Van Bemmelstraat 4

€ 1.050 per maand

Overzicht

Prijs
€ 1.050 per maand
Bouwjaar
1931-1944
Type
appartement
Status
Beschikbaar
Plaats
AMERSFOORT
Woonoppervlakte
95 m2
Inhoud m³
230 m
Prijsklasse
1000 - 1100
Kamers
2

Beschrijving

Sfeervol 1-kamer appartement met apart toilet, keuken, slaapgedeelte en een extra (werk)ruimte van ca. 45m2!.

Dit unieke appartement ligt aan de Van Bemmelstraat in het sfeervolle Leusderkwartier. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van de Leusderweg, met compleet winkelaanbod. De binnenstad en het station zijn op loopafstand. Uitvalswegen zijn dichtbij (waaronder de A28 en de A1). De wijk grenst aan bosrijke gebieden, zoals landgoed den Treek en Nimmerdor. In de buurt zijn ook parken zoals Klein Zwitserland en het Juliana van Stolbergpark. Scholen (basis- en voortgezet onderwijs) zijn op loopafstand.

Indeling: entree, trap naar 1e verdieping met zeer riante woonkamer a la studio met balken aan het plafond en een houten vloer. Hier is tevens een keukenblokje met elektrische kookplaat aanwezig. De badkamer is uitgerust met wastafel, douchecabine en aansluiting voor de wasmachine. Op deze verdieping is tevens een apart toilet.

Via de trap weer naar beneden en daar zit in de hal een toegangsdeur naar de zeer riante (werk)ruimte van ca. 45m2 met een pantry, elektra en eigen toilet. Verdere toegang via de garagedeur.

Bijzonderheden:
– De 2e (werk)ruimte kan voor diverse doeleinden worden ingericht, bijvoorbeeld: het geven van workshops, yoga, kleine werkplaats, enz. Eventuele bedrijvigheid op de begane grond, in overleg en met toestemming verhuurder/eigenaar.
-Nieuwe C.V.-ketel
– Coax aansluiting
– Tussenmeters voor g/w/e
– Inschrijving op woonadres toegestaan.

Algemeen:
Kale huur: € 1.050,– per maand
Huuringangsdatum: in overleg, wel z.s.m.
Huurperiode: minimaal 12 maanden verder in overleg
Huisdieren in overleg
GEEN rokers (binnen)

Een bruto inkomen van € 3.750,– per maand is vereist. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee voor de berekening. Eventuele leningen. hypotheek(schulden) of andere schulden worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 tot 3 volledige jaarcijfers in te leveren opgesteld door een officiële boekhouder of accountant.

Reacties via de mail.

Land Valuation

%

Public facilities

Plaats

Similar properties

appartement
€ 975 per maand
70 m2 2
appartement
€ 995 per maand
60 m2 1
appartement
€ 875 per maand
57 m2 1

More agent properties

appartement
€ 875 per maand
57 m2 1
appartement
€ 975 per maand
70 m2 2
appartement
€ 995 per maand
60 m2 1
Op zoek naar een leuke woning? Debby kan je helpen