Graaf Adolflaan 90

€ 840 per maand

Overzicht

Prijs
€ 840 per maand
Bouwjaar
1981-1990
Type
appartement
Status
Onder optie
Plaats
AMERSFOORT
Woonoppervlakte
70 m2
Inhoud m³
195 m
Buitenruimte
4 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1

Beschrijving

Op een unieke locatie aan de rand van het voormalige kazerneterrein “Juliana van Stolberg” te Amersfoort-Zuid ligt dit 2-kamer appartement met balkon en vrij uitzicht over het Juliana van Stolberg Park. Niet alleen het fraaie uitzicht en de rust maar ook de handige ligging direct bij winkels aan de Leusderweg en de levendige binnenstad van Amersfoort, maken appartement tot een bijzonder aantrekkelijke woonplek.

Via een open trappenhuis bereik je de 2e verdieping met de entree van de woning en een berging aan de voorzijde. De ruime hal geeft toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde, een inpandige berging, een aparte C.V.-kast en de badkamer met douche, wastafel en aansluiting van de wasmachine. Er is tevens een separaat toilet met fonteintje en de toegang tot de woonkamer.

De woonkamer heeft gladde witte muren en toegang naar het balkon met uitzicht over het Juliana van Stolbergpark. Vanuit de woonkamer heb een apart eetgedeelte en toegang naar de open keuken met een koelkast, 4-pitsgasstel, afzuigkap en vaatwasser.

De huidige bewoners bieden ter overname aan de vloer door de gehele woning, een combimagnetron en gordijnen. Een en ander in overleg.

Algemeen:
Huuringangsdatum: 14-01-2019.
Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal onbepaalde tijd
Kale huur: € 840.00
Servicekosten: € 60.00
Waarborgsom: € 900,–

Geen huisdieren – Geen rokers (binnen) – niet voor woningdelers.
Voor dit gezellige appartement heb je een bruto inkomen nodig van € 3.000,– Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2de inkomen mee. Eventuele leningen, hypotheekschulden e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan is benodigd.

Land Valuation

%

Public facilities

Plaats

Similar properties

appartement
€ 875 per maand
64 m2 2

More agent properties

appartement
€ 875 per maand
64 m2 2
eengezinswoning
€ 1.095 per maand
130 m2 4
Op zoek naar een leuke woning? Debby kan je helpen