Sint Janskerkhof 24

€ 1.225 per maand

Overzicht

Prijs
€ 1.225 per maand
Type
appartement
Status
Verhuurd
Plaats
AMERSFOORT
Woonoppervlakte
67 m2
Inhoud m³
210 m
Buitenruimte
6 m2
Prijsklasse
1100 - 1250
Kamers
3
Slaapkamers
2

Beschrijving

Luxe appartement met eigen parkeerplaats en berging!

Ben je al een tijdje opzoek naar die ene woning? Het appartement waar je met jouw meubels meteen een thuis kunt realiseren? Dan kan dit zomaar het einde van je zoektocht worden. Hier tref je een perfect afgewerkt geheel aan met veel praktische ruimte en moderne afwerking. Ook de ligging midden in het centrum is ideaal alsmede de toegang tot snelwegen en het Centraal Station.

Entree
Kom binnen op de middelste woonlaag van dit complex. Al bij binnenkomst zul je verrast worden door de afwerking, de sfeer en het licht. De mooie gerookt eikenhouten vloer is vanuit de hal doorgelegd naar de woonkamer.

Woonkamer
We lopen door naar de woonkamer; een lichte open ruimte met grote ramen. De basis is strak afgewerkt met gestuukte muren, mooie houten vloer en fraaie ombouw om de verwarming.
De bar bij de keuken is ideaal om gezellig aan te eten. Met een paar hoge krukken kun je er ook gezellig borrelen en koken.

Keuken
De open keuken is voorzien van praktische plavuizen op de vloer, dat is strak om te zien én handig met schoonmaken. De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur, waaronder een Boretti-gasfornuis (90 cm) met dubbele oven, een Siemens magnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. De keuken is afgewerkt met een mooi composiet keukenblad en lichte frontjes.

Badkamer
In de hal is toegang tot de badkamer en de aparte toiletruimte. De badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad om lekker te ontspannen. Verder is er een wastafelmeubel. In de badkamer is ook ruimte voor je witgoed, zowel je wasmachine als je droger kunnen hier staan. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Tiger RVS.

Slaapkamers
Aan de achterzijde van het appartement is een grote hoofdslaapkamer. Hier kun je je grote bed en je linnenkast neerzetten.
De tweede slaapkamer ligt naast de masterbedroom. Hier kun je naar eigen behoefte een slaap- of een werkkamer van maken.
Beide kamers zijn netjes afgewerkt.

Balkon
Heerlijk om te genieten van de zon op en het uitzicht vanaf je eigen balkon. Of bij het ochtendgloren een kop koffie hier te drinken! De zon komt al in de vroege middag op het balkon en zakt in de avond pas weer weg.
Het balkon (zuidwesten) is lekker van afmeting waardoor je hier een gezellig zitje kunt plaatsen of een heerlijke luie stoel kun neerzetten. Het balkon is afgewerkt met een composiet dek. Daarnaast heb je een mooie zichtlijn op de straat en richting de Kamp.

Extra’s
Door de verplaatsing van de cv-ketel is de feitelijke keuken qua volume twee keer zo groot geworden als standaard in deze appartementen. Hierdoor is een echte open keuken/living ontstaan. Een slimme ingreep!

– Alle radiatoren in de woning zijn voorzien van een mooie ombouw.
– Het gehele appartement is voorzien van HR++ glas.

Ideaal is het parkeerdak, deze is afgesloten voor niet bewoners. Zelf kun je hier dus je auto parkeren op de prive-parkeerplaats. Bezoekers kunnen eenvoudig parkeren in de parkeergarage Beestenmarkt, deze ligt namelijk direct onder het appartement!

In de onderbouw is nog een eigen berging voor je fiets en extra spullen.

Omgeving
In het oude stadscentrum tref je alles! Winkels, horeca, maar ook andere alledaagse voorzieningen. Wil je met de trein of de bus reizen, dan ben je zo op het station!

Algemeen:
Huuringangsdatum: 1 mei 2021
Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal onbepaalde tijd.
Kale huur parkeerplaats: € 1.125,–
Kale huur parkeerplaats: € 100,– (verplichte afname)
Servicekosten: € 70,–
Waarborgsom: € 1.295,–
Gunning eigenaar
NIET voor woningdelers, rokers (binnen) en huisdieren

Voor dit prachtige en centraal gelegen appartement met parkeerplaats heb je een bruto inkomen van € 4.500,– per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 75% van een 2de inkomen mee. Een vaste aanstelling of jaarcontract wat net is ingegaan is vereist.
Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een zelfstandig ondernemer of ZZP-er dien 2 volledige jaarcijfers opgesteld door een accountant of boekhouder te overleggen.

Land Valuation

%

Public facilities

Plaats

Similar properties

appartement
€ 850 per maand
44 m2 1
appartement
€ 1.100 per maand
65 m2 2
appartement
€ 1.691 per maand
135 m2 2

More agent properties

appartement
€ 1.050 per maand
63 m2 1
appartement
€ 1.100 per maand
65 m2 2
appartement
€ 1.095 per maand
69 m2 2
appartement
€ 1.175 per maand
73 m2 2
appartement
€ 850 per maand
44 m2 1
appartement
€ 1.691 per maand
135 m2 2
appartement
€ 1.760 per maand
145 m2 2
Op zoek naar een leuke woning? Debby kan je helpen