REACTIE GRAAG PER EMAIL

De wijk Brugakker, gebouwd in de jaren zeventig aan de westzijde van Zeist, is een groene, aantrekkelijke en kindvriendelijke wijk. Op loopafstand van de woning vindt u verschillende basisscholen, diverse kinderdagverblijven, het uitgebreide winkelcentrum De Clomp en de multifunctionele accommodatie De Koppeling. Busverbindingen naar zowel het station Driebergen-Zeist als naar het station van Utrecht Centraal, liggen op loopafstand. Het centrum van Zeist is eenvoudig per fiets bereikbaar en ook de uitvalsweg liggen op korte afstand.

Indeling:
Hal met natuurstenen vloer, meterkast en de in lichte kleurstelling uitgevoerde wc. Vanuit de hal is er een deur naar de aan de voorzijde gelegen garage, deze is van binnenuit en op afstand van buiten automatisch te bedienen en heeft ook een loopdeur naar buiten.

De tuingerichte woonkamer heeft een speelse indeling met open haard en convectorput en een open woonkeuken met een nette, in hoek opgestelde keuken met veel kastruimte en aan de andere zijde voldoende ruimte voor een grote eettafel. Hier is ook de trap naar de eerste etage. Vanuit de keuken heeft u een fijn uitzicht op de bijzonder zonnige achtertuin.

De achtertuin is vanuit de woonkamer te bereiken door de schuifpui, hierdoor is er ook veel daglichttoetreding in de woonkamer.

1ste verdieping:
Via de trap bereikt u een halletje met een bergkast via de deur bereikt u de overloop met deur naar de cv-kast. Op de etage liggen drie volwaardige, ruime en lichte slaapkamers en een compleet uitgevoerde, fraaie en moderne badkamer met ruime inloopdouche, vrij hangende wc, dubbele wastafel en handdoek radiator.

Bijzonderheden
Inpandige garage met plaats voor 1 auto (wordt gebruikt als bergruimte)
Voor- en achtertuin (zuidwest)
Zachte vloerbekleding op de 1e verdieping
Gezinshuis
Vrij parkeren voor de woning
Huisdieren en roken niet toegestaan

Algemeen
Kale huur € 1.595,--
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
Ingangsdatum: 31 december 2023
Waarborgsom: € 1.595,--
Gunning eigenaar
Geen rokers (binnen) Geen huisdieren

Voor deze woning heeft u een bruto inkomen van € 6.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee. Eventuele maandelijkse lasten van een hypotheekschuld, leningen of schulden worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist. ZZP-ers of zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te kunnen overhandigen opgesteld door een accountant of officiële boekhouder.

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.