Lambert van Noortstraat 31

€ 1.350 per maand

Overzicht

Prijs
€ 1.350 per maand
Bouwjaar
1945-1959
Type
eengezinswoning
Status
Beschikbaar
Plaats
AMERSFOORT
Woonoppervlakte
92 m2
Inhoud m³
300 m
Prijsklasse
1250 - 1500
Kamers
5
Slaapkamers
4

Beschrijving

In een rustig en sfeervol straatje, op een zeer centrale plek in het Amersfoortse Soesterkwartier, ligt deze gestoffeerde middenwoning met grote dakkapel, zonnige tuin en 4 slaapkamers.

Omgeving:
Het Soesterkwartier is een geliefde buurt, die erg in trek is bij mensen die graag op loopafstand van het Eemkwartier, historische stadscentrum en NS-station Amersfoort Centraal willen wonen. Door de perfecte ligging tevens ideaal voor mensen die van buiten de regio komen en bijvoorbeeld in Amsterdam of Utrecht werken. De doorgang vanaf de Soesterweg naar de noordzijde van het station, maakt dat je vanaf de woning binnen 5 minuten op het perron staat!

De indeling is als volgt:
Entree / diepe hal welke toegang geeft tot de trapopgang, toilet, provisiekast en de woonkamer.
De grote ramen en de erker aan de voorzijde van de woonkamer zorgen voor veel lichtinval en bieden een leuk uitzicht op de straat.
Aan de achterzijde is de half open keuken met dubbele opstelling. De keuken is voorzien van oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en 4-pits gaskookplaat. Naast de keuken is ruimte genoeg om een grote eettafel met 4 stoelen te plaatsen. Vanaf deze heerlijke plek heb je een mooi uitzicht op de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de diverse vertrekken en de trapopgang naar de tweede etage. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers waarvan er twee aan de tuinzijde zijn gesitueerd en één aan de straatzijde ligt. De twee grootste kamers zijn voorzien van een inbouwkast. Badkamer met douche en wastafel. Deze verdieping wordt van een nieuwe vloer voorzien!

Tweede verdieping:
Voorzolder met opstelplaats CV-ketel. Vierde slaapkamer met dakkapel. De zolder is v.v. een vaste trap en isolatie.

De grote, netjes aangelegde groene tuin biedt volop plek om vanaf het vroege voorjaar tot de late zomer heerlijk te relaxen.

Een heerlijk huis op een prettige locatie in de nabijheid van alle stadse voorzieningen!

Algemeen:
Kale huur € 1350,00
Waarborgsom: € 2.000,–
Huuringangsdatum: 1 maart 2020
Huurperiode: minimaal 12 en maximaal 24 maanden, in een later stadium overleg voor verlenging.
GEEN ROKERS – Huisdieren in overleg – NIET VOOR WONINGDELERS

Voor deze mooie eengezinswoning is een bruto inkomen van € 4.500,– per maand benodigd. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. voor zelfstandige geldt dat er minimaal 2 jaarcijfers dienen te worden ingeleverd opgesteld door een accountant of boekhouder.

Land Valuation

%

Public facilities

Plaats

More agent properties

appartement
€ 1.325 per maand
80 m2 2
appartement
€ 850 per maand
68 m2 2
herenhuis
€ 2.750 per maand
277 m2 9
Op zoek naar een leuke woning? Debby kan je helpen