikiepraam.

Voorkeur is dat de aanwezige meubels blijven staan maar overleg hierover is mogelijk. Bed is optioneel.

Kortom, een gezellig appartement met prachtig uitzicht, dat gestoffeerd en/of gemeubileerd verhuurd kan worden.

Bijzonderheden
Gordijnen worden nog geleverd.
Het gehele appartement is voorzien van een mooie PVC-vloer en dubbel glas HR++.
Parkeren: betaald of met vergunning aan te vragen bij gemeente Utrecht (er kan een wachtlijst zijn).
In de voortuin mag 1 fiets gestald worden.
In de algemene ruimten mogen geen spullen worden geplaatst.
Energielabel C
Eigen meters, eigen boiler, stadsverwarming
Inschrijving gemeente Utrecht is akkoord.

Algemeen
Huuringangsdatum: z.s.m.
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
Kale Huurprijs: € 1.295,--
Servicekosten: € 35,-- (Electra, administratie, schoonmaak alg. ruimte)
Waarborgsom: € 1.500,--
Geen huisdieren – niet roker
Stadsverwarming via Eneco, Electra eigen keuze provider en Water via Vitens.
Geschikt bevonden voor maximaal 1 persoon
Gunning eigenaar

Voor dit prachtige appartement is een bruto inkomen van € 4.750,-- per maand vereist. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste baan of een jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. ZZP-ers / Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren.”

Just for 1 person

On the edge of the green and cozy Wilhelminapark, where the streetscape is determined by beautiful villas, lies this beautiful and spacious mansion with a beautiful apartment on the 1st floor with balcony and a view over the Wilhelminapark.

The area offers a wealth of greenery with the vibrant Utrecht life just around the corner. The Wilhelminapark is a monumental city park where you can take a lovely walk or have a bite to eat at the famous park café "Buiten". Around the corner are the shops of the Burgemeester Reigerstraat and there are also various eateries in the district.

From this popular neighbourhood you can reach the city center in 5 minutes by bike and in 5 minutes drive on one of the highways A12, A27 and A28. The nearest bus stop is just a 3-minute walk away, allowing you to travel directly to the main train station. The Uithof is quickly accessible by bus from the Oorsprongpark and by bike, right through the park, both in 10 minutes.

Will you walk with me through the apartment?

General entrance on the ground floor, through 1 staircase you reach the 1st floor where the entrance of the apartment is.

Directly at the entrance is the bathroom on the left with a modern toilet, shower, sink and design radiator.

Next to it is the bedroom with a view over the park. In the bedroom there is a 1-person bed and wardrobe. The bed is optional.

It is a joy to walk into the living room with a beautiful view over the Wilhelminapark and patio doors to an east-facing balcony. This allows you to enjoy a cup of coffee in the sun in the morning. The living room has a cozy fireplace and design radiator.

From the living room you have a view of the spacious, open kitchen with built-in appliances such as an induction hob, combi microwave / oven and fridge freezer. A washer/dryer combination is neatly built in under the counter top, behind a door.

In the bedroom there is a blackout blind, in the living room a translucent blind. Both windows have attractive 'InBetween' curtains that offer privacy and warmth. The bedroom has a tilt-and-turn window.

It is preferable that the existing furniture remains in place, but consultation about this is possible. Bed is optional.

In short, a cozy apartment with a beautiful view, which can be rented unfurnished and/or furnished.

Particularities
Curtains are going to be supplied.
The entire apartment has a beautiful PVC floor and double glazing HR++.
Parking: paid or with a permit can be requested from the municipality of Utrecht (there may be a waiting list). 1 bicycle may be parked in the front garden. No items may be placed in the common areas. Energy label C
Own meters, own boiler, district heating Registration by the municipality of Utrecht is approved.

General
Rental start date: a.s.a.p.
Rental period: minimum 12 month, maximum 24 months
Basic rental price: € 1,295,--
Service costs: € 35,-- (Electricity, administration, cleaning general room)
Deposit: € 1,500,--
No pets – no smoking
District heating via Eneco, Electricity of your own choice provider and Water via Vitens.
Rated suitable for up to 1 person
Award owner

A gross income of €4,750,-- per month is required for this beautiful apartment. Any loans, mortgage debts, etc. are deducted from the income. A permanent job or a one-year contract that has just started is required. Self-employed persons / Self-employed persons must provide 2 full annual figures.

Gezellig 3-kamer appartement (1 volwaardige slaapkamer) gelegen op de tweede verdieping. Het betreft een kleinschalig appartementencomplex nabij de binnenstad van Amersfoort. Het appartement is licht, heeft een groot balkon op het noorden en is keurig afgewerkt met nette wanden en een moderne vloer. Keuken en badkamer zijn eenvoudig maar erg netjes. Dit complex ligt aan de rand van de wijk Liendert. Winkels zijn gelegen op ca. 5 minuten afstand, evenals het gezellige centrum van Amersfoort. Uitvalswegen A28 en A1 zijn zeer goed bereikbaar en ook het Centraal station is nabij gelegen.

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, beschikt over blokverwarming en een boiler voor warm water. Naast de ruime woonkamer, zijkamer en slaapkamer beschikt het appartement over een grote berging naast de entree van de woning. In de onderbouw van het gebouw is nog een eigen fietsenberging aanwezig.

Indeling:
Centrale entree, bellen tableau, hal en trapopgang. Tweede verdieping: ruime hal met toegang tot twee appartementen en toegang tot de eigen extra berging.

Entree appartement, woonkamer met zijkamer met nog een aparte afgesloten multifunctionele kamer, geheel voorzien van een laminaatvloer. Het balkon bevindt zich over de hele breedte van de woning en kijkt mooi weg naar groen en de rotonde.

In de hal bevinden zich de meterkast, het toilet en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een douchehoek en wastafelmeubel. Het geheel is betegeld.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich een ruime hoofdslaapkamer met een laminaatvloer en raambekleding. De ruime, betegelde keuken heeft een kookunit, koelkast en wasmachine en droger aansluiting.

Bijzonderheden:
Groot balkon
Gunstige ligging nabij het centrum en voorzieningen
Kleinschalig appartementen complex
Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
Vloer- en raambekleding

Algemeen:
Kale huur € 1.275,--
Servicekosten: € 50,-- (vast bedrag)
Voorschot stookkosten € 225,-- middels 1 jaarlijkse verrekening. Dus kosten naar eigen verbruik.
Boiler huur: € 15,-- per maand (vast bedrag)
Waarborgsom: € 1.565,--
Huuringangsdatum: 1 februari 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden daarna voor onbepaalde tijd
Gunning verhuurder
Geschikt geacht voor alleenstaande of samenwonend stel
geen huisdieren - geen rokers (binnen)

Voor dit centraal gelegen appartement heb je een bruto inkomen van € 4.950,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofd en 2e inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaaropgave wat net is ingegaan is vereist. Zelfstandig ondernemers, ZZP-ers dienen 2 volledige boekjaren te overleggen van 2021 en 2022, opgesteld door een officiële boekhouder of accountant. REACTIES GRAAG PER EMAIL.

Huren in Blaricum? Dat kan! - English translation below –

Aan de rand van Blaricum Dorp ligt deze keurige en lichte 3-kamer eengezinswoning met de hoofdtoegang aan de Meentweg en de achterzijde aan de Korte Bergweg.
De woning ligt op loopafstand van het gezellige oude dorp en is gunstig gesitueerd ten opzichte van de A1 en de A27.

De officiële opgang aan de Meentweg, brengt u naar de voordeur van de woning. Achter de voordeur ligt de hal met vloerverwarming en toegang tot de slaapkamers en de woonkamer met open keuken.

De nette woonkamer met een mooie, onderhoudsvriendelijke, Linoleum vloer, is heerlijk licht door de vele ramen en openslaande deuren naar de gezellige achtertuin.
Het keukengedeelte heeft een tegelvloer met vloerverwarming en een afgewerkte kastruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger. Het keukenblok zelf is uitgerust met een combi magnetron/oven, koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, gas kookunit en afzuigkap.

In de hoofdslaapkamer, aan de achterzijde van de woning, zijn 2 grote inbouwkasten en de vloer is voorzien van Linoleum. De 2e (slaap) kamer heeft ook een inbouwkast en zachte vloerbedekking.

Vanuit de hal kom je tevens in de douche/toiletruimte. Deze is geheel betegeld en voorzien van een wastafel, hangtoilet, doucheruimte en vloerverwarming.

Aan de zijkant van de keuken bevindt zich nog een deur naar de achtertuin en een halletje met een vaste trap naar de riante zolderverdieping met daglicht. Deze heeft in het midden een stahoogte van ca. 1.70 en verder lopen de wanden schuin weg. Een zee aan bergruimte. Hier bevindt zich ook de Cv-ketel.

Via de Korte Bergweg kom je aan de achterzijde van de woning, hier kijk je uit op de sfeervolle en netjes aangelegde, achtertuin (zuid) met een eigen oprit met carport en een riante stenen berging met elektra.

Bijzonderheden:
Meentweg 43A ligt in het bosrijke hart van Blaricum op een steenworp afstand van het bruisende centrum
Wonen nabij het gezellige oude Dorp van Blaricum.
Gestoffeerd (raam- en vloerbekleding).
In de woning is een Coaxkabel en glasvezelkabel aanwezig.
Gedeeltelijke vloerverwarming.

Algemeen:
Huuringangsdatum: per direct
Huurperiode: minimaal 12 en maximaal 24 maanden
Kale huurprijs: € 1.495,-- per maand.
Waarborgsom
Geschikt bevonden voor een alleenstaande of stel
Geen rokers (binnen)
Huisdieren in overleg
Gunning eigenaar

Voor deze woning heeft u een bruto inkomen nodig van € 5.000,-- per maand. Dit kan/mag uit 2 inkomens bestaan. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële accountant/boekhouder.

Renting in Blaricum? That's possible from today!
This neat and bright 3-room house is located on the outskirts of Blaricum Dorp with the main entrance on the Meentweg and the back entrance on the Korte Bergweg.
The house is within walking distance of the cozy old village of Blaricum and is conveniently located for the A1 and A27.
The official entrance on the Meentweg takes you to the front door of the house. Behind the front door is the hall with underfloor heating and access to the bedrooms and the living room with open kitchen.

The neat living room, with a beautiful, low-maintenance, Linoleum floor, is wonderfully light through the many windows and patio doors to the cozy backyard.

The kitchen area has a tiled floor with underfloor heating and a finished cupboard space with connection for the washing machine and dryer. The kitchen itself is equipped with a combi microwave/oven, refrigerator, separate freezer, dishwasher, gas cooking unit and extractor hood.

In the master bedroom, at the rear of the house, there are 2 large built-in wardrobes and the floor is fitted with Linoleum. The 2nd (bed) room also has a built-in wardrobe and soft carpeting.

From the hall you also enter the shower/toilet room. This is fully tiled and equipped with a sink, toilet, shower room and underfloor heating.
On the side of the kitchen there is a door to the backyard and a hallway with a staircase to the spacious attic floor with daylight. This has a ceiling of approx. 1.70 in the middle and the walls slope away. A sea of storage space. The central heating is also located here.

Thrue the Korte Bergweg you reach the ack of the house, here you look out on the attractive and neatly landscaped backyard (south) with a private driveway with carport and a spacious stone shed with electricity.

Particularities:
Meentweg 43A is located in the wooded heart of Blaricum, near the bustling center
Living near the cozy old village of Blaricum.
Decorated (window and floor coverings and kitchen equipment).
There is a coaxial cable, and a fiber optic cable in the house.
Partial underfloor heating.

General:
Rental effective date: immediately
Rental period: minimum 12 and maximum 24 months
Basic rent: € 1,495,-- per month.
Deposit
Found suitable for a single person or couple
No smokers (indoors)Pets in consultation
Owner decides

For this property you need a gross income of € 5.000,-- per month. This can/may consist of 2 incomes. Any loans. mortgage (debts) or other debts are deducted from income. Self-employed entrepreneurs must submit 2 full annual figures drawn up by an official accountant/bookkeeper.

Hier wil je wonen! Soms komt er een kans voorbij om te wonen in de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort in een monumentaal pand (met optie op parkeerplaats) maar het appartement zelf is van binnen totaal gerenoveerd. Welkom in Het Koetshuis aan ’t Zand 28!

Het Zand was oorspronkelijk deel van de eerste stadsgracht om de eerste muur heen. Het heette toen ook nog Varkenssingel of St. Aagtensingel. Tussen 1630 en 1640 kwam daar verandering in. De tweede stadsmuur was toen allang aangelegd en toen hebben ze de stadsgracht dichtgegooid met slib van andere grachten en met zand.

Loop je met me mee door dit gezellige appartement?

Via de patio aan ’t Zand 30 vindt je de toegangsdeur tot het appartement.

Bij binnenkomst kom je in de hal met een apart toilet en trap naar de 1e verdieping. Op de begane grond is de gezellige woonkamer met een prachtige Pvc-vloer, oude balken en een luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Oude details van de kozijnen zijn bewaard gebleven.

Het leuke aan deze woning is dat je de hele verdieping als slaapkamer kunt inrichten, de houten vloeren zijn prachtig en er zijn gezellige ramen. Er is een aparte ruimte voor de C.V. en wat bergruimte.
De doucheruimte heeft een douchecabine, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Het gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden.

Je kunt er zelfs een parkeerplaats bij huren van € 75,-- per maand.

Bijzonderheden:
De woning is gedeeltelijk gestoffeerd
Gedeeltelijk enkel glas
Eigen aansluiting gas, water, elektra
Glasvezel

* In het weekend gebruik van patio
* Maatvoering zo nauwkeurig mogelijk maar woonoppervlak ca. m2-ters
* Note: Aan de bijzonderheden met een * kunnen geen rechten worden ontleend, eigenaar heeft te allen tijde het recht om de parkeerplaats/patio te claimen.

Algemeen
Huuringangsdatum: per 1 januari 2024 (mag ook iets eerder)
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden (in het 2e huurjaar wellicht verlenging naar onbepaalde tijd)
Kale huurprijs € 1.350,-- per maand
Huurprijs parkeerplaats: € 75,-- per maand (optioneel)
Waarborgsom: 1 maand huur + eventuele parkeerplaats
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen)
Geschikt voor alleenstaande of stel zonder kinderen (voorkeur alleenstaande)
Gunning eigenaar

Voor dit unieke appartement is een bruto inkomen van ca. € 5.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een accountant of boekhouder.

Luxe, prachtig 3-KAMER APPARTEMENT op de vierde verdieping met loggia op het zuidoosten, berging en parkeerplaats. Dit statige, moderne complex met lift maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject de Stadskeerkring. De ligging is uitstekend; op korte afstand van het centrum van Amersfoort. Ook winkels, openbaar vervoer en de ontsluitingsroutes A1 en A28 zijn eenvoudig te bereiken.

Bent je op zoek naar een modern, energiezuinig appartement waar je zo in kunt trekken? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Begane grond:
Statige entree met brievenbussen, bellentableau, lift en trappenhuis.

4e verdieping:
Via de gesloten portiek kom je binnen in de hal welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Het gehele appartement is voorzien van comfortabele vloerverwarming. De verwarming is in de woonkamer en op beide slaapkamers apart te bedienen.
De hal is voorzien van een fraaie, moderne pvc-vloer (betonlook). Deze vloer loopt door tot in de woonkamer, keuken, beide slaapkamers en de inpandige berging.

Wonen:
De woonkamer is licht en ruim met vrij uitzicht en raambekleding. Hier is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek om te ontspannen en een grote eettafel om uitgebreid te tafelen. Via de openslaande deuren is de loggia te bereiken. Hier is het van het vroege voorjaar tot laat in het najaar goed vertoeven. De loggia ligt op het zuidoosten.

Koken:
In het oog springt de moderne, strakke keuken. De warme houtlook kasten combineren fraai bij het natuurstenen, donkere werkblad. De opstelling, met een kookeiland, nodigt uit om gezellig aan te schuiven tijdens het koken om de dag te door te nemen. De apparatuur bestaat uit een inductiekookplaat met afzuigfunctie in de kookplaat zelf, een combi-oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

Slapen:
Het appartement telt twee goed bemeten slaapkamers. De hoofdslaapkamer (16 m²) heeft ook ruimte voor een kastenwand. De tweede slaapkamer is met ruim 7 m² geschikt als logeer-, werk- of hobbykamer. Beide kamers zijn voorzien van een raamekleding.

Baden:
De badkamer is volledig betegeld. Hierbij is gebruik gemaakt van een grote wand- en vloertegel. Er is een ligbad en aparte douche met douchewand. Daarnaast is er een wastafel en designradiator aangebracht. Alle leidingen zijn keurig in de muur weggewerkt. Het toilet is separaat, voorzien van wandcloset en fontein.

Overige ruimtes:
Inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine, droger, WTW en de warmtepomp.

Berging en parkeerplaats:
Onder het complex beschikt het appartement over een eigen berging voorzien van elektra. De parkeerplaats bevindt zich op het maaiveld.

Afwerking en opties:
Bij de afwerking is er op details gelet; er zijn stompe deuren geplaatst en de bovenlichten zijn dicht gezet. Ook is er gekozen voor andere binnendeuren dan de standaard deuren. Extra stopcontacten zijn er in de woonkamer, ter plaatse van de keuken en de ouderslaapkamer.

Bijzonderheden:
- Appartement voorzien van kunststof kozijnen.
- 3 zonnepanelen
- Warmtepomp
- Keukenapparatuur van AEG.
- Energielabel A.

- Woonoppervlak 94 m².
- Loggia 6,7 m².
- Inhoud 310 m³.

Algemeen
Kale huur appartement: € 1.395,--
Kale huur parkeerplaats: € 85,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 85,-- (algemene ruimten, zonnepanelen, warmtepomp) Let op! Er zijn geen gas kosten maar alleen elektra en water. Elektra wordt ook opgewekt door de zonnepanelen, dus lagere lasten!
Ingangsdatum: 1 februari 2024
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd
Waarborgsom: € 1.565,--
Gunning eigenaar
Geen huisdieren / Geen rokers (binnen) /

Voor dit prachtige appartement heb je een bruto inkomen van € 5.550,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is een vereiste.
Zelfstandig ondernemers, waaronder ZZP-ers, dienen 2 volledige boekjaren te overhandigen.

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.