Geschikt bevonden voor 1 persoon! / just for 1 person - English translation below –

Aan de rand van het groene en gezellige Wilhelminapark, waar het straatbeeld wordt bepaald door prachtige villa’s, ligt dit fraaie en ruime herenhuis met een prachtig appartement op de 1e verdieping met balkon en uitzicht over het Wilhelminapark.

De omgeving biedt een weldaad aan groen met het bruisende Utrechtse leven om de hoek. Het Wilhelminapark is een monumentaal stadspark waar je heerlijk kunt wandelen of eet een hapje bij het befaamde parkcafé “Buiten”. Om de hoek zijn de winkels van de Burgemeester Reigerstraat en in de wijk zijn tevens diverse eetgelegenheden aanwezig.
Vanuit deze gewilde buurt ben je in 5 minuten fietsen in de binnenstad en in 5 minuten rijden op een van de uitvalswegen A12, A27 en A28. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 3 minuten loopafstand, waarmee je rechtstreeks naar het centraal station kunt reizen. De Uithof is snel bereikbaar met de bus vanaf het Oorsprongpark en met de fiets, dwars door het park, beide in 10 minuten.

Loop je met me mee door het appartement?

Algemene entree op de begane grond, via 1 trap kom je bij de 1e verdieping waar de entree van het appartement is.

Direct bij de entree bevindt zich links de badkamer met een modern toilet, douchecabine, wastafel en design radiator.

Daar naast is de slaapkamer met uitzicht over het park. In de slaapkamer bevindt zich een 1-persoons bed en kledingkast. Het bed is optioneel.

Het is een feestje om de woonkamer in te lopen met een prachtig uitzicht over het Wilhelminapark en openslaande deuren naar een balkon op het oosten. Hierdoor kun je in de ochtend heerlijk genieten van een kopje koffie in de zon. De woonkamer heeft een gezellige schouw en design radiator.

Vanuit de woonkamer kijk je op de ruime, open keuken met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, combi magnetron/oven en koelkast met vriesvakje. Een was-/droogcombinatie is netjes ingebouwd onder het aanrechtblad, achter een deurtje.

In de slaapkamer is een verduisterend rolgordijn, in de woonkamer een lichtdoorlatend rolgordijn. Beide ramen hebben sfeervolle ‘InBetween’ gordijnen die privacy en warmte bieden. De slaapkamer heeft een draaikiepraam.

Voorkeur is dat de aanwezige meubels blijven staan maar overleg hierover is mogelijk. Bed is optioneel.

Kortom, een gezellig appartement met prachtig uitzicht, dat gestoffeerd en/of gemeubileerd verhuurd kan worden.

Bijzonderheden
Gordijnen worden nog geleverd.
Het gehele appartement is voorzien van een mooie PVC-vloer en dubbel glas HR++.
Parkeren: betaald of met vergunning aan te vragen bij gemeente Utrecht (er kan een wachtlijst zijn).
In de voortuin mag 1 fiets gestald worden.
In de algemene ruimten mogen geen spullen worden geplaatst.
Energielabel C
Eigen meters, eigen boiler, stadsverwarming
Inschrijving gemeente Utrecht is akkoord.

Algemeen
Huuringangsdatum: z.s.m.
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
Kale Huurprijs: € 1.295,--
Servicekosten: € 35,-- (Electra, administratie, schoonmaak alg. ruimte)
Waarborgsom: € 1.500,--
Geen huisdieren – niet roker
Stadsverwarming via Eneco, Electra eigen keuze provider en Water via Vitens.
Geschikt bevonden voor maximaal 1 persoon
Gunning eigenaar

Voor dit prachtige appartement is een bruto inkomen van € 4.750,-- per maand vereist. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste baan of een jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. ZZP-ers / Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren.”

Just for 1 person

On the edge of the green and cozy Wilhelminapark, where the streetscape is determined by beautiful villas, lies this beautiful and spacious mansion with a beautiful apartment on the 1st floor with balcony and a view over the Wilhelminapark.

The area offers a wealth of greenery with the vibrant Utrecht life just around the corner. The Wilhelminapark is a monumental city park where you can take a lovely walk or have a bite to eat at the famous park café "Buiten". Around the corner are the shops of the Burgemeester Reigerstraat and there are also various eateries in the district.

From this popular neighbourhood you can reach the city center in 5 minutes by bike and in 5 minutes drive on one of the highways A12, A27 and A28. The nearest bus stop is just a 3-minute walk away, allowing you to travel directly to the main train station. The Uithof is quickly accessible by bus from the Oorsprongpark and by bike, right through the park, both in 10 minutes.

Will you walk with me through the apartment?

General entrance on the ground floor, through 1 staircase you reach the 1st floor where the entrance of the apartment is.

Directly at the entrance is the bathroom on the left with a modern toilet, shower, sink and design radiator.

Next to it is the bedroom with a view over the park. In the bedroom there is a 1-person bed and wardrobe. The bed is optional.

It is a joy to walk into the living room with a beautiful view over the Wilhelminapark and patio doors to an east-facing balcony. This allows you to enjoy a cup of coffee in the sun in the morning. The living room has a cozy fireplace and design radiator.

From the living room you have a view of the spacious, open kitchen with built-in appliances such as an induction hob, combi microwave / oven and fridge freezer. A washer/dryer combination is neatly built in under the counter top, behind a door.

In the bedroom there is a blackout blind, in the living room a translucent blind. Both windows have attractive 'InBetween' curtains that offer privacy and warmth. The bedroom has a tilt-and-turn window.

It is preferable that the existing furniture remains in place, but consultation about this is possible. Bed is optional.

In short, a cozy apartment with a beautiful view, which can be rented unfurnished and/or furnished.

Particularities
Curtains are going to be supplied.
The entire apartment has a beautiful PVC floor and double glazing HR++.
Parking: paid or with a permit can be requested from the municipality of Utrecht (there may be a waiting list). 1 bicycle may be parked in the front garden. No items may be placed in the common areas. Energy label C
Own meters, own boiler, district heating Registration by the municipality of Utrecht is approved.

General
Rental start date: a.s.a.p.
Rental period: minimum 12 month, maximum 24 months
Basic rental price: € 1,295,--
Service costs: € 35,-- (Electricity, administration, cleaning general room)
Deposit: € 1,500,--
No pets – no smoking
District heating via Eneco, Electricity of your own choice provider and Water via Vitens.
Rated suitable for up to 1 person
Award owner

A gross income of €4,750,-- per month is required for this beautiful apartment. Any loans, mortgage debts, etc. are deducted from the income. A permanent job or a one-year contract that has just started is required. Self-employed persons / Self-employed persons must provide 2 full annual figures.

Geschikt bevonden voor 1 persoon! - English tranlation below –

Aan de rand van het groene en gezellige Wilhelminapark, waar het straatbeeld wordt bepaald door prachtige villa’s, ligt dit fraaie en ruime herenhuis met recent verbouwd appartement op de 2e en 3e verdieping.

De omgeving biedt een weldaad aan groen met het bruisende Utrechtse leven om de hoek. Het Wilhelminapark is een monumentaal stadspark waar je heerlijk kunt wandelen of eet een hapje bij het befaamde parkcafé “Buiten”. Om de hoek zijn de winkels van de Burgemeester Reigerstraat en in de wijk zijn tevens diverse eetgelegenheden aanwezig.

Vanuit deze gewilde buurt ben je in 5 minuten fietsen in de binnenstad en in 5 minuten rijden op een van de uitvalswegen A12, A27 en A28. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 3 minuten loopafstand, waarmee je rechtstreeks naar het centraal station kunt reizen. De Uithof is snel bereikbaar met de bus vanaf het Oorsprongpark en met de fiets, dwars door het park, beide in 10 minuten.

Loop je met me mee door het appartement?

Algemene entree op de begane grond, via 2 trappen kom je bij de 2e verdieping waar de entree van het appartement is.

Direct bij de entree bevindt zich de garderobe, een bergkast met boiler en een apart, modern toilet met fonteintje.

Het is een feestje om de woonkamer in te lopen met maar liefst 2 openslaande deuren (1 met muggenscherm) naar het riante terras van ruim 12m2 met uitzicht over de prachtige wijk. De ramen hebben plissé gordijnen en inbetween overgordijnen.

Vanuit de woonkamer kijk je op de open SieMatic keuken met Miele inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, combi magnetron/oven en koelkast met vriesvakje. De Quooker maakt de keuken af.

Het overdekte terras ligt op het westen en is voorzien van zonweringscreens wat in de warme zomers heerlijke verkoeling geeft.

In de woonkamer bevindt zich de trap naar de 3e verdieping waar zich een riante slaapkamer (ca. 20m2 ) bevindt met een ruime, vaste kledingkast, een draaikiep raam met een (verduisterend) plisségordijn en uitzicht aan de achterzijde van de woning en op de prachtige Domtoren. Wat deze ruimte zo extra bijzonder maakt is de lichtkoepel in het dak wat de ruimte nog lichter maakt met een verduisterend plissé gordijn)

Direct aan het slaapgedeelte grenst de zeer moderne, fraai betegelde badkamer met een riante inloopdouche met dubbele douchekop, mooi wastafelmeubel en 2e toilet. Verder is hier een wasmachine/drogercombinatie aanwezig voor gebruik. Ook de badkamer heeft een draaikiep raam met plisségordijn.
Zowel het badkamer- als slaapkamerraam zijn voorzien van een rolhor.

Bijzonderheden
Het gehele appartement is voorzien van een mooie PVC-vloer en dubbel glas.
Parkeren: betaald of met vergunning aan te vragen bij gemeente Utrecht (er kan een wachtlijst zijn).
Vluchtroute naar dak (alleen bij calamiteiten te betreden!).
In de voortuin mag 1 fiets gestald worden.
In de algemene ruimten mogen geen spullen worden geplaatst.
Energielabel D, nog niet gebaseerd op volledige renovatie.
Eigen meters, eigen boiler, verder stadsverwarming aanwezig.
Inschrijving gemeente Utrecht is akkoord.

Algemeen
Huuringangsdatum: zo spoedig mogelijk
Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden
Huurprijs: € 1.575,-- excl. bijkomende kosten
Waarborgsom: € 1.575,--
Geen huisdieren
Geschikt voor een niet roker
Gunning eigenaar

De voorkeur gaat uit naar bewoning door één persoon, zonder huisdieren, niet rokend.

Voor dit prachtige appartement is een bruto inkomen van € 5.500,-- per maand vereist. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste baan of een jaarcontract wat net is ingegaan is vereist. ZZP-ers / Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers aan te leveren.

Just for 1 person!

On the edge of the green and cozy Wilhelminapark, where the streetscape is determined by beautiful villas, lies this beautiful and spacious mansion with recently renovated apartment on the 2nd and 3rd floor.

The area offers a wealth of greenery with the vibrant Utrecht life just around the corner. The Wilhelminapark is a monumental city park where you can take a lovely walk or have a bite to eat at the famous park café "Buiten". Around the corner are the shops of the Burgemeester Reigerstraat and there are also various eateries in the district.

From this popular neighborhood you can reach the city center in 5 minutes by bike and in 5 minutes drive on one of the highways A12, A27 and A28. The Nearest bus stop is just a 3-minute walk away, allowing you to travel directly to Central Station. The Uithof is quickly accessible by bus from the Oorsprongpark and by bike, right through the park, both in 10 minutes.

Will you walk with me through the apartment?

General entrance on the ground floor, through 2 stairs you reach the 2nd floor where the entrance of the apartment is.
Directly at the entrance is the cloakroom, a storage cupboard with boiler and a separate, modern toilet with hand basin.

It is a joy to walk into the living room with no less than 2 patio doors (1 with mosquito screen) to the spacious terrace of over 12m2 with a view over the beautiful neighborhood. The windows have pleated blinds and inbetween curtains.

From the living room you have a view of the open SieMatic kitchen with Miele built-in appliances such as a dishwasher, induction hob, combi microwave / oven and fridge with freezer compartment. The Quooker completes the kitchen.

The covered terrace faces west and is equipped with sun protection screens, which provides wonderful cooling in the hot summers.

In the living room is the staircase to the 3rd floor where there is a spacious bedroom (approx. 20m2) with a spacious, fixed wardrobe, a tilt-and-turn window with a (blackout) pleated blind and a view at the rear of the house and on the beautiful Dom Tower. What makes this room so extra special is the skylight in the roof, which makes the room even brighter and it has a blackout pleated curtain.

Directly adjacent to the sleeping area is the very modern, beautifully tiled bathroom with a spacious walk-in shower with double shower head, beautiful washbasin and 2nd toilet. There is also a washer/dryer combination available for use. The bathroom also has a tilt-and-turn window with pleated blind.
Both the bathroom and bedroom window are equipped with a roller screen.

Particularities
The entire apartment has a beautiful PVC floor and double glazing. Parking: paid or with a permit can be requested from the municipality of Utrecht (there may be a waiting list).
The escape route to roof (can only be entered in case of emergencies!). 1 bicycle may be parked in the front garden.
No items may be placed in the common areas.
Energy label D, not yet based on full renovation.
Own meters, own boiler, further district heating available.
Registration by the municipality of Utrecht has been approved.

General
Rental start date: as soon as possible
Rental period: minimum 12 months and maximum 24 months
Rental price: € 1,575,-- excl. additional costs
Deposit: € 1,575,--
No pets
Suitable for a non-smoker
Owner's decides

Preference is given to occupancy by one person, without pets, non-smoking.

A gross income of € 5,500,-- per month is required for this beautiful apartment. Any loans, mortgage debts, etc. are deducted from the income. A permanent job or a one-year contract that has just started is required. Self-employed persons / Self-employed persons must provide 2 full annual figures.

GEEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK MEER MOGELIJK / VIEWING IS FULL

Exclusieve verhuur – Lange Nieuwstraat 111c in de binnenstad van Utrecht inclusief parkeerplaats!!

In het Museumkwartier, op de hoek van de Lange Nieuwstraat en de Vrouw Juttenstraat en op ca. 300 meter van de Domtoren, ligt in het architectonische gebouw ‘Het Atelier” dit prachtige, gestoffeerde 3-kamer appartement. ‘’Het Atelier’’ bestaat uit kantoorruimte en 6 appartementen. Ook beschikt het complex over een ondergrondse parkeergarage met een eigen parkeerplek bij het appartement.
Via de algemene entree kunt u met de lift of trap naar de 1e verdieping waar u een eigen buitenruimte van ca. 7m2 aantreft en de entree van het appartement.

Bij binnenkomst van de woning komt u direct in de lichte en ruime woonkamer met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, keramische kookplaat, oven en koel-vriescombinatie.
Via de keuken bereikt u de eerste werk- of slaapkamer van ca. 3,6 m2 en een 2e slaapkamer van ca. 11 m2. Aangrenzend aan slaapkamer 2 bevindt zich de badkamer met ligbad, wastafel en aparte douche en achter de badkamer treft u een handige inloopkast voor uw kleding.

Tevens is er een apart toilet en inpandige bergruimte in het appartement aanwezig.

Bereikbaarheid
Vanaf het centraal station bent u er wandelend in ca. 15 min. en met de stadsbus (lijn 2) in ca. 5 min. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.(maximale hoogte: 2.10m., maximale lengte: 5m).

Bijzonderheden:
Het gehele appartement is voorzien van vloer- en raambekleding.
Eigen parkeerplaats en extra bergruimte in de ondergrondse, afgesloten parkeergarage.

De foto's zijn van een soortgelijke woning

Algemeen:
Kale huurprijs: € 1.350,--
Huur parkeerplaats: € 125,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 75,--
Waarborgsom: € 1.550,--
Minimale huurperiode 1 jaar, maximaal voor onbepaalde tijd
Voorkeur voor alleenstaande of koppel
Geen rokers of huisdieren (binnen)
Gunning eigenaar.

Voor dit prachtig gelegen appartement heb je een bruto inkomen van € 5.500,-- bruto per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is pre. Zelfstandig ondernemers dienen de laatste volledige jaarcijfers aan te leveren opgesteld door een accountant/boekhouder.

**** English translation below ****

Exclusieve verhuur – Lange Nieuwstraat 113b in de binnenstad van Utrecht met parkeerplaats in afgesloten parkeergarage en 2 verdiepingen!
In het Museumkwartier, op de hoek van de Lange Nieuwstraat en de Vrouw Juttenstraat en op ca. 300 meter van de Domtoren, ligt in het architectonische gebouw ‘Het Atelier” dit prachtige, gestoffeerde 3-kamer appartement. ‘’Het Atelier’’ bestaat uit kantoorruimte en 6 appartementen. Ook beschikt het complex over een ondergrondse parkeergarage met een eigen parkeerplek bij het appartement.

Via de algemene entree kunt u met de lift of trap naar de 2e verdieping waar u een eigen buitenruimte van ca. 7m2 aantreft en de entree van het sfeervolle appartement.
Bij binnenkomst van de woning komt u direct in de lichte en ruime woonkamer met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, keramische kookplaat, oven en koel-vriescombinatie.

Via de woonkamer komt u in de gang waar een bergkast is geplaatst met aansluiting voor de wasmachine, cv-ketel en MV. Er is een apart toilet en vanuit de gang toegang tot een werk- of slaapkamer van ca. 13,5m2. Via een trap komt u bij de vide waar zich een 2e slaapkamer van ca. 16m2 bevindt. Aangrenzend aan slaapkamer 2 bevindt zich de badkamer met ligbad, wastafel en aparte douche.

Bereikbaarheid
Vanaf het centraal station bent u er wandelend in ca. 15 min. en met de stadsbus (lijn 2) in ca. 5 min. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. (maximale hoogte: 2.10m., maximale lengte: 5m).
Bijzonderheden:
Het gehele appartement is voorzien van vloer- en raambekleding.
Eigen parkeerplaats en extra bergruimte in de ondergrondse, afgesloten parkeergarage.
Let op de foto's zijn van een soortgelijk appartement.

Algemeen:
Beschikbaar per: 16 augustus 2023
Kale huurprijs: € 1.575,--
Huur parkeerplaats: € 125,-- (verplichtte afname)
Servicekosten: € 75,-- (per maand)
Waarborgsom: € 1.775,--
Minimale huurperiode 1 jaar, maximaal onbepaalde tijd
Geen rokers (binnen), Geen huisdieren
Geschikt geacht voor alleenstaande of stel zonder kinderen
Gunning eigenaar.

Voor dit fantastisch gelegen appartement, met parkeerplaats, heb je een bruto inkomen van € 6.000,-- per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2e inkomen mee. Eventuele leningen, schulden of hypotheeklasten worden van het inkomen afgetrokken. Een jaarcontract wat net is ingegaan of vaste aanstelling is vereist. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige boekjaren te overleggen opgesteld door een officiële boekhouder of registeraccountant.

Exclusive rental – Lange Nieuwstraat 113b in the city center of Utrecht with parking in enclosed parking garage and 2 floors!
In the Museum Quarter, on the corner of Lange Nieuwstraat and Vrouw Juttenstraat and about 300 meters from the Domtoren, in the architectural building 'Het Atelier' is this beautiful, upholstered 3-room apartment. ''The Atelier' consists of office space and 6 apartments. The complex also has an underground parking garage with its own parking space at the apartment.

Through the general entrance you can take the elevator or stairs to the 2nd floor where you will find a private outdoor space of about 7m2 and the entrance to the atmospheric apartment.
Upon entering the house you will enter the bright and spacious living room with open kitchen. The kitchen is equipped with all the comforts such as a dishwasher, ceramic hob, oven and cooling-freeze combination.

Through the living room you enter the hallway where a storage cupboard is placed with connection for the washing machine, boiler and MV. There is a separate toilet and from the corridor access to a work or bedroom of about 13,5m2. Via a staircase you come to the void where there is a 2nd bedroom of about 16m2. Adjacent to bedroom 2 is the bathroom with bathtub, sink and separate shower.

Accessibility
From the central station you can walk there in about 15 minutes and by city bus (line 2) in about 5 min. The apartment has its own parking space in the enclosed parking garage. (maximum height: 2.10m., maximum length: 5m).

Details:
The entire apartment is covered with floor and window coverings.
Private parking and extra storage space in the underground, enclosed parking garage.
Note the pictures are of a similar apartment.

General:
Start rent: 16 August 2023
Basic rent: € 1,575,-- (without utilities)
Rent parking: € 125,-- (you have to rent this along with the apartment)
Service fee: € 75,-- (per month)
Deposit: € 1,775,--
Minimum rental period 1 year, maximum indefinite
No smokers (indoors), No pets.
Suitable for single or couple without children
Award owner.

For this fantastically located apartment with parking, you need a gross income of € 6.000,-- per month. We take 100% of a main income and 75% of a 2nd income. Any loans, debts or mortgage charges are deducted from the income. A one-year contract that has just been entered into or tenure is required. Self-employed persons must consult 2 full financial years drawn up by an official accountant or chartered accountant.

Op zoek naar een leuke huurwoning?

© Alle rechten voorbehouden / Ontwerpen door Buuroo.com / Privacy Verklaring /
Vanderhulstverhuurmakelaar / Uw verhuur makelaar in Midden Nederland. Zoals Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Utrecht, Soest, Zeist en omstreken.